Telefon alımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alımı
arkadaşlar 600-700 tl arası güzel Android'li bir telefon önerebilirmisiniz yardımlarınızı bekliyorum

61semih

61semih

Üye
huewei x5,galaxy ace gio

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
galaxy ace :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg optimus me p350 galaxy mini gio fit ve huawei iedos x5 sony ericsson xperia x8 sony ericsson xperia x10 mini pro seç beğen al

__xXx__

__xXx__

Üye
galaxy ace:yuru:nono::sarıl::good:

hery

Üye
kesinlikle gio :yuru ace aradaki 200 tl farka değmez

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
peki HTC Wildfire S nasıl iyi bir telefon mu?

Larismus

Larismus

Üye
galaxy ace :oke: huawei de güzel diyorlar fakat çin malı diye içinde bir güven olmayabilir. bu yuzden galaxy ace diyorum

umutku84

umutku84

Üye
ideos x5, htc wildfire s, galaxy gio (daha ucuz öneririm), galaxy ace

baranselona

baranselona

Üye
ideos x5 - galaxy gio-lg p503 - htc wildfire s... galaxy ace i boşver verdiğin paraya değmez işlemcisi arm tabanlı.. flashplayer da yok.. ekranı sağlam fakat çözünürlüğü düşük...

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler Samsung Galaxy Gio benim için en uygun telefon hemde fiyatı bakımıdan çok ucuz bu yüzden en yakın zamanda Samsung Galaxy Gio alacağım.Herkese teşekkürler.

__xXx__

__xXx__

Üye
Arkdaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler Samsung Galaxy Gio benim için en uygun telefon hemde fiyatı bakımıdan çok ucuz bu yüzden en yakın zamanda Samsung Galaxy Gio alacağım.Herkese teşekkürler.
hata yapıyon amcaoğlu bence biraz daha para ver c6*-01 al

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
onurgunay35

onurgunay35

Üye
İdeos x5 al :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaşlar nedir bu android sevdası yok program oyun bolluğu bilmem ne nereye kadar bi yerde androidden de sıkılacaksınız özellik olarak iyi derecede bi cihaz öneriyorum diye hastaysam evet hastayım ama anroid delisi değilim sizin gibi

baranselona

baranselona

Üye
işletim sistemi bi smartphone un herşeyidir(gpu-cpu vb oyun-program..) .. 2. sırada ekran büyüklüğü ve kalitesi(malzeme kalitesi vb..).. 3. sırada kamera gelir.. e symbianda android kadar stabil olmadığına göre akıllı telefon isteyen birine android işletim sistemli bi telefon önermekten daha doğal ne olabilir ki... :oke:

buket2

buket2

Üye
htc hd1, optimus me ya da biraz daha fazla ama optimus black iyi bir tercih olur:oke:

Ocean258

Ocean258

Üye
50-60 tl daha koyabıleceksen ustune Lg optimus black'e bakmanı tavsıye ederım kardes. 2 ay once aldım gayet memnumum tasarımındanda erkan kalitesi ve hızındanda.. fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bıtanesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt