Turkcell T20 mi Nokia C5-03 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
cin yapimi telefon almada ne alirsan al kardes ;)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Nokia almada ne alıyosan al kardes;)

umut681

umut681

Üye
t20 :oke:

TheCower

TheCower

Üye
Nokia öldü ölecek:) samsung wave al

uribaju

uribaju

Üye
aynen c6-01 al en mantiklisi o ;)

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Sonra bi şişede soğuk su al telefonu alınca onuda içersin :ehe

• Beğen
Tepkiler: nonamex
uribaju

uribaju

Üye
cekemeyenlerede canak anten al kardes :ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Size çift çanak lazım ama anca :ehe

uribaju

uribaju

Üye
size uydu lazim gonderdik zaten cine gokturk uydusu :ehe :ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Çocuk çocuk laf sokmaları bırak artık büyü biraz bence size uydu değil bütün evrenin taksak az gelir bu kafayla bi yerlere gelmeniz çok zor.

----------Eklendi @ 17:20:02 ---------- Yazıldı @ 17:16:44 ----------

Neyse konuyu bozmayalım saçma muhabbetlerle biz telefonları önerdik arkadaşta biraz araştırsın karar versin.

uribaju

uribaju

Üye
her lafima muhalefet olan sensin birazda insanlarin goruslerine saygili olmayi ogren asil buyumesi gereken sensin hala laf atiyosun saka gibisin

onurgunay35

onurgunay35

Üye
her lafima muhalefet olan sensin birazda insanlarin goruslerine saygili olmayi ogren asil buyumesi gereken sensin hala laf atiyosun saka gibisin

Şaka gibi olan sensin sende her lafında markayı kötülemeye çalışıyosun aynısını ben yapsam emin ol sende benim gibi yapardın.İnsanların görüşlerine yeterince saygılıyım görüşünü söyler geçersin başkasının görüşünü kötülemeye çalışmazsın.

uribaju

uribaju

Üye
Şaka gibi olan sensin sende her lafında markayı kötülemeye çalışıyosun aynısını ben yapsam emin ol sende benim gibi yapardın.İnsanların görüşlerine yeterince saygılıyım görüşünü söyler geçersin başkasının görüşünü kötülemeye çalışmazsın.

ben zaten gorusumu soyluyorum git yazdigim mesaja bak ama sen her mesajimda muhalefetlik yapiyosun nedir bu nokia cekememezligi anlamadim niye geriyoki seni bu kadar?

onurgunay35

onurgunay35

Üye

ben zaten gorusumu soyluyorum git yazdigim mesaja bak ama sen her mesajimda muhalefetlik yapiyosun nedir bu nokia cekememezligi anlamadim niye geriyoki seni bu kadar?

Beni geren meren yok görüşünü üsluplu bi şekilde dile getir o zaman nokiayı çekemeyenlerden fln değilim çekemeyecek bişeyde yok zaten.

uribaju

uribaju

Üye