Hamile Eşini Bıçakladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Hamile Eşini Bıçakladı.

Şanlıurfa'da 45 yaşında işsiz koca 35 yaşındaki 5 aylık hamile eşini döverek hastanelik etti.Olay sabah saatlerinde Yenice mahallesinde meydana geldi.
45 yaşındaki Halil Demirtaş, 35 yaşındaki 6 çocuk annesi ve 5 aylık hamile olan Zehiye Demirtaş ile tartıştı. Tartışmanın ardından eşini tekme tokat dövmeye başlayan öfkeli koca hırsını alamayarak eşini sokağa attı.
Burada kendinden geçerek yere yığılan Zehiye Demirtaş'ı komşuları farketti. Polise ihbarda bulunan komşular 112 acil servisinden de yardım istedi. Olay yerine gelen Ambulans ile Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılan hamile kadın, tedavi altına alınırken, dayakçı koca kayıplara karıştı.
Polis olay yerinden kaçan Halil Demirtaş'ı yakalamak için çalışma başlatırken, hamile kadının şuurunun kapalı olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
vay hayvan vay :angry:

0live456

Üye
İşsizsin 6 çocuk senin neyine be adam :hmmm

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
urfada 15 haneli ev gördüm ben sen ne diyorsun adam yine insaflı davranmış :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yazık ya o adamın çocuklarına da acıdım kadın iyileşir inşallah

pelın_

pıslık herıf

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çocuklara yazık. Onlar da benim gibi hayatlarını yaşasalar ne güzel olurdu :ağlarım:

Dafny

Dafny

Üye
Yuh ya :s hadi dövüyorsunuz hayvansınız anladık bari hamileyken yapmayın

Necmati

Necmati

Üye
Bıçaklayan insanmıymış :hmmm

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

Şanlıurfa'da 45 yaşında işsiz koca 35 yaşındaki 5 aylık hamile eşini döverek hastanelik etti.Olay sabah saatlerinde Yenice mahallesinde meydana geldi.
45 yaşındaki Halil Demirtaş, 35 yaşındaki 6 çocuk annesi ve 5 aylık hamile olan Zehiye Demirtaş ile tartıştı. Tartışmanın ardından eşini tekme tokat dövmeye başlayan öfkeli koca hırsını alamayarak eşini sokağa attı.
Burada kendinden geçerek yere yığılan Zehiye Demirtaş'ı komşuları farketti. Polise ihbarda bulunan komşular 112 acil servisinden de yardım istedi. Olay yerine gelen Ambulans ile Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılan hamile kadın, tedavi altına alınırken, dayakçı koca kayıplara karıştı.
Polis olay yerinden kaçan Halil Demirtaş'ı yakalamak için çalışma başlatırken, hamile kadının şuurunun kapalı olduğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

neden kayıplara karışmış polis gelincede devam etseymiş dengesiz

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
özellikle benim oturduğum yerde bunun gibi birçok insan var hayvan demeye üşeniyorsam eğer bilinki hayvanlara olan saygımdandır geçen sene bir kavgada yani aile içi kavgada araya girdiğimizde şöyle bir manzarayla karşılaşmıştım tahmini 1 yaşlarında bebek yerde(artık ağlamıyor) kocası karısını dövemeye devam ediyor bebek yaralanmış ve burundan aşırı derecede kan akıyordu sanırım nefessiz kalmıştı diye çünkü hemen lavaboya götürüp temizlediğimde birden ağlamaya başlamıştı. ben o ara kocasına engel olamadım zaten korkak mahalle sakinleri olaya geç davrandı ben çocuğu emniyete alana kadar çoktan kadın bir ton dayak yedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...