3 telefon arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myownback

Üye
    Konu Sahibi
nasıl telefondur iyi midir

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nasıl telefondur iyi midir

ekranı rezistif ekran aynı bastırmatik gibi kapasitif gibi değil 1 önde kamerası yok 2 5 mp kamera olmasına rağmen 5800 xpressmusıc c5 den daha net fotograf çekiyor bence hata yapmışın

futbol123

futbol123

Üye
iphone 3g 8gb 400-500tl arası satılıyor 2g alınmaz artık bizim burda sordum 400tl dedi.
siz telefonu ne amacla kullanıcaksınız oda önemli? oyun müzik için iphone:yuru

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
iphone 3g 8gb 400-500tl arası satılıyor 2g alınmaz artık bizim burda sordum 400tl dedi.
siz telefonu ne amacla kullanıcaksınız oda önemli? oyun müzik için iphone:yuru

c5 03 almış :hmmm

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
futbol123

futbol123

Üye
aa görmedim hatırlattığın icin sağol:oke: hayırlı olsun güzel telefon işlemci hızı 600mhz:oke:

myownback

Üye
    Konu Sahibi
olumlu tepkiler aldım çok sağolun arkadaşlar :)

DPool

DPool

Üye
Bende 8520 kullanıyorum gayet memnunum.Telefonun açılması yaklaşık 3 saniye sürüyor.Teleonda kilitlenme , donma gibi olaylar olmuyor.Ve telefonda çok rahat mesajlaşılabiliyor.

----------Eklendi @ 04:02:49 ---------- Yazıldı @ 04:00:35 ----------

neye niyet neye kısmet c5-03 aldım arkadaşlar :)
Aldınmı . Hayırlı olsun.

bozokhan

Üye
bkz; üç telefon arasında kalmak : Mısır patlatmak için kullanılan yöntemlerden biri. Radyasyon etkileşimi ile beyine zarar verebilir, derhal cikilmalidır. (umarım aradığını bulursun güzel insan)

Ocean258

Ocean258

Üye
bunların arasında alınacak olan ıphone .. ama ben lg optımus me ye'de bakmanı tavsıye ederım kardesım. benım bi önceki telefonum. tasarım,hız,şarj suresi ekran kalitesi ve parlaklıgı 10 numara telefonun.. bu fıyata alabileceğin smartphoneların arasında en iyi smartphone'lardan bitanesi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt