Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerisi
Arkadaşlar 600TL ye kadar limitim var tabi ufak da olsa bu fiyatı aşabilirim. Forumdaki çoğu kişinin tavsiyesi üzerinde androide yönelmeye karar verdim.Aklımdaki cihazlar galaxy gio ve huawei ideos x5 android olarak. Tabi yine beklicem biraz symbian^3 gelişmesi ve bada osun gelişmesi için. Ya da hem telefon olarak hem de tablet olarak kullanabileceğim samsung galaxy tab. Aslında daha değişik bir fikrimde var ama çoğu kişi boşver diyor iphone 3g.Bu saatten sonra alınmaz falan diye.Ama ille de android veya ios değil yani her türlü yorumlarınıza açığım.

'Patron

'Patron

Üye
Kardeş c6-01 599 liraya inmişti birçok mağazada. kampanya bitmediyse kaçırma derim

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia C6-01 o fiyata alabileceğin en iyi telefondur. Telefonda olmayan şey yok. Her telefonda olmayan Clear Black Display ve usb on the go özelliği de mevcut arada iş görebilir.

Uruloki

Uruloki

Üye
evet yukarıda ki arkadaşlara katılmadan edemiyorum ve anna gelince daha da iyi bir hal alıcak bir cihaz

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lg optimus me p350 al 350 lira paranda cebinde kalır

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş c6-01 599 liraya inmişti birçok mağazada. kampanya bitmediyse kaçırma derim
Nokia C6-01 o fiyata alabileceğin en iyi telefondur. Telefonda olmayan şey yok. Her telefonda olmayan Clear Black Display ve usb on the go özelliği de mevcut arada iş görebilir.
evet yukarıda ki arkadaşlara katılmadan edemiyorum ve anna gelince daha da iyi bir hal alıcak bir cihaz
Peki telefon da istediğim her türlü uygulama ve oyunu bulabilecek miyim ? İnternet baktığım kadarıyla 5800a kıyasla yeni oyunlar ve uygulamalar gelmeye başlamış.
Ama ios ve android gibi olabilir mi bir de nokia kullandım bu zamana kadar hiç sorununu görmedim bazı arkadaşlar bayağı değişik sorunlar söylemiş ama ben hiç rastlamadım Allah'a şükür :ehe Android kafamda huawei olduğu için yatmadı. Gio da HD desteklemiyor oyun. En iyisi annayı bekleyip en son gelişmelere göre karar vermek.Peki 5800 ile yola devam edilir mi bu saatten sonra yoksa geçmeli mi bir yeni telefona ?
lg optimus me p350 al 350 lira paranda cebinde kalır
Çözünürlük ve ekrandan kaybediyor dostum :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
Peki telefon da istediğim her türlü uygulama ve oyunu bulabilecek miyim ? İnternet baktığım kadarıyla 5800a kıyasla yeni oyunlar ve uygulamalar gelmeye başlamış.
Ama ios ve android gibi olabilir mi bir de nokia kullandım bu zamana kadar hiç sorununu görmedim bazı arkadaşlar bayağı değişik sorunlar söylemiş ama ben hiç rastlamadım Allah'a şükür :ehe Android kafamda huawei olduğu için yatmadı. Gio da HD desteklemiyor oyun. En iyisi annayı bekleyip en son gelişmelere göre karar vermek.Peki 5800 ile yola devam edilir mi bu saatten sonra yoksa geçmeli mi bir yeni telefona ?

annadan sonra karar ver bencede

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

5800 kesinlikle değiştirmelisin. :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ozaman

Sony Ericsson Xperia X8 500 ile 600 arasında TFT kapasitif dokunmatik 3mp kamerası var Android OS, v1.6 (Donut) işletim sistemi

Samsung Galaxy Mini S5570 450 ile 550 arasında TFT kapasitif dokunmatik 240 x 400 piksel, 3.14 inç ekran Android OS, v2.2 (Froyo) işletim sistemi 600 MHz hız

Samsung S7230E Wave 723 450 550 arasında Bada OS TFT kapasitif dokunmatik 240 x 400 piksel, 3.2 inç ekran

HTC Desire 550 650 arasında AMOLED kapasitif dokunmatik ekran 480 x 800 piksel, 3.7 inç ekran Android OS, v2.1 (Eclair) Qualcomm Snapdragon QSD8250 1 GHz işlemci 5pm kamera (favorim tavsiye ederim fiyatıda uygun üstelik amoled kapasitif dokunmatik 1ghz işlemci süper)

HTC HD mini 550 600 arasında TFT kapasitif dokunmatik 320 x 480 piksel, 3.2 inç Microsoft Windows Mobile 6.5.3 Professional 5 mp kamera Qualcomm 7227 600 MHz işlemci

Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro 550 650 arasında 240 x 320 piksel, 2.55 inç TFT kapasitif dokunmatik QWERTY Klavye Android OS 1.6 5 mp kamera Qualcomm MSM7227 600MHz

HTC Desire benim favorim bu üstelik 1 ghz andorid 5 mp kamera süper amoled kapasitif ekran seç beğen al kardeşim :oke: o fiyata bu telefonlar var

bu saatten sonra symbian almak akıllı işi değil kardeşim c6 falan boşver sen benim dediğime gel htc desire al 620 lira bu fiyata o telefon bulunmaz bence

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
ozaman

Sony Ericsson Xperia X8 500 ile 600 arasında TFT kapasitif dokunmatik 3mp kamerası var Android OS, v1.6 (Donut) işletim sistemi

Samsung Galaxy Mini S5570 450 ile 550 arasında TFT kapasitif dokunmatik 240 x 400 piksel, 3.14 inç ekran Android OS, v2.2 (Froyo) işletim sistemi 600 MHz hız

Samsung S7230E Wave 723 450 550 arasında Bada OS TFT kapasitif dokunmatik 240 x 400 piksel, 3.2 inç ekran

HTC Desire 550 650 arasında AMOLED kapasitif dokunmatik ekran 480 x 800 piksel, 3.7 inç ekran Android OS, v2.1 (Eclair) Qualcomm Snapdragon QSD8250 1 GHz işlemci 5pm kamera (favorim tavsiye ederim fiyatıda uygun üstelik amoled kapasitif dokunmatik 1ghz işlemci süper)

HTC HD mini 550 600 arasında TFT kapasitif dokunmatik 320 x 480 piksel, 3.2 inç Microsoft Windows Mobile 6.5.3 Professional 5 mp kamera Qualcomm 7227 600 MHz işlemci

Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro 550 650 arasında 240 x 320 piksel, 2.55 inç TFT kapasitif dokunmatik QWERTY Klavye Android OS 1.6 5 mp kamera Qualcomm MSM7227 600MHz

HTC Desire benim favorim bu üstelik 1 ghz andorid 5 mp kamera süper amoled kapasitif ekran seç beğen al kardeşim :oke: o fiyata bu telefonlar var

bu saatten sonra symbian almak akıllı işi değil kardeşim c6 falan boşver sen benim dediğime gel htc desire al 620 lira bu fiyata o telefon bulunmaz bence
Kardeş HTC Desire 550-650 arası nerede ? Zaten internette HTC DESİRE HD olarak geçiyor. Onun da fiyatı uçmuş 1300 küsür.

StraightLO

Üye
C6-01 al kampaya bitmediyse eğer 599 liraya alırsın.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hepsiburada.com da htc desire 620 lira canım kardeşim bak gör :oke:

kaptannova

Üye
wave 2. bütçeni biraz aşar ama piyasada bana göre en iyi telefon.

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar c6yı işletim sistemi nedeniyle askıya almıştım ama bu kadar kişi böyle diyorsa beklemeye karar verdim 2-3 ay daha annanın gelmesini falan. Kaptannova kardeş wave hem fiyat olarak hem de işletim sistemi olarak biraz sıkıntılı diye düşündüm.Ondan dolayı listeye eklemedim ama bu 2-3 ay içinde etkili bir atak yaparsa tabiki daha fazla para biriktirip waveye yönelirim.Bu arada kingmor kardeş htc desire satan yer bulamadım :ağlarım: Gittigidiyordan falan almam ama 2. el veya 0 alcam ama elden tabiki. Hep baktığımda HTC Desire HD, HTC Desire Z, HTC Desire S gibi modeller çıkıyor ve onların en ucuzu da desire z 899 liradan :vur

musa29

Üye
Beyler 1-2 hafta önce demiştim nokia c5-03 pasaport girişi sorunu var diye. pasaport girişini yaptırdık şifre kırdırmayla türkçe menü kaldı tek şifre kırdırmaya gittim nokia c serisinin yurtdışından gelen cihazlarının şifre kırılmıyormuş ama siz pasaport girişi yaptırdıktan sonra kırılır demiştiniz .Şimdi ne yapabilirim ?

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus me tavsiye ederım kardes,hem bı mıktar paran cebınde kalır hemde gonul rahatlıgıyla alabılırsın.. benım bı oncekı telefon,ekran kalitesi,tasarımı,parlaklıgı ,wifi'si,hızı süper telefonun.. fiyatına göre en iyi smartphone'lardan bence. android 2.2 froyo yuklu.. bakmanı tavsıye ederm

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus me tavsiye ederım kardes,hem bı mıktar paran cebınde kalır hemde gonul rahatlıgıyla alabılırsın.. benım bı oncekı telefon,ekran kalitesi,tasarımı,parlaklıgı ,wifi'si,hızı süper telefonun.. fiyatına göre en iyi smartphone'lardan bence. android 2.2 froyo yuklu.. bakmanı tavsıye ederm
Kardeş doğru söylüyorsun fiyatına göre süper bir smartphone ama 600e kadar çıkıp daha kaliteli bir şey alabilirim bunu aldıktan sonra 2-3 sene beni götürmesini istiyorum. Ayrıca lg optimus me ekranı çok küçük :vur

__xXx__

__xXx__

Üye
Kardeş doğru söylüyorsun fiyatına göre süper bir smartphone ama 600e kadar çıkıp daha kaliteli bir şey alabilirim bunu aldıktan sonra 2-3 sene beni götürmesini istiyorum. Ayrıca lg optimus me ekranı çok küçük :vur
sen en iyisi c6-01 kampanyada iken kaçırma kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt