ben 16lığından söz ediyorum zaten tüm varsayımlar 16lık üstüne ve 1300ü geçmesi normal olur çünkü zaten 64GB.Bence 1300'tl yi geçer 64 gb'lığı.
Şu telefonun güzelliğine bakın ya. Helal olsun nokia.Dün elime aldım galaxy fit ve galaxy gio yu. pehh bumuydu kaç aydır övdüğünüz android. Samsung hala dokunmatıkde berbat ya. android falan yok bişeye benzemez. Ha hakkını yemeyelım s2 yede baktım o şahane telefon olmuş ama diğerleri peh yani..

bence o kadar pahalı gelmez.
Gelse de alan mutlaka olur![]()
bu fıyatı ben bıtarafımdan uydurmadım kaynakta belırttım donanımhaber dıye,ınsallah ucuz olur yoksa gs2 ıle başedemez zatenSadece gülüyorum, sadece.
Amazon.com'un ön sipariş fiyatı o nokianın kendi belirlediği bir fiyat değil!
Ordan bi ön kamera yok palavrası duydum sankionu diyen arkadaşa sesleniyorum! Telefonun alt köşesine bak bakalım!
N8 içinde böyle atıp tutuyordunuz ne oldu? 1000 tlye geldi. N9 da 1300 tlden fazlaya gelmeyecek!
Şu telefonun güzelliğine bakın ya. Helal olsun nokia.Dün elime aldım galaxy fit ve galaxy gio yu. pehh bumuydu kaç aydır övdüğünüz android. Samsung hala dokunmatıkde berbat ya. android falan yok bişeye benzemez. Ha hakkını yemeyelım s2 yede baktım o şahane telefon olmuş ama diğerleri peh yani..
donanım haber sanki fiyatını belirleyip haber yapıyo bende diyorumki AMAZON.COM'un ön sipariş fiyatı o sanki nokia belirlemiş gibi hemen gösteriyosunuz bravobu fıyatı ben bıtarafımdan uydurmadım kaynakta belırttım donanımhaber dıye,ınsallah ucuz olur yoksa gs2 ıle başedemez zaten
aynen devam.
donanım haber sanki fiyatını belirleyip haber yapıyo bende diyorumki AMAZON.COM'un ön sipariş fiyatı o sanki nokia belirlemiş gibi hemen gösteriyosunuz bravoaynen devam.
Bu telefonun tek kötü yanı geç çıkması diğer üreticilere göre ayrıca oyun ve uygulama kısmında yıne kısır kalıcak.. Ayrıca ön kamerayı görmemişim 
ordakini çünkü benim gördüğüm resimlerde adam hep sağ eliyle tutmuş telefonu orası kapanmış.. :d Hemde mesut çevikn de gözünden kaçmış ki oda dün sitesinde yayınlanan bi haber videosunda n9 un ön kamerası olmamasından bahsetmişti
Neyseresme bak resme!
----------Eklendi @ 17:39:28 ---------- Yazıldı @ 17:36:39 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bak bakalım daha çıkmış mı cihaz![]()
optimus black falan nedir arkadasyaal işte galaxy s2
![]()
beyler tartışmaya gerek yok yine donanımhaberde başka bir haberde ise kazakistanda bir sitenin fiyatı 650$ civarı olduğunu belirtmiş ki o da yaklaşık 450 civarı yapar
Donanımhaber diyosa doğrudur
![]()

zaten kamerası harıc donanımı dusuk olan n8 nekadardan piyasaya surulmustu! zamanla duser n9un fıyatı.tasarım guzel ozellıkler guzel arayuzler guzel ama fıyatına gore yorum yapmak en onemlısı bu telefonu galazy s ve benzerı telefonlarla kıyaslıyabılırız rahatlıkla rakat gs2 ıle kıyaslanmaması lazım.bu ısletım sıstemı guzel gorunuyor fakat uygulama konusunda nasıl olacak merak ettım.bır android emolutor u ıle andoid uygulamalarını oyunlarını calıstracagını duymustum ama ne derece dogru bılmıyorum
tabi tabi
Eminim öyledir. Tümüyle fandroid olan bir siteyse kesin doğrudur.![]()
----------Eklendi @ 19:35:18 ---------- Yazıldı @ 19:28:15 ----------
n8 1000tlye sunuldu ya ayrıca n8 donanımı düşük diyosunda işlemci ve ram vermiyo sana sadece unutma bunu. Evet, n9 gs2 ile kıyaslanmamalı işlemci onda çok daha iyi ama 1ghzle n9 ondan çok daha verimli çalışıyor bu bir gerçek.