Nokia n8 mi? Nokia C7 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye

:oke: ya sinir oluyorum böğle insanlara adam c7 mi n8 mi diye soruyor şunların verdiği cevaba bak öğle değilmi adam sanki c7 ve n8 haricinde telefon tercihi istemiş inan arkadaşım en az senin kadar sinir oluyorum

bazı arkadaşlar anlamamakta ısrar ediyo adam anlamıyorum telefon modellerinden demiş fiyat sıkıntım yok demiş arkadaşım ben lg optimus black önerdim hepsinden iyi olarak neden uzatıyosunuz :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
arkadaşım sorunda bu adam bir yerden bakmış değil mi N8 ve ya C7 vahiy yoluyla aklına düşmemiş diyelim ki hepsiburada.com dan baktı diğerlerini beğenmedi bunları istedi beğenmek ile teknolojiden anlamak arasında çok fark olduğunu düşünüyorum neyse

arkadaşım sende ne N8 ne de C7 alma git SE ARC ve ya Lg Optimus 2x al hatta SGS2 al zaten bunlar uzay mekiği filan uzaya kadar gidersin bunlarla tabi6 ay sonra dört çekirdeklileri çıkacak bunların o ayrı

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Kingmor sen çok anliyosun ya telefondan :D Optimus black diyosun da nova displayden baska özellik duyamiyoruz agzindan :D telefon özelliginden anlamayan adam novayi nerden bilsin hadi bildi ekrani içn mi alick :D

nonamex

Üye
Bu soruya gerçekten içinizden N8 yada C7 cevabını vermek geliyor mu merak ediyorum

Biri 1100 lira, diğeri 800 lira.. Kaç aydır sorunları düzelsin diye güncelleme bekliyorlar ki gelen güncelleme pek çok kişiyi hayal kırıklığına uğratacak. (Büyük beklentisi olan özellikle). Fiyatlarını haketmiyorlar kesinlikle

2 telefonda 680 gibi, devrine yakışmayacak derecede zayıf bir işlemciden güç alıyor, işletim sistemi stabil değil. Yeterli oyun, uygulama yok. Alınca sorun yaşama ihtimaliniz yüksek. Oyun ve internet performansları zayıf.

Bir N8 kullanıcısı olarak bunları bildiğim için gidiyorum almayın başka telefon öneriyorum, kıyamet kopartıyor direk Nokia'cılar :dry:

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
pRime.

pRime.

Üye
Her konuda fandroidliğin son noktası görülüyor, yapcak bişey yok. Adam konuda özellikle nokia istediğini belirtse bile başka telefon önereceklerdi ya da nokia önermem, para verilmez vs. vs. gibi saçmalayacaklardı.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Kingmor sen çok anliyosun ya telefondan :D Optimus black diyosun da nova displayden baska özellik duyamiyoruz agzindan :D telefon özelliginden anlamayan adam novayi nerden bilsin hadi bildi ekrani içn mi alick :D

android için alır ekranı için alır 2.2 yüklü 2.3 e güncelleniyo onun için alır ekranı 4 inç (ikisindende ekranı büyük) ikiside 680 mhz lg de var 1 ghz bunlar için alınır arkadaşım senden daha çok telefon kullandım senden daha iyi biliyorum rahat ol kardeşim :emzik:

----------Eklendi @ 22:32:48 ---------- Yazıldı @ 22:31:40 ----------

Bu soruya gerçekten içinizden N8 yada C7 cevabını vermek geliyor mu merak ediyorum

Biri 1100 lira, diğeri 800 lira.. Kaç aydır sorunları düzelsin diye güncelleme bekliyorlar ki gelen güncelleme pek çok kişiyi hayal kırıklığına uğratacak. (Büyük beklentisi olan özellikle). Fiyatlarını haketmiyorlar kesinlikle

2 telefonda 680 gibi, devrine yakışmayacak derecede zayıf bir işlemciden güç alıyor, işletim sistemi stabil değil. Yeterli oyun, uygulama yok. Alınca sorun yaşama ihtimaliniz yüksek. Oyun ve internet performansları zayıf.

Bir N8 kullanıcısı olarak bunları bildiğim için gidiyorum almayın başka telefon öneriyorum, kıyamet kopartıyor direk Nokia'cılar :dry:

helal olsun kardeşim iyisini önermekte suç oldu iyimi nokiacılar isyan cıkardı :hmmm

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
eğer kesinlikle ikisi arasında diyosan N8 :oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Herkez cpu manyagi olmus.Iphone 4 1 ghzden düsük islemciyle ortaliga toz yuturuyor bunlar hala 1 ghz den bahsediyor...

_ardaa

_ardaa

Üye
Merhaba arkadaşlar ,

Telefon ve telefon özelliklerinden anlamamaktayım, Anlayanlardan yorum bekliyorum.

Nokia n8 mi? Nokia C7 mi? Fiyat olarak hiçbir sıkıntım yok sadece ikisinin arasında kaldım.

Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. :)

fandroidliğiniz yine had safhada soruyu anlayın öyle cevaplayın bari.

ne demiş anlamıyorum ama 2si arasında kaldım, ikisi dediği de n8 ve c7 bana başka telefon önerin dememiş.

anlamıyorum o yüzden bana android tavsiye edin dememiş, demiş mi? hayır dememiş, peki n8 ve c7 dışında başka telefon önerin demiş mi? hayır dememiş.
iki telefon arasında kaldım demiş 2 demiş 2 anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

nonamex

Üye
Herkez cpu manyagi olmus.Iphone 4 1 ghzden düsük islemciyle ortaliga toz yuturuyor bunlar hala 1 ghz den bahsediyor...

Klasik Nokia'cı davranışı, başı sıkışınca direk iPhone'a koşar.

iTunes'tan, iPhone kısıtlamalarından falan da bahsetseydin biraz :kotu:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
fandroidliğiniz yine had safhada soruyu anlayın öyle cevaplayın bari.

ne demiş anlamıyorum ama 2si arasında kaldım, ikisi dediği de n8 ve c7 bana başka telefon önerin dememiş.

anlamıyorum o yüzden bana android tavsiye edin dememiş, demiş mi? hayır dememiş, peki n8 ve c7 dışında başka telefon önerin demiş mi? hayır dememiş.
iki telefon arasında kaldım demiş 2 demiş 2 anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

ya kardeşim anlamıyomusun telefonlardan anlamıyorum demiş fiyat konusunda sıkıntım yok demiş adama iyisini önerdik bunları demeseydi sadece ikisinin arasında deseydi tabiki n8 derdim

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Klasik Nokia'cı davranışı, başı sıkışınca direk iPhone'a koşar.

iTunes'tan, iPhone kısıtlamalarından falan da bahsetseydin biraz :kotu:

Ben herseyin islemci olmadignin anlasilmasi için verdim ip örnegni ama yakinda ayni sekilde n9 tokatlarken tüm piyasayi sizde cewaplarnizi alicksiniz meraklanma.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Ben herseyin islemci olmadignin anlasilmasi için verdim ip örnegni ama yakinda ayni sekilde n9 tokatlarken tüm piyasayi sizde cewaplarnizi alicksiniz meraklanma.

hiç meraklanmıyoruz gelsinde tokatlasın bakalım

• Beğen
Tepkiler: nonamex
_ardaa

_ardaa

Üye
Güzel telefon öneriyorsan N8 önerdiğini görmedim ben, soru zaten ikisi arasında kaldım demiş bu kısmı görmemek için elinizden geleni yapıyorsunuz ya bravo.

nonamex

Üye
Güzel telefon öneriyorsan N8 önerdiğini görmedim ben, soru zaten ikisi arasında kaldım demiş bu kısmı görmemek için elinizden geleni yapıyorsunuz ya bravo.

Sizde arkadaşın Telefon ve telefon özelliklerinden anlamamaktayım, Anlayanlardan yorum bekliyorum kısmını gözden kaçırıyorsunuz.

Belki arkadaş direk adı var diye Nokia cihazlarını inceledi sadece.. |-)

----------Eklendi @ 22:49:48 ---------- Yazıldı @ 22:48:57 ----------

Ayrıca bizim yazılarda bir "yorum" oluyor bilmem farkında mısınız..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Sizde arkadaşın Telefon ve telefon özelliklerinden anlamamaktayım, Anlayanlardan yorum bekliyorum kısmını gözden kaçırıyorsunuz.

Belki arkadaş direk adı var diye Nokia cihazlarını inceledi sadece.. |-)

bırakk kardeşm boşver güzel telefon önerdik şuçlu olduk konu dağılmasın cevap yazmayalım

nonamex

Üye
bırakk kardeşm boşver güzel telefon önerdik şuçlu olduk konu dağılmasın cevap yazmayalım

Valla boşuna uğraşıyoruz adam alacak kendi uğraşacak sorunlarıyla.. Bize ne.. Sorunsuz cihaz öneriyoruz suçlu oluyoruz..

----------Eklendi @ 22:53:22 ---------- Yazıldı @ 22:51:54 ----------

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Marka güweni kolay kazanilmiyor ülkemizde ! Demek ki güweniyor nokia modellerine.Ayrica anlamyorum derken ikisinin özellikleri hakknda bilgm yok demek istdi bnce.Yani baska öneri istyrm dmek dgl bu!

nonamex

Üye
Valla boşuna uğraşıyoruz adam alacak kendi uğraşacak sorunlarıyla.. Bize ne.. Sorunsuz cihaz öneriyoruz suçlu oluyoruz..

----------Eklendi @ 22:53:22 ---------- Yazıldı @ 22:51:54 ----------

Şu incelemenin bir kısmı..

Genel anlamda telefon 1 GHz'e ulaşamamış işlemcisi ve klasik Symbian hantallığıyla birleştiğinde bazen çekilmez bir hal alabiliyor. Hatta uygulama sayısını abarttığınızda telefonun uygulama klasörüne girer girmez telefon donuyor ve 5-10 dakikada ancak kendine gelebiliyor. Pili sökmek gibi bir şansınız olmadığı için öylece bekliyorsunuz. Bu arada pil demişken, arka kapağı çıkarmaya yönelik (kenarlardaki vidaları söküp) bir teşebbüsünüz telefonun garanti DIŞI kalmasına sebebiyet verdiğini yeniden belirtelim. Bu kadar çok sayıda hatırlatmadan bu tasarımdan hiç memnun kalmadığımızı anlayabiliyorsunuzdur.
..

AgentWalter

AgentWalter

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorumi fakat mesajların çoğu kavga

Şuradan şöyle birşey belirtmek isterimi, Ya N8 Yada C7 alacağım. 2 snin arasında kaldığımı söyledim başka telefon aklımda ve almaya niyetim yok.

Teşekkürler ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt