Daha Fazla Bekleme Ekranı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
Daha Fazla Bekleme Ekranı !!!
Merhaba Arkadaşlar. Nokia C7 de ve N8 ler de 3 adet olan bekleme ekranının çoğaltılarak 5-6 ekran haline geldiğini görmüştüm yabancı forumlarda. Şuan tekrar aradım fakat bulamadım. Bizim forumlara baktığım da yardımcı programlarla küp halinde veya baska bi şekilde programlar yardımlarıyla bekleme ekranı çoğaltılıyor. Ben Orjinal olarak bekleme ekranını çoğaltmak istiyorum. bilgisi olan ve yardımcı olacak arkadaşların mesajlarını bekliyorum ..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
anna güncelleme si ile gelecek heralde çin anna si kullanıyorum ben su anda ve ekran sayısı artırıla biliyor

karasahinemre

Üye
annayla gelmiyecek modifikasyon bölümüne bak editli uda lar vardır

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
Foruma biraz yabancıyım ama Modifikasyon bölümü neresi oluyor acaba ?

slant1111

slant1111

Üye
Anna dan da bıktım artık kaç aydan beri nokia oyalıyor !

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hayır arkadaşım annayla gelecek artırılabilir olacak ablamda e6 var :oke:

e6 da ekran kucuk oldugu icin widget sayisini esitleme amacli daha fazla.. Yoksa bende de anna yuklu..

engin_erg

engin_erg

Üye
benim N8'imde anna kurulu ve 6 adet ana ekranı mevcut

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bellede orjinal olarak gelcek ben en az 4 tane gördüm

siego and bp

siego and bp

Üye
3 ü geçmeyecek

cardanadam

cardanadam

Üye
3 veya 5 olmuş ne farkeder ya ben sadece 1 tane kullanıyorum yetiyorda

caglet

caglet

Üye
:D.D öyle demeyin ev ekranı çok önemli bazıları hiç uygulamalar kısmına girmiyor bile :D:D mesaj widgetide olsa keşke.. orda bir boş satı direk tek tıkla yazsak hemen köşesindeki küçük logo ilede yollasak :D:D widget telefonun en önemli parçasıdır aslında :D:D 3 yeterli ama :D:D küçük ekranda birazcıkda düzenli olsun istiyorsanız 5 de olmalı :D bu ana ekranda niye cimri nokia anlamıyorum sınırsız yapmalı bence s60v5 de tek 1 tane ... üstelik onuda özelleştiremiyoruz bile sütünlara 1'Er tane bişey koyuyon o kadar :D:D ama widget programlarıda cok detaylı :D:D android gibi özgür olmalı :D:D hele ios'a diyecek yok ev ekranı diye bişey yok :D bide herşeye erişim kolay diyorlar :D:D nokia 'ya yine sukretmek lazım

mcnpl4

mcnpl4

Üye
spb de 10 ev ekrani var istersen.. Bide su bahsettigin msj widgeti cok guzel olurdu..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
anna güncelleme si ile gelecek heralde çin anna si kullanıyorum ben su anda ve ekran sayısı artırıla biliyor
Nasıl artırılabiliyor acaba,bende çin annasını kullanıyorum ama böyle bişiy bulamadım:hmmm

Türe

Türe

Üye
ha 3 olmuş ha 6 yani sanki hepsi kullanılıyo |-) ben şahsen 2 tane kullanıyorum :oke:

marsharun

marsharun

Üye
Bana 2 tane yetiyor çok rahat:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...