C-7'yi HD olarak televizyon yada LCD / Pc-tv Ekrana Bağlayabilir miyiz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ownmyofmyowner

Üye
    Konu Sahibi

hakansnet

Üye
bu sorunun cevabını bende merak ettim :d:

realtarkan

Üye
aynen bende istiyorum onu

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
o donanımsal bişey HDMI girişi olması lazım galiba bağlanılamaz

WanteD_232

WanteD_232

Üye
kardeş , bende n8 var , n8 kutusunun içinden çıkan hdmı kablo ile direk bağlanamıyor , bende toshiba camera vardı onun hdmi kablosunu kullanarak LCD ekrana bağladım , videolar fotoğraflar güzel görüntüleniyor , oyunlar çok güzel oynanıyor ... :good:
c7de hdmı çıkışı varsa neden olmasın ?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kardeş , bende n8 var , n8 kutusunun içinden çıkan hdmı kablo ile direk bağlanamıyor , bende toshiba camera vardı onun hdmi kablosunu kullanarak LCD ekrana bağladım , videolar fotoğraflar güzel görüntüleniyor , oyunlar çok güzel oynanıyor ... :good:
c7de hdmı çıkışı varsa neden olmasın ?

yokki ? :aha::aha:

Dampierre

Dampierre

Üye
C7 de hd olmaz, o zaman adamlar niçin n8 e hdmi çıkışı koyduki. 480p kalitesinde olur ama. Kulaklık girişine takılan bir aparat var onunla oluyor.

Utku

Utku

Üye
C7 de hd olmaz, o zaman adamlar niçin n8 e hdmi çıkışı koyduki. 480p kalitesinde olur ama. Kulaklık girişine takılan bir aparat var onunla oluyor.
:oke:evet o olabilir
Kalitede böyle olur ama

ownmyofmyowner

Üye
    Konu Sahibi
480 'den daha beter oluyor o kabloyla :(
yok mu bir çözümü ?

ownmyofmyowner

Üye
    Konu Sahibi
Rahatlatman için teşekkür ederim Utku (h)

uribaju

uribaju

Üye
play to ile yapılabilir bence ayrıca htcnin usb girişli hdmı kablosu var otg ile yapılabilir denemek lazım

ownmyofmyowner

Üye
    Konu Sahibi
play to ile yapılabilir bence ayrıca htcnin usb girişli hdmı kablosu var otg ile yapılabilir denemek lazım

şu HTC, OTG , PLAY TO nedir bi türlü kafam basmıyor. Yok mu bunların dersini veren bi link :hmmm

uribaju

uribaju

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ownmyofmyowner
SilentOne

SilentOne

Üye
aslında bitane dvı to hdmı ,,vga to dvı alıcan sonra bir ucu vga diyer ucları dişi tv-out un erkek leri için bunları yaptınmı hdmı yapabiliyon imkansız die bişi yokda bunları yaparsan ne kadr iyi olucak görüntü orası önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt