Nokia n8 mi? Nokia C7 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_ardaa

_ardaa

Üye
siz belkilerle mi yorum yapıyorsunuz, siz hiç iki android telefon önerisi içinde bir nokia önerisi gördünüz mü? ben şahsen görmedim ama her nokia konusunda android mesajları kaynıyor ve siz tavsiye etmiyor ısrar ediyorsunuz sanki elinizde o cihazdan var da satıyor gibi.

hangi sorunuyla uğraşacak, reset diyeceksiniz her telefon da ne kadar reset sorunu varsa symbian da da o kadar var, donma diyeceksiniz öyle bir sorun yok, işiniz gücünüz işlemciye laf atmak 680mhz symbian^3 telefonlara yetiyor.

yukarıdaki incelemede adam resmen saçmalamış, video konusunda hiçbir video oynatmıyor sadece ses veriyor demiş şuana kadar 150den fazla video oynattım telefonda , divx, xvid, h263 mp4 hd 720p, flv, avi ve 150 taneden kaç tanesini açmadı söyleyeyim mi? 0 150 videodan 150 tanesnide açtı.

Pil sökülmüyor demiş niye söküyor pili, telefon da donma yok kilitlenme yok, üstelik kilitlense dahi güç tuşuna 8 saniye basmanız yeterli.

nonamex işin gücün 2 senelik inceleme yazıları yorumları bulmak, klasöre girince telefon donuyormuş da pil çıkmıyormuş buna sadece gülünür arkadaş.

nonamex

Üye
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorumi fakat mesajların çoğu kavga

Şuradan şöyle birşey belirtmek isterimi, Ya N8 Yada C7 alacağım. 2 snin arasında kaldığımı söyledim başka telefon aklımda ve almaya niyetim yok.

Teşekkürler ..

O zaman C7 alın diyorum, 300 liranız cebinizde kalsın , C7 için N8'e göre daha az sorun çıkartıyor diyorlar..

_ardaa

_ardaa

Üye

Şuradan şöyle birşey belirtmek isterimi, Ya N8 Yada C7 alacağım. 2 snin arasında kaldığımı söyledim başka telefon aklımda ve almaya niyetim yok.

Teşekkürler ..

valla arkadaş istediğin kadar yaz yine araya sokuştururlar fandroidler.

nonamex

Üye
siz belkilerle mi yorum yapıyorsunuz, siz hiç iki android telefon önerisi içinde bir nokia önerisi gördünüz mü? ben şahsen görmedim ama her nokia konusunda android mesajları kaynıyor ve siz tavsiye etmiyor ısrar ediyorsunuz sanki elinizde o cihazdan var da satıyor gibi.

hangi sorunuyla uğraşacak, reset diyeceksiniz her telefon da ne kadar reset sorunu varsa symbian da da o kadar var, donma diyeceksiniz öyle bir sorun yok, işiniz gücünüz işlemciye laf atmak 680mhz symbian^3 telefonlara yetiyor.

yukarıdaki incelemede adam resmen saçmalamış, video konusunda hiçbir video oynatmıyor sadece ses veriyor demiş şuana kadar 150den fazla video oynattım telefonda , divx, xvid, h263 mp4 hd 720p, flv, avi ve 150 taneden kaç tanesini açmadı söyleyeyim mi? 0 150 videodan 150 tanesnide açtı.

Pil sökülmüyor demiş niye söküyor pili, telefon da donma yok kilitlenme yok, üstelik kilitlense dahi güç tuşuna 8 saniye basmanız yeterli.

nonamex işin gücün 2 senelik inceleme yazıları yorumları bulmak, klasöre girince telefon donuyormuş da pil çıkmıyormuş buna sadece gülünür arkadaş.

O hesapla 1 gb ram, pentium4 3ghz işlemcili eski bilgisayarımda windows 7 kaldırıyor, 4 gb ramli çift çekirdekli bilgisayarda..
Gidip windows'u kaldırır diye en düşük donanımlı cihazımı alıyorsun, hayır sen bilgisayarına oyun ve program kurmak istersin, düşük donanım işletim sistemini kaldırsada oyun ve programda sorun ve yavaşlık çıkartır.

Donma sorunu yok deme arkadaşım insaf.. Sen galiba hiç flash özelliğini kullanmadın gör bakalım donmayı, takılmaya..

2 yıllık inceleme ? Bir çok incelemeden sonra yapılmış, incelemeyi yapan kişi sadece power butonu olayını bilmiyormuş o kadar..

Çok oyun ve uygulama kurunca uygulamalar klasörü açılırken inanılmaz yavaş açılıyor, siz pek uygulama kurmuyor olabilirsiniz ama..

@AgentWalter

Alacağınız telefonda hayırlı olsun..

• Beğen
Tepkiler: AgentWalter
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

Teşekkürler ..
Ben N8'i denemiş biri olarak söylüyorum. Kamerası harika çektiğin fotoları bilgisayarda istediğin kadar zoom yap netlik gitmiyor, lensi on numara yani. Kasma Donma sorunu da yoktur. Şuan için internetten video izlemek biraz sıkıntılı o da güncelleme ile düzelicek deniyor, bu konuda kesin bişey diyemem. Onun dışında usb bellek bağlayabilirsin dolby digital vardır. HDMI portu vardır. psp kalitesinde oyunları vardır. 720p hd video çeker ve oynatır ekranı çok güzel görüntü verir. N8 alırsan pişman olmazsın.

• Beğen
_ardaa

_ardaa

Üye
sadece oyun 43 tane var o da pek oyun oynamadığım için, oyunlar klasörü telefonu ilk açtığımda en fazla 5 saniye sonra açılıyor (oyunlar klasörünü kendim oluşturdum) sonrakilerde cache yaptığı için daha hızlı açılıyor.

incelemeyi yapan power tuşundan habersizse ne kadar bilgisizce bir inceleme olduğunu söylemek yanlış olmaz heralde, taş devrinden kalma o kilitlenince batarya çıkarma olayı.

bu arada n8 güzel telefon daha fazla uzatmaya gerek yok, donma kilitlenme tüm smartphone telefonlar ne kadar donuyorsa n8 de o kadar donuyor, n8 tavsiye ederim bende 4 aydır kullanıyorum.

__xXx__

__xXx__

Üye
Kardeş kısaca kamerası süper olsun diyorsan n8 kamera farketmez çalışma konusunda sıkıntı yasamayayim diyorsan da c7 al gerçi c7 nin kamerasıda güzel ben onu kullanıyorum çok fazla memnunum

_ardaa

_ardaa

Üye
Kardeş kısaca kamerası süper olsun diyorsan n8 kamera farketmez çalışma konusunda sıkıntı yasamayayim diyorsan da c7 al gerçi c7 nin kamerasıda güzel ben onu kullanıyorum çok fazla memnunum

bu yorum oldu mu şimdi sence, n8'in çalışmasında sorun varmış gibi lanse etmişsin.

• Beğen

nonamex

Üye
Nokia C7

Nokia N8

Şikayetvar sitesini bir teknolojik ürün almadan önce hep incelerim :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
bu yorum oldu mu şimdi sence, n8'in çalışmasında sorun varmış gibi lanse etmişsin.
vallaha kardeş n8 denen cihazı elime aldım videoları fazla izlemedim ama elime aldığım cihaz benm c7 den biraz daha yavaş çalışıyordu ondan dedim kimse yanlış anlamasın bu dediğim n8 donnuyor kötü vs anlamına gelmesin:D

_ardaa

_ardaa

Üye
sen aldırma üstteki arkadaşa, bu konuda ceza aldı ama halen devam ediyor, teknoloji bu ne olacağı belli olmaz 4 aydır kullanıyorum 2 defa resetlemme dışında hiçbir sorun yaşamdım, sen istersen sorularını sor bizler bu cihazları kullanan kişiler olarak sana cevaplar verelim yoksa fandroid arkadaş bu konudan gitmeyecek.

not üstteki derken nonamex'ten bahsediyorum yanlış anlaşılma olmasın.

nonamex

Üye
sen aldırma üstteki arkadaşa, bu konuda ceza aldı ama halen devam ediyor, teknoloji bu ne olacağı belli olmaz 4 aydır kullanıyorum 2 defa resetlemme dışında hiçbir sorun yaşamdım, sen istersen sorularını sor bizler bu cihazları kullanan kişiler olarak sana cevaplar verelim yoksa fandroid arkadaş bu konudan gitmeyecek.

not üstteki derken nonamex'ten bahsediyorum yanlış anlaşılma olmasın.

Bazı Nokiacı arkadaşlar 1 hafta ile 1 ay ban aldı hakaret etmekten, ben kimseye hakaret etmedim.

Sadece milleti tahrik ediyormuşum, ilginç bir ban sebebi |-)

Zaten ben N8 değil, çin malı EN8 kullanıyorum kafamdan sallıyorum |-) Şikayet var sitesinde en çok şikayet N8 ve C7'lerde..

_ardaa

_ardaa

Üye
İlginç bir ban sebebi mi:) o ban sebebini halen devam ettirdiğinin farkında mısın.

Konu sahibi arkadaş açıkça ben başka öneri istemiyorum diyor, sen artık android öneremediğin için çamura başlıyorsun yani hiçbir türlü senden kurtuluş yok, ya fandroidlik ya çamur:)

nonamex

Üye
İlginç bir ban sebebi mi:) o ban sebebini halen devam ettirdiğinin farkında mısın.

Konu sahibi arkadaş açıkça ben başka öneri istemiyorum diyor, sen artık android öneremediğin için çamura başlıyorsun yani hiçbir türlü senden kurtuluş yok, ya fandroidlik ya çamur:)

Tamam başka birşey önermiyorum

Nokia C7 öneriyorum :oke:

Nokia N8

Yorumlar genelde olumsuz.

Nokia C7 yorumlar daha bir olumlu sanki

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tamam arkadaşlar dağıtmayın konuyu artık :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
@nonamex ekşizsözlükle ne alakası var zaten adamların tanımı ...hakkında yalan yanlış bilgiler nereyi kaynak gösteriyorsun arkadaşım git android al he Lg al bak samsung filanda alma onlar uzay mekiği tamam

nonamex

Üye
@nonamex ekşizsözlükle ne alakası var zaten adamların tanımı ...hakkında yalan yanlış bilgiler nereyi kaynak gösteriyorsun arkadaşım git android al he Lg al bak samsung filanda alma onlar uzay mekiği tamam

Şikayetvar'da yalan, Ekşisözlükte yalan, paylaştığım inceleme yalan, benim yorumlarım yalan herkes yalan zaten..

Neyse daha tartışmayı uzatmanın alemi yok..

Uruloki

Uruloki

Üye
hayır okuma yazman yok sanırsam ekşisözlük dedim orda ben şikayetvar ı demedim veya incelemeni kastetmedim ki şikayetvar ı bende kullanıyorum ama ekşisözlüğükte bir şey aradığun zaman ......hakkında yalan yanlış bilgiler yazıyor değil mi yani orayı kaynak göstermen saçma yani nerden kaynak buluyımda kaymak olsun yeter modundasın

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Nokia C7

Nokia N8

Şikayetvar sitesini bir teknolojik ürün almadan önce hep incelerim :oke:

Daha çok takıl sen orda :kop::kop:

Alta bak o bir kral ama...:d:

61semih

61semih

Üye
Daha çok takıl sen orda :kop::kop:

Alta bak o bir kral ama...:d:

oncelıkle n8 donarmı donmazmı bılmem kullananlar donma olayı yok dıyor.fakat sıkayetvar.com onemlı bır sıte bende cokkez kullandım.oradakı sıkayetler gercek.ve yaptıgın sıkayetlerı herkez okuyabıldıgı ıcın sırket senın sıkayetını onemsıyor cevap verıyor yada cozum arıyor.ozellıkle elektronık alısverıs yapacaksanız bu sıteden arastırın.ıllakı sıkayetı olur.her elektronık cıhazda sıkıntılar olabılır ama tek tük sıkayetler olması lazım.sıkayetler cokıse sorun kronıktır o ürünü alacak kısının basına gelmesıde muhtemeldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt