:islik ewet ama sözlesmelı tam ögretmen sayılmm oh sevindim :d:
Nef'i Üye pelın_' Alıntı: ewet ama sözlesmelı tam ögretmen sayılmm Genişletmek için tıkla ... oh sevindim
Elektr0 Üye 'TUĞ'' Alıntı: noluyor yahu bu ne hız herkes uçmuş Genişletmek için tıkla ... yok hocam sen yavaşsın bence
'TUĞ'' Alıntı: noluyor yahu bu ne hız herkes uçmuş Genişletmek için tıkla ... yok hocam sen yavaşsın bence
-efşan Üye caglet' Alıntı: Herkesde Nadide ablayı istiyo bi ablamız daha var burda Genişletmek için tıkla ... yavv bende onlarla aynı yaştayım zati
caglet' Alıntı: Herkesde Nadide ablayı istiyo bi ablamız daha var burda Genişletmek için tıkla ... yavv bende onlarla aynı yaştayım zati
pelın_ elektr0' Alıntı: hoş hocam sen yavaşsın bence Genişletmek için tıkla ... pıs antalyalı gelımıyom sevındınmı
elektr0' Alıntı: hoş hocam sen yavaşsın bence Genişletmek için tıkla ... pıs antalyalı gelımıyom sevındınmı
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: işte Genişletmek için tıkla ... Ne öğretmeni benim hiç öğretmenim olmadı ki
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Despite' Alıntı: ne oldu birden orda ayakkabı mı geldi hediye olarak Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye TheM-CK' Alıntı: ölem ben ozaman suda boğulamm Genişletmek için tıkla ... Suya yazık yahu
-efşan Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Suya yazık yahu Genişletmek için tıkla ... aha bunuda demesen iyiydi yaa yok olamm ( kendimi daşlara vuram
-YARINIYOK-' Alıntı: Suya yazık yahu Genişletmek için tıkla ... aha bunuda demesen iyiydi yaa yok olamm ( kendimi daşlara vuram
Nef'i Üye pelın_' Alıntı: öle işte ama yınede olsa ıyı olurdu Genişletmek için tıkla ... öğretmenlik seni değiştirmesin sonra ?
pelın_' Alıntı: öle işte ama yınede olsa ıyı olurdu Genişletmek için tıkla ... öğretmenlik seni değiştirmesin sonra ?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: yok hocam sen yavaşsın bence Genişletmek için tıkla ... eee vodafone demiştim başta
pelın_ despite' Alıntı: öğretmenlik seni değiştirmesin sonra ? Genişletmek için tıkla ... yok yok zaten öleydım değısmm korkma
despite' Alıntı: öğretmenlik seni değiştirmesin sonra ? Genişletmek için tıkla ... yok yok zaten öleydım değısmm korkma
pelın_ 'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] eee vodafone demiştim başta[/sıze] Genişletmek için tıkla ... tuğ sana hıç rasalayamadım ya sennle ugrasmam lazım
'tuğ'' Alıntı: [sıze="2"] eee vodafone demiştim başta[/sıze] Genişletmek için tıkla ... tuğ sana hıç rasalayamadım ya sennle ugrasmam lazım
-YARINIYOK- Üye them-ck' Alıntı: [sıze="3"][ı] aha bunuda demesen iyiydi yaa Yok olamm ( kendimi daşlara vuram[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... :d :d
them-ck' Alıntı: [sıze="3"][ı] aha bunuda demesen iyiydi yaa Yok olamm ( kendimi daşlara vuram[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... :d :d
Elektr0 Üye TheM-CK' Alıntı: aha bunuda demesen iyiydi yaa yok olamm ( kendimi daşlara vuram Genişletmek için tıkla ... hıyarlı baba başka bişi daha diyordu Usta
TheM-CK' Alıntı: aha bunuda demesen iyiydi yaa yok olamm ( kendimi daşlara vuram Genişletmek için tıkla ... hıyarlı baba başka bişi daha diyordu Usta