Daha Fazla Bekleme Ekranı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
O kadar yorum gelmiş. Bende çözümü tartışıyorlar diye hevesle tek tek okudum hepsini . Şuraya bak yaa.. Yok ben 1 tane kullanıyorum. Yok efendim 10 tane olsa ne olacak. yahu size sorduk mu kaç ekran kullanıyorsun veya nasıl olmalı ? Sadece nasıl çoğaltabileceğimizi sorduk. Eğer gerçekten yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa onlar yardımcı olsunlar. Sırf mesaj yazmak için yazmayın.

cardanadam

cardanadam

Üye
O kadar yorum gelmiş. Bende çözümü tartışıyorlar diye hevesle tek tek okudum hepsini . Şuraya bak yaa.. Yok ben 1 tane kullanıyorum. Yok efendim 10 tane olsa ne olacak. yahu size sorduk mu kaç ekran kullanıyorsun veya nasıl olmalı ? Sadece nasıl çoğaltabileceğimizi sorduk. Eğer gerçekten yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa onlar yardımcı olsunlar. Sırf mesaj yazmak için yazmayın.

:d: :kop:

ImPossibLe28

Üye

Hacklı fw yüklemezsen, bu mümkün değil arkadaşım.
Orjinalde en fazla 3 tane. :oke:

Türe

Türe

Üye
<br />
<br /> istdgmi yazarm dstm senı alakadar etmez :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kardes konu acip sonra milleti azarlama.. Bunu konu acmadan da arastirip ogrenebilirsin.. Modifiye yazilim la yapabilirsin ayrica ona gerek kalmayan bir yontemde var.. Yaz google'a n8 6 ev ekrani diye bulursun... Sana istedigin cevabi vermek zorunda degil kimse.. Sende arastir ayni anda..

• Beğen
Tepkiler: Türe
cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar tartışmayın ya boş verin ben konu sahibini o fırçada ciddiye bile almamışım görmüyormusunuz kimse kimsenin kalbini kıramaz hakkı yok onun için gülün geçin :):D:d::kop: işte böyle

• Beğen
Tepkiler: Türe
mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadaşlar tartışmayın ya boş verin ben konu sahibini o fırçada ciddiye bile almamışım görmüyormusunuz kimse kimsenin kalbini kıramaz hakkı yok onun için gülün geçin :):D:d::kop: işte böyle

buna da sinirlencek:ehe

al kardes..
www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/6-adet-ev-ekraniniz-olsun-istermisiniz-n8-e7-c7-c6-491337.html

Türe

Türe

Üye
:d::d: hayat gülünce güzel :d::d:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:oke: uygulamadan once yorumlari oku da...

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
    Konu Sahibi
yorumları okudum. Cihazı çok kasıyormuş o yüzden vazgeçtim yüklemeden. Teşekkürler.

SilentOne

SilentOne

Üye
orjinal annadada 3 orjinal belladada 3 fark etmiyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
3 olsa noolurrr 6 olsa nolluurrr arkadaslar madem o kdr ekran istyosuunuz spb mobile shell yükleyn olsun btsnn |-) |-)

mcnpl4

mcnpl4

Üye

ben bu linktekini yaptim. Suan 4 ev ekrani tam dolu ve iki ekran da bos.hepsinde ayri resim bar ve sadece telefonu actigimda kasma oldu. Wifgetlar kurulunca kasma kesildi. Isteyen deneyebilir. Bende telefon hafizasi buyuk olcude dolu ama kasma yok. Tabi bunda cin annasinin rolu de olabilir.

----------Eklendi @ 19:24:55 ---------- Yazıldı @ 19:23:19 ----------

tek sorunum tercih ayarlani bastan yapmak zorunda kaldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...