Dünyadan İlginç Haberler.

Sponsorlu Bağlantılar

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Dünyadan İlginç Haberler.
1-İzmir’in Çiğli ilçesinde meydana gelen intihar olayına gitmek isteyen cenaze aracının şoförü, elinde telefon sırtında tabut adres aradı. Olay yerinin yerleşim yerlerine uzak olması ve ıssız bir bölgede olması cenaze işleri ekiplerine de zor anlar yaşattı. Büyük bir tarlanın ortasında bulunan binaya ulaşmakta zorlanan cenaze işleri görevlisi, sırtında tabut, elinde telefonla adres aradı.

2-23 yaşında bir Brezilyalı kadın basketbolcu, hamile kaldığını anlamadan 7 ay boyunca takımıyla turnuvalara katıldı.

3-Jake Fen isimli Macar adam , eşini korkutmak için kendisini asmış pozu verdi…Eve gelen eş kocasını o halde görünce bayıldı.Kapıyı açık gören komşu kadın içeri girince iki cesetle karşılaştığını sanıp evi soydu.Topladıklarıyla çıkarken Jake kadına bir tekme attı.Cesedin canlandığını sanan kadın öldü. Jake beraat etti…

4-Kayseri’de 52 yaşındaki çiftçinin, sineğin larva bıraktığı iltihaplı kulağından 25 adet kurt çıkarıldı. ERÜ Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Külahlı, Aydın’ın kulağından 25 adet kurt çıkardı.

5-Exxon’a ait bir petrol tankeri Kanada açıklarında battıktan sonra, iki tane deniz ayısı 80000 dolar harcanarak temizlenmiş ve büyük bir törenle denize bırakıldı. Tam 2 dakika sonra herkesin gözleri önünde bir mavi balina deniz ayılarını yedi.

6-Fransız ordusu , askerlerin mayın tarlalarında yürüyebilmelerini sağlayan patlamaya dayanıklı botlar icat etti.Fakat botlar o kadar ağır ve içinde yürünmesi o kadar zordu ki , askerler mayınlarla havaya uçmadan önce pusuya yatan düşman askerleri tarafından vuruluyorlardı.

7-Hindistan’ın kuzeyindeki Dehradun şehrinde yaşayan 21 yaşındaki Rajo Verma’nın tam beş kocası var. Ve bu beş adam kardeş. Verma, ilk olarak görücü usulüyle 21 yaşındaki Guddu ile evlenmiş, ancak daha sonra damadın dört kardeşi de genç kadınla ilişki yaşamaya başlamış. Şimdi tek odalı bir evde birlikte yaşayan ailenin bir de oğlu var. Rajo Verma ‘’Çocuğun babasının kim olduğunu bilmiyorum, ancak bunun bir önemi de yok’’ diyor.

8-İngiltere’de hırsızlık yapan 20 yaşındaki bir genç olay mahalinde “parmağını” bıraktı. Motosikleti çalmaya çalışırken anlaşılmayan bir biçimde parmağını kopartan genç hemen hastaneye gitti. Polis suç duyurusu nedeniyle inceleme yaparken parmağı fark edip hastaneleri araştırmaya başladı. Bu sayede genç hırsız yakalandı. Kopan parmak da bir operasyonla ele dikildi fakat genç hırsız hapse girmekten kurtulamadı.


 


The Pancar

The Pancar

Üye
Teşekkürler gerçekten ilginçmiş :D
 
98farom98

98farom98

Üye
:tşk:
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
742
Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61
Cevap
2
Görüntüleme
822
PALA.


Üst Alt