Telefon Tavsiyesi EN ÇOK HANGİ TELEFON MARKASI VE MODELİ KULLANILIYOR(Herkez yazsın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
EN ÇOK HANGİ TELEFON MARKASI VE MODELİ KULLANILIYOR(Herkez yazsın)
Evet arkadaşlar en çok hangi marka ve modeli kullanılıyor. Herkez telefon markasını ve neden tercih ettiğini yazsın:ehe

Ben samsung star kullanıyorum.

Nedeni ise, hareket sensörünün ve ekranının büyük olması.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung c3200 ucuz bana hitap ediyor 8gb hafıza kartı taktım canavar gibi çalışıyo

caglet

caglet

Üye
En çok n8 ve c7

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Samsung önde çıkacak gibime geliyorr..

----------Eklendi @ 00:07:36 ---------- Yazıldı @ 00:05:07 ----------

hepiniz yanlış biliyorsunuz. Sadece şu forumda ki insanların yarısı 5800 kullanıyor

Aynen nokia'dan en fazla o model çıkacak gibi.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nokia 6710s Navigator.

1 ay sonra değişecek inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Yaf nedenlerinide yazın ki alacak arkadaşların fikri olsun.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
5800

w705 almaya gittim elimde 5800la çıktım.önceki telefonum beyaz w810'du se'den etkilenip w705 alacaktm.

450ye w705 yerine 500'e 5800 aldım.memnunum.

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericson'un dağıtımı ile ilgili sorunları var türkiyede bir çok modeli yok, ben pek kullanan görmüyorum bir ara ben kullandım kapaklısı pek memnun kalmadım. 2'ci elini 170 e almıştım sonra 10 tl ye satamamıştım:ehe

kpln04

kpln04

Üye
6300 kullanıyorum 58 alcaktım ama b.kunu çıkrdılar hrksin elınde samsung gio alcam nokia vazgeçilmezdi benım için ama itibarını kaybetti

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
6300 kullanıyorum 58 alcaktım ama b.kunu çıkrdılar hrksin elınde samsung gio alcam nokia vazgeçilmezdi benım için ama itibarını kaybetti

Samsung gio iyidir ancak video çekimi rezaletmiş.. walla anlamadım bir nokia takıntısı var gitti. Bir aralar 3310 vardı herkezin elinde. İnsanın telefon alası gelmiyor:ehe.Şimdide 5800 moda...

• Beğen
Tepkiler: kpln04

bozokhan

Üye
nokia on onbeş telefon kullandım doğdum dogalı. Şu an tabiki de 5800 red. Karşılayamadığı ihtiyaçlarım ütü yapma yemek hazırlama. Bi eksik daha arıyorum bulamadm bulusam dgştrcem. Fakat alınacak makina yok. Önceden de demiştim c8i bekleycm. Herkese selamlar

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi
nokia on onbeş telefon kullandım doğdum dogalı. Şu an tabiki de 5800 red. Karşılayamadığı ihtiyaçlarım ütü yapma yemek hazırlama. Bi eksik daha arıyorum bulamadm bulusam dgştrcem. Fakat alınacak makina yok. Önceden de demiştim c8i bekleycm. Herkese selamlar

Sen samsung galaxy s2 al o ütüde yapıyor:ehe, ihtiyaçlarının ötesinide karşılar

kpln04

kpln04

Üye
Samsung gio iyidir ancak video çekimi rezaletmiş.. walla anlamadım bir nokia takıntısı var gitti. Bir aralar 3310 vardı herkezin elinde. İnsanın telefon alası gelmiyor:ehe.Şimdide 5800 moda...
valla video çekimini bilmiyom ama alcam artık ne çıkarsa bahtımıza :bilmm

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
5800 express music

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
eskiden 3310 vardı herkesde. Sonra 6600 oldu. Şuan 5800 çok görüyorum girdiğim her ortamda mutlaka var. 4-5 ay sonra eğer gerçekten dendiği gibi 150 euro olursa Nokia 500 olur gibime geliyor.

----------Eklendi @ 03:09:51 ---------- Yazıldı @ 03:09:09 ----------

Video çekimi dışında çok güzel telefondur. Özellikle oyun konusunda iyidir.

kpln04

kpln04

Üye
eskiden 3310 vardı herkesde. Sonra 6600 oldu. Şuan 5800 çok görüyorum girdiğim her ortamda mutlaka var. 4-5 ay sonra eğer gerçekten dendiği gibi 150 euro olursa Nokia 500 olur gibime geliyor.

----------Eklendi @ 03:09:51 ---------- Yazıldı @ 03:09:09 ----------

Video çekimi dışında çok güzel telefondur. Özellikle oyun konusunda iyidir.

film çekmicezki zaten :naughty:

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
    Konu Sahibi

Samsung monteyi de düşünebilirsin ancak onda android yok bada olması lazım. Benim çok hoşuma giden modeli videoda da inceledim wave 2 biraz pahallı ancak hd 720p video kaydı yapıyor çektiği videoyuda izledim muhteşem ötesi tam telefon tipi var. Tamam film çekmeyeceğiz telefonda ama en azından biraz kaliteli çeksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt