2. el N95 almayı düşünüyorum arkadaşlar beni bilgilendirirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ertugrul_60

Üye
    Konu Sahibi
2. el N95 almayı düşünüyorum arkadaşlar beni bilgilendirirmisiniz?
2.el n95 alcamda saglam telmi? ozellikleri ve fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz?

fasilyeee

Üye
selamun aleyküm kardeş n95 harika ben 2 sene kullandım nokia c7 aldığım için kullanmayı bıraktım telefonun ekranı geniş yerleşik gps i var çift kameralı arka kamerası 5 mp zaten n95 çıktığında tanıtım yaparken cep bilgisayarı böyle bişi diyorlardı ve 1500 tl den satışa çıktı ben 2. el almıştım.halen de telefonum duruyor istersen sana satayım derdim ama kasası yıpranmış durumda ve yandaki ses tuşları çalışmıyor onun dışında özellikle sistemsel olarak hiç bir sorunu yoktur. telefon 16 gb a kadar hafıza kartı destekliyor.navigasyonu çok iyi dokunmatik ekran almamış olsam uuzun süre daha kullanırdım hiç pişman olmadım.....

ertugrul_60

Üye
    Konu Sahibi
ve aleykümselam kardesm :D eywallah cok tesekkur ederm icimi rahatlattn .d hee bde fiyat konusu hakknda blgn varmı?

TEOMAN82

Üye
elimde var n95 htc kullandıgım için bosta duruyor 200 tl ye vermeyi dusunuyorum istersen

ertugrul_60

Üye
    Konu Sahibi
zaten şu anda almayı dusunmuyorum para yok.d eywallah kardesm saolasn :)

fasilyeee

Üye
gittigidiyor yada sahibinden sitelerinden araştır uygun fiyata mutlaka bulursun kendi telefonumu önermiyorum çünkü görüntüsü yıpranmış durumda ama internette yıpranmamış olanını uygun fiyata bulursun hemde yanında aparatlarıyla birlikte telefonu alınca buraya yaz hackleme konusu yapalım bu sayede istediğin programı yüklersin telefona

ertugrul_60

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardes cok saol :D tamam yaparz

berkcombil

Üye
Şimdi N95 iyi telefondu fakat zamanının iyi telefonuydu,bütçen ne kadar bilmiyorum ama almışken daha yüksek model bir telefon almak herzaman için daha mantıklıdır.Ben geçen Eylül'de telefon alacaktım Wave'de 650 idi N95'te.Wave her açıdan ağır bastı ve onu almıştım.İyi ki de almışım hem daha üst özellik ve modeldeydi hemde yine değiştirirken aynı fiyattan gitti yani 0 zarar.

Larismus

Larismus

Üye
şimdi o telefonun 2.elini fazla para oldugunu sanmıyorum. alırken fazla para ödeme dikkat et :)

ertugrul_60

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardesm :D bde teli alrken orjnl ve saglam tel oldugunu nasl anlcam?

STaT!C

STaT!C

Üye
Düz N95 in çini pek yokta Eğer n958gb Siyah alacak olursan 8gb e hafıza kartı takılmıyor çin malına takılır. Bataryanın arkasındaki etikete bak. Ve de imkanın varsa cihazı aç yazılımın türkçesi yarım yamalak ise çindir. Ama N95 lerin kızağı ve de ekran filmleri bozuluyor ikinci el alacak olursan çok büyük ihtimalle telefon tamir görmüştür. Benim tavsiyem kızaksız klasik bir telefon bak ama ille de alacam diyorsan sen bilirsin :oke:

ertugrul_60

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeşim :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Şimdi N95 iyi telefondu fakat zamanının iyi telefonuydu,bütçen ne kadar bilmiyorum ama almışken daha yüksek model bir telefon almak herzaman için daha mantıklıdır.Ben geçen Eylül'de telefon alacaktım Wave'de 650 idi N95'te.Wave her açıdan ağır bastı ve onu almıştım.İyi ki de almışım hem daha üst özellik ve modeldeydi hemde yine değiştirirken aynı fiyattan gitti yani 0 zarar.

n95 650 tl mi?? :hmmm

Larismus

Larismus

Üye
n95i napıcaksın.. benim wave2 hosuma gidiyor durusu. eminim senin de gider :D çok güzel bir telefona benziyor bence wave al veya galaxy gio falan al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt