Batarya Orjinalliği :((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meydan12

Üye
    Konu Sahibi
Batarya Orjinalliği :((
Bataryanın orjinal olup olmadıgını öğrenebilmem için ne yapmam gerekiyor ? Bildiğim kadarıyla bataryanın arkasında 20 haneli kodu bir yere yazmamız gerekiyorda bunu nereye yazıyoruz ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefonun markası ne nokia mı ?

meydan12

Üye
    Konu Sahibi
Evet X2 BL 4C Bataryada

Kingmortall

Kingmortall

Üye
önünde bi holoğram olması lazım onu aşşagı yukarı doğru oynat aşşagı ve yukarıda sağda ve solda (2 şer tane) sanırım 4 er tane nokta olacak bide oynattıgın zaman ortadaki eller buluşacak son bişey var bide numara olması lazım para yardımıyla kazı bunlar varsa kesin orjinaldır kardeşim :oke:

meydan12

Üye
    Konu Sahibi
hafiften silindi parayla kazıyınca da diğerlerini biliyorum baktım onlara çakmalarda da artık onları yapıyorlar o yüzden şüpheliyim.. Duyduğum kadarıyla en sağlam yöntem su 20 haneli kodla olanmışta onu nerden yapcam bilmiyorumm :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hafiften silindi parayla kazıyınca da diğerlerini biliyorum baktım onlara çakmalarda da artık onları yapıyorlar o yüzden şüpheliyim.. Duyduğum kadarıyla en sağlam yöntem su 20 haneli kodla olanmışta onu nerden yapcam bilmiyorumm :(

bataryayı nerden aldın telefonla verilmedimi batarya :hmmm

meydan12

Üye
    Konu Sahibi
telefonla beraber verildi ama telefonun kutusundan vermedi ayrı bi paketin icinden acıp verdi o yüzden şüpheliyim.. Orjinal mı dedim evet dedi ama bilmiyorum :/

Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefonla beraber verildi ama telefonun kutusundan vermedi ayrı bi paketin icinden acıp verdi o yüzden şüpheliyim.. Orjinal mı dedim evet dedi ama bilmiyorum :/

adamın yalan söyleyecek hali yokya orjinal dediyse orjinaldır takma kafana :good:

meydan12

Üye
    Konu Sahibi
Bu devirde kimseye güven olmuyo şüpheliyim 330tl saydım çakma birşey olsun istemiyoırum haliyle :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Bu devirde kimseye güven olmuyo şüpheliyim 330tl saydım çakma birşey olsun istemiyoırum haliyle :)

telefonu çalıştırıyomu çalıştırıyo daha ne istiyosun boşveer sorun çıkarsa götürürsün :good:

meydan12

Üye
    Konu Sahibi
Öyle yapcam artık (: Sağol genede :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...