PuGatorY
Üye
Çeşitli Mesajlar
Bazen güzel sozler yazmak istersin sevdigin insana.her seferinde yazdigini silersin olmadi diye oysa dùsünemezsin ki yazilacak en güzel soz 'IYIKI VARSIN'...demektir GÜNAYDIN
Günaydın çayımın şekeri,günaydın ekmeğimin yağı,günaydın balım,pekmezim, reçelim. . Kahvaltı hazır mı?;-)
Coco colasin hayatin tadisin
dankeksin teksin
icim pudingsin unutulmaya gelmezsin
pop keksin hamurunda starlik var
ülker cikolati gofretsin seni sevmeyen yok
tefalsin herseyin en iyisini düsunürsün
albenisin bahaneye ihtiyacin yok
arceliksin yenilik demeksin
acesin incitmezsin
Jelibonsun cOk sekersin
Magnumsun herseye degersin
SENI Sevmeyen gebersin..
Minik serce ciceklerin kokusunu icine cekerek neseyle ucuyormus,bi bakmis ki karsidan hizla bir motosikletli geliyor. Ama artk cok gec,minik serce adamin kaskina carpip yere düsmüs. Motosikletli baygn kusu alip kendi kusunun kafesine koymus yanina ekmek ve su koymus.Kendine gelen minik serce etrafina bakinmis, parmaklikla ekmek ve suyu görunce çiglik atmis:aman Allahim! Motoskletliyi öldurup hapse girmisim
Güzellik sözde ise sözün en güzeli sende güzellik yüzde ise yüzün enguzeli sende ama bana göre güzellik kalpte kimsye söyleme ama kalbin en güzelide sende...iyi geceler:-)
Rüzgarin bile esmeye korktugu karanligin erken bastigi ve suyun ne oldugunu bilmeyen bir cölde birine ihtiyacin olursa gözünü seviyim beni rahatsiz etme olur mu .. Uyuyacm =).. Ii geceler
"..nèLèRi yaSaYacaqiNi ßiLMèdiqin..*
!..aMa èN aziNDaN NèLèRi ßiraKTiqiNi ßiLDiqin ..//
**..ßiR quNè daHa
...hoSqèLdiN^^.."
|[ qüNaydN ]
Hayat batanniye gibidr yukari cekersin ayaklarin sikayet eder asagi cekersin basin sikayet eder sana arkadas tawsiyesi dizini bük rahat uyu IYI GECELER:-):-)
Öhö öhö
rahatinizi gacirdim keyfinizi sey ettim belki bazilarini mühim islerden aligoydum dizinizden ettim belki gonusmanizi böldüm yada pc den galdirdim yada dersten ettim belki yemegden galdirdim belki namazinizi wesweseye wirdim belki su icerken durdurdum yada zap yaparkene elinize teli tutusturdum belkim gawga idiyodunuz gardasinizi cimdiklemenize mani oldum yada sakiz sisiriyodunuz patlamasina sebeb oldum ama sey diyecektim GUNAYDIN
GüNayDin qüNeSin qüLümSediqi Turkish people lari !
qüNayDin teLef0n reHberimin özeL yaratikLari..
GünaYdin
Allahn tatli belalari
Günaydn
:-*~G~:-*
:-*~ü~:-*
:-*~N~:-*
:-*~A~:-*
:-*~Y~:-*
:-*~ D~:-*
:-*~I~:-*
:-* ~N~ :-*
___________ ßiras daa
_____________________ ascìk daa ____

Günaydın çayımın şekeri,günaydın ekmeğimin yağı,günaydın balım,pekmezim, reçelim. . Kahvaltı hazır mı?;-)
Coco colasin hayatin tadisin
dankeksin teksin
icim pudingsin unutulmaya gelmezsin
pop keksin hamurunda starlik var
ülker cikolati gofretsin seni sevmeyen yok
tefalsin herseyin en iyisini düsunürsün
albenisin bahaneye ihtiyacin yok
arceliksin yenilik demeksin
acesin incitmezsin
Jelibonsun cOk sekersin
Magnumsun herseye degersin
SENI Sevmeyen gebersin..Minik serce ciceklerin kokusunu icine cekerek neseyle ucuyormus,bi bakmis ki karsidan hizla bir motosikletli geliyor. Ama artk cok gec,minik serce adamin kaskina carpip yere düsmüs. Motosikletli baygn kusu alip kendi kusunun kafesine koymus yanina ekmek ve su koymus.Kendine gelen minik serce etrafina bakinmis, parmaklikla ekmek ve suyu görunce çiglik atmis:aman Allahim! Motoskletliyi öldurup hapse girmisim

Güzellik sözde ise sözün en güzeli sende güzellik yüzde ise yüzün enguzeli sende ama bana göre güzellik kalpte kimsye söyleme ama kalbin en güzelide sende...iyi geceler:-)
Rüzgarin bile esmeye korktugu karanligin erken bastigi ve suyun ne oldugunu bilmeyen bir cölde birine ihtiyacin olursa gözünü seviyim beni rahatsiz etme olur mu .. Uyuyacm =).. Ii geceler

"..nèLèRi yaSaYacaqiNi ßiLMèdiqin..*
!..aMa èN aziNDaN NèLèRi ßiraKTiqiNi ßiLDiqin ..//
**..ßiR quNè daHa
...hoSqèLdiN^^.."
|[ qüNaydN ]
Hayat batanniye gibidr yukari cekersin ayaklarin sikayet eder asagi cekersin basin sikayet eder sana arkadas tawsiyesi dizini bük rahat uyu IYI GECELER:-):-)
Öhö öhö
rahatinizi gacirdim keyfinizi sey ettim belki bazilarini mühim islerden aligoydum dizinizden ettim belki gonusmanizi böldüm yada pc den galdirdim yada dersten ettim belki yemegden galdirdim belki namazinizi wesweseye wirdim belki su icerken durdurdum yada zap yaparkene elinize teli tutusturdum belkim gawga idiyodunuz gardasinizi cimdiklemenize mani oldum yada sakiz sisiriyodunuz patlamasina sebeb oldum ama sey diyecektim GUNAYDIN

GüNayDin qüNeSin qüLümSediqi Turkish people lari !

qüNayDin teLef0n reHberimin özeL yaratikLari..

GünaYdin
Allahn tatli belalari
Günaydn

:-*~G~:-*
:-*~ü~:-*
:-*~N~:-*
:-*~A~:-*
:-*~Y~:-*
:-*~ D~:-*
:-*~I~:-*
:-* ~N~ :-*
___________ ßiras daa