Saçlarımı Kestireceğim Bugün, Uzun Saça Elveda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Saçlarımı Kestireceğim Bugün, Uzun Saça Elveda
Yaklaşık 15 cm olan saçımı gözüme, kulağıma girmesi nedeniyle kestirmeye karar verdim, uzun saçlı erkek arkadaşlara sesleniyorum, kestirin gitsin, kulaklık takarken ilk önce saçları çıkarma derdi yok, sürekli alnının önüne gelen saçları ortadan ayırma derdi yok, bandana takma derdi de yok. Uzun saç güzel hoş da uğraştırıyor adamı, annem evin her tarafına dökülüyor diyor bana toplatıyor :D Saçıma böcekler yuva kursa farketmem. Zaten okul başlayınca kestirmezsem müdürle papaz olurum, yatılı okul birde, her gördüğünde laf atar :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
kazıt git boşver yaa :D

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
kazıtmayıda düşündüm ama çok komik olurum :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
şu sıcaklarda çok rahatlarsın vallaha bak.
brazzerstaki kel adama benzersin ne güzel :D

Masha

Masha

Üye
Bencede kazıt yaz havasına uygun olur :)

Larismus

Larismus

Üye
kestirme bence. gecen bi arkadas paylasmıs statik elektriklenme ile batarya fulleniyo diye :D bence sen o saclarla sürtünerek enerji santrali bile kurarsın :D bir daha düşün kestirmeden önce :D

'Patron

'Patron

Üye
Benım baya uzadı .Kestırmeyı düşünmüyorum hem İnş Üniye gitcem busene. Ünili olduğumuz belli olsun (h)

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
ultrayer6 sen benze o adama :D yaklaşık 1 cm kalcak şekilde kestireceğim. Akşam değişiklikleri yazarım :D

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Kestirdim arkadaşlar, bütük bir rahatlama söz konusu kulaklık takma konusunda sıkıntım yok artık, gözümün içine giren saçlarda yok.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
benimkiler de uzun ama o kadar fazla değil. 1 ay önce kestirdim ama kesildiği Belli olmuyordu :D
şimdi de uzunlar ama böyle daha iyi :oke:

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Bende uzun saç sevmem ne uzun ne kısa ortası olacak yaptığın zaman birşeye benzeyecek :naughty:

'Patron

'Patron

Üye
hadi sıhhatler olsun :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
'Patron

'Patron

Üye
benım normal ama urasmıyorum wax,jole falan.
fötr şapkam var oh tak gez

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
o zaman ver usturaya gitsin :D

TheMadness

TheMadness

Üye
ben de dün kestirdim saçımı. Bu arada HORT :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt