sevdiğim kıza tebessüm ettim...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kedi Yavrusu

Üye
    Konu Sahibi
sevdiğim kıza tebessüm ettim...
o da bana gülümsedi. çok heyecanlıyım. benden hoşlanıyo galiba...

• Beğen
Tepkiler: Dafny

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:allaalla: neler var ya.
Öyle olsaydı Cem yılmaz ...:D

Necmati

Necmati

Üye
o anda kedi etimi yiyodun sen :hmmm

Kedi Yavrusu

Üye
    Konu Sahibi
tartışma çıkarmaya pek heveslisiniz, hevesinizi kırmak istemezdim ama elimden gelmiyor kusura bakmayın. size güle güle benim konumdan...

Necmati

Necmati

Üye
tartışma çıkarmaya pek heveslisiniz, hevesinizi kırmak istemezdim ama elimden gelmiyor kusura bakmayın. size güle güle benim konumdan...
çok gördük senin gibileri uğraşırız kardeşim istersen çıkart biz burdayız her daim :good:

Kedi Yavrusu

Üye
    Konu Sahibi
:bye2:

0live456

Üye
Klasik türk filmi.Sonu hüsran :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
gülümsemekle iş bitmez ki açılsan ya kıza

pelın_

aha bu galıba bulasıcı bı hasatlık benım arkadas vardı memehmet ya kım gulse ona asıktı
hatta bıgun ole abartmıstıkı turızm sınavındaydık ondekı kız ona sılgısını vermıs sınavda bana seslenıyo kız sılgı verdı bana aşık galıba:d ayy nıye anlattım bılmıyom ama komık ya

Kedi Yavrusu

Üye
    Konu Sahibi
aha bu galıba bulasıcı bı hasatlık benım arkadas vardı memehmet ya kım gulse ona asıktı
hatta bıgun ole abartmıstıkı turızm sınavındaydık ondekı kız ona sılgısını vermıs sınavda bana seslenıyo kız sılgı verdı bana aşık galıba:d ayy nıye anlattım bılmıyom ama komık ya

iyi ki anlattın bak hastalık olduğunu öğrendim :)

pelın_

valla:)

Dafny

Dafny

Üye
Bu da bir şey :)

Kedi Yavrusu

Üye
    Konu Sahibi
yarın el sallıycam ona ayyy çok heyecanlıyım :)

pelın_

yaş kaç?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Aynen benim de böle bir arkadaşım vardı lisedeyken bi de anlatırdı sürekli hava atma modunda. yakışıklı bişey olsa yüreğim yanmicak :D

----------Eklendi @ 04:35:55 ---------- Yazıldı @ 04:35:32 ----------

yarın el sallıycam ona ayyy çok heyecanlıyım :)
bol şans :yuru:yuru:yuru:yuru

pelın_

benım arkadaş üni deydı bıde dusun durum daha vahım:)

Kǔr Şâd

Üye
Her gülümsemeyi sıcaklıkmı sanıyorsun, her yakınlaşmayı sevgimi sanıyorsun. İnsanların fikirleri artık çok kolay bir şekilde değişmekte dostum. Kendine gelmelisin.
Gidip karşısına diyeceksin ki.

Bak güzelim, günlerdir aklımdasın. Delikanlı gibi içimi dökmeye geldim sana, ama senin gönlünde yer yoksa güzelim.
Fark etmez, ben ayaktada giderim.

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bence arkadaş dalga geçio olabilir. Neticede kedi_eti gibi bir üyelik adı var "yarın da el sallicam" dio ona koptm ben :kop:

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt