eee vodafone demiştim başta aynen hemen kurtull
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: eee vodafone demiştim başta Genişletmek için tıkla ... aynen hemen kurtull
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: tuğ sana hıç rasalayamadım ya sennle ugrasmam lazım Genişletmek için tıkla ... yahu git işine zaten vodafone çekmiyor
pelın_' Alıntı: tuğ sana hıç rasalayamadım ya sennle ugrasmam lazım Genişletmek için tıkla ... yahu git işine zaten vodafone çekmiyor
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: tuğ sana hıç rasalayamadım ya sennle ugrasmam lazım Genişletmek için tıkla ... öğretmenim bişi sorabilir miyiiiim
pelın_' Alıntı: tuğ sana hıç rasalayamadım ya sennle ugrasmam lazım Genişletmek için tıkla ... öğretmenim bişi sorabilir miyiiiim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: aynen hemen kurtull Genişletmek için tıkla ... turkcelle mi geçeyim
Kingmortall Üye caglet' Alıntı: pelin abla ne bahtsızsın her gün bi derdin çıkıyo Genişletmek için tıkla ... acıların kadını pelin hocam
caglet' Alıntı: pelin abla ne bahtsızsın her gün bi derdin çıkıyo Genişletmek için tıkla ... acıların kadını pelin hocam
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: öğretmenim bişi sorabilir miyiiiim Genişletmek için tıkla ... önce parmak kaldır
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: sagol ya ben cıkıyorum ıyı gecelr herkese ama sanmakı kurtuldunuz hemen gelıcem Genişletmek için tıkla ... bekliyoruz
pelın_' Alıntı: sagol ya ben cıkıyorum ıyı gecelr herkese ama sanmakı kurtuldunuz hemen gelıcem Genişletmek için tıkla ... bekliyoruz
pelın_ kingmor' Alıntı: acıların kadını pelin hocam Genişletmek için tıkla ... aaa bu gecekı konu benmıyım ya ayıp yuklenmeyın bana
kingmor' Alıntı: acıların kadını pelin hocam Genişletmek için tıkla ... aaa bu gecekı konu benmıyım ya ayıp yuklenmeyın bana
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: turkcelle mi geçeyim Genişletmek için tıkla ... olabilir turkcell net hızı iyi
-efşan Üye NAdideeee sana diyorum bana ablalık yapmazsan ajdar dinlerim bak yaşımız aynı ama olsun yaa bananeee
pelın_ kingmor' Alıntı: önce parmak kaldır Genişletmek için tıkla ... parmak yok bızde kep var kepçe var
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap caglet' Alıntı: pelin abla ne bahtsızsın her gün bi derdin çıkıyo Genişletmek için tıkla ... ;D
-YARINIYOK- Üye TheM-CK' Alıntı: NAdideeee sana diyorum bana ablalık yapmazsan ajdar dinlerim bak yaşımız aynı ama olsun yaa bananeee Genişletmek için tıkla ... Istediğin kadar dinle
TheM-CK' Alıntı: NAdideeee sana diyorum bana ablalık yapmazsan ajdar dinlerim bak yaşımız aynı ama olsun yaa bananeee Genişletmek için tıkla ... Istediğin kadar dinle