61semih
Üye
n9 un fiyatı belli oldu
merakla beklenen nokıa'nın n9 modeli Almanya'da önsipariş almaya başladı.almanya fiyatı ise 620 avro.türkiyede bu rakam 1400tl ye gelsede turkıyedekı vergılerle beraber 1600 1700tl arasında olacagını tahmın edıyorum.
bilgiyi DH den yorum tahmin benden.
bu fiyata alınabılecek diğer telefonların yorumunu kıyaslamasını size bırakıyorum
bilgiyi DH den yorum tahmin benden.
bu fiyata alınabılecek diğer telefonların yorumunu kıyaslamasını size bırakıyorum

620*2.4 = 1488 ----- 1488 + 150 (Türkiyeye gelme payı eklerler) = 1638 onada kar payı + pasaport işlemi felan eklerlerse olur sana 1700-1750 .. Tabi ios yada android olmayan bi işletim sistemine donanım olarakta çok çok çok üst seviye bi iddası olmayan telefona + olarak ön kamerası bile olmayan bi telefona 1700 tl vermek nası bi iştir.. Nokia sahipleri bile kullanmaz o telefonu 1750 tl ye HTC Sensetion - Galaxy s2 - İphone 4 almak varken .. Uygulama + oyun yönünden pasif kalacak (her ne kadar android emulator olacak densede) bir telefonu kimse almaz.. ki şunuda söyleyim nokia telefonu alıcaksınız 700-900 arası alınanlar belki değerinin karşılığıdır diğerleri öyle değil ama

onu diyen arkadaşa sesleniyorum! Telefonun alt köşesine bak bakalım!