n9 un fiyatı belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
n9 un fiyatı belli oldu
merakla beklenen nokıa'nın n9 modeli Almanya'da önsipariş almaya başladı.almanya fiyatı ise 620 avro.türkiyede bu rakam 1400tl ye gelsede turkıyedekı vergılerle beraber 1600 1700tl arasında olacagını tahmın edıyorum.
bilgiyi DH den yorum tahmin benden.
bu fiyata alınabılecek diğer telefonların yorumunu kıyaslamasını size bırakıyorum

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Samsung Galaxy S II 1600-1700 İphone 4 1600-2000 tl iken N9 için o fiyatta abartılı değil işletim sistemi için değer.

uribaju

uribaju

Üye
demekki bos telefon degil ;)

pRime.

pRime.

Üye
Öyle bi dünya yok, aynı şeyi n8 için diyip duruyolardı nokia shoplara 1000 tlye geldi. N9 da 1200tl civarı gelecek. Karalama yapmak için böyle konular açmayı ne kadar çok seviyorsunuz ya.

----------Eklendi @ 08:53:09 ---------- Yazıldı @ 08:51:55 ----------

Ayrıca o amazon.com'un ön sipariş fiyatı, nokia daha kendi getirmedi telefonu yanlış bilgilendirmeyin milleti.

nalcam22

nalcam22

Üye
n9 o paraya değmez

• Beğen
Tepkiler: distakjo
Uruloki

Uruloki

Üye
serdara katılıyorum hatırlarım kazakistanda bir site de 450 civarı(aynı zamanda rusyadada) fiyat vermişti

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
N9'un avrupa satıs fiyatı 472 euro.Almanya'yı kazıklıyolar demek ki 620 ise :pro:
N9'un Türkiyedeki fiyatı en fazla 1300 olur.

----------Eklendi @ 13:43:50 ---------- Yazıldı @ 13:43:27 ----------

Ha ayrıca 1600 lira olsa bile N9 iphone 4'ü performansta geçer.Alırken içim rahat olur bende düsünüyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
caglet

caglet

Üye
AAA haksızlık yapmayın 620 deil 619 avro :D 620*2.4 = 1488 ----- 1488 + 150 (Türkiyeye gelme payı eklerler) = 1638 onada kar payı + pasaport işlemi felan eklerlerse olur sana 1700-1750 .. Tabi ios yada android olmayan bi işletim sistemine donanım olarakta çok çok çok üst seviye bi iddası olmayan telefona + olarak ön kamerası bile olmayan bi telefona 1700 tl vermek nası bi iştir.. Nokia sahipleri bile kullanmaz o telefonu 1750 tl ye HTC Sensetion - Galaxy s2 - İphone 4 almak varken .. Uygulama + oyun yönünden pasif kalacak (her ne kadar android emulator olacak densede) bir telefonu kimse almaz.. ki şunuda söyleyim nokia telefonu alıcaksınız 700-900 arası alınanlar belki değerinin karşılığıdır diğerleri öyle değil ama

• Beğen
Tepkiler: distakjo

berkcombil

Üye
Eğer 1300 TL ve üstü bir fiyattan gelirse Nokia son MeeGo'lu cihazıyla son bir keriz silkeleme yapıyor demektir:aha:

caglet

caglet

Üye
kesin 1300+ olacak cunku 620 avronun TL üzerinden değeri 1488 yapıyor bide ekstra masraflar vs. eklenirse artar bayag

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence o kadar pahalı gelmez.
Gelse de alan mutlaka olur :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
caglet ön kamerası yok diye bir şey yok ki gökhanın belirttiği gibi 450 civarı olur N8 içinde böyle demişlerdi ki nokia çoğu telefınunda indirme gitti yani öyle bir fiyattan gelmesi imkansız

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
caglet ön kamerası yok diye bir şey yok ki gökhanın belirttiği gibi 450 civarı olur N8 içinde böyle demişlerdi ki nokia çoğu telefınunda indirme gitti yani öyle bir fiyattan gelmesi imkansız

+1:oke:

nalcam22

nalcam22

Üye
AAA haksızlık yapmayın 620 deil 619 avro :D 620*2.4 = 1488 ----- 1488 + 150 (Türkiyeye gelme payı eklerler) = 1638 onada kar payı + pasaport işlemi felan eklerlerse olur sana 1700-1750 .. Tabi ios yada android olmayan bi işletim sistemine donanım olarakta çok çok çok üst seviye bi iddası olmayan telefona + olarak ön kamerası bile olmayan bi telefona 1700 tl vermek nası bi iştir.. Nokia sahipleri bile kullanmaz o telefonu 1750 tl ye HTC Sensetion - Galaxy s2 - İphone 4 almak varken .. Uygulama + oyun yönünden pasif kalacak (her ne kadar android emulator olacak densede) bir telefonu kimse almaz.. ki şunuda söyleyim nokia telefonu alıcaksınız 700-900 arası alınanlar belki değerinin karşılığıdır diğerleri öyle değil ama

Ön kamerası var diye duydum

pRime.

pRime.

Üye
Sadece gülüyorum, sadece. :zuhaha:

Amazon.com'un ön sipariş fiyatı o nokianın kendi belirlediği bir fiyat değil!
Ordan bi ön kamera yok palavrası duydum sanki :kop: onu diyen arkadaşa sesleniyorum! Telefonun alt köşesine bak bakalım!
N8 içinde böyle atıp tutuyordunuz ne oldu? 1000 tlye geldi. N9 da 1300 tlden fazlaya gelmeyecek!

nonamex

Üye
Sadece gülüyorum, sadece. :zuhaha:

Amazon.com'un ön sipariş fiyatı o nokianın kendi belirlediği bir fiyat değil!
Ordan bi ön kamera yok palavrası duydum sanki :kop: onu diyen arkadaşa sesleniyorum! Telefonun alt köşesine bak bakalım!
N8 içinde böyle atıp tutuyordunuz ne oldu? 1000 tlye geldi. N9 da 1300 tlden fazlaya gelmeyecek!

Bence 1300'tl yi geçer 64 gb'lığı.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Sag alt köseye fokuslanın.
Telefon en fazla 1300,tahminime göre 1200 lerde falan satısa sunulacak.Daha fazla olacagını söyleyenler (çekemeyenler) korkmayın sizden borç almıycam alırken
:kop:

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve bu_rakrak
bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
kesinlikle 1300ü aşmıycak N8 hakkında denenleri hatırlarsak sizde aşmıyacağını anlarsınız .

'Patron

'Patron

Üye
Şu telefonun güzelliğine bakın ya. Helal olsun nokia.Dün elime aldım galaxy fit ve galaxy gio yu. pehh bumuydu kaç aydır övdüğünüz android. Samsung hala dokunmatıkde berbat ya. android falan yok bişeye benzemez. Ha hakkını yemeyelım s2 yede baktım o şahane telefon olmuş ama diğerleri peh yani..

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sag alt köseye fokuslanın.
Telefon en fazla 1300,tahminime göre 1200 lerde falan satısa sunulacak.Daha fazla olacagını söyleyenler (çekemeyenler) korkmayın sizden borç almıycam alırken
:kop:

:D.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt