En çok n8 ve c7
hepiniz yanlış biliyorsunuz. Sadece şu forumda ki insanların yarısı 5800 kullanıyor
nokia 6710s Navigator.
1 ay sonra değişecek inşallah![]()

nokia 6710s Navigator.
1 ay sonra değişecek inşallah![]()

6300 kullanıyorum 58 alcaktım ama b.kunu çıkrdılar hrksin elınde samsung gio alcam nokia vazgeçilmezdi benım için ama itibarını kaybetti
.Şimdide 5800 moda...nokia on onbeş telefon kullandım doğdum dogalı. Şu an tabiki de 5800 red. Karşılayamadığı ihtiyaçlarım ütü yapma yemek hazırlama. Bi eksik daha arıyorum bulamadm bulusam dgştrcem. Fakat alınacak makina yok. Önceden de demiştim c8i bekleycm. Herkese selamlar
, ihtiyaçlarının ötesinide karşılarvalla video çekimini bilmiyom ama alcam artık ne çıkarsa bahtımızaSamsung gio iyidir ancak video çekimi rezaletmiş.. walla anlamadım bir nokia takıntısı var gitti. Bir aralar 3310 vardı herkezin elinde. İnsanın telefon alası gelmiyor.Şimdide 5800 moda...

Video çekimi dışında çok güzel telefondur. Özellikle oyun konusunda iyidir.valla video çekimini bilmiyom ama alcam artık ne çıkarsa bahtımıza![]()
eskiden 3310 vardı herkesde. Sonra 6600 oldu. Şuan 5800 çok görüyorum girdiğim her ortamda mutlaka var. 4-5 ay sonra eğer gerçekten dendiği gibi 150 euro olursa Nokia 500 olur gibime geliyor.
----------Eklendi @ 03:09:51 ---------- Yazıldı @ 03:09:09 ----------
Video çekimi dışında çok güzel telefondur. Özellikle oyun konusunda iyidir.

valla video çekimini bilmiyom ama alcam artık ne çıkarsa bahtımıza![]()