Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Batarya Orjinalliği :((
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meydan12
Üye
Konu Sahibi
Batarya Orjinalliği :((
Bataryanın orjinal olup olmadıgını öğrenebilmem için ne yapmam gerekiyor ? Bildiğim kadarıyla bataryanın arkasında 20 haneli kodu bir yere yazmamız gerekiyorda bunu nereye yazıyoruz ?
Kingmortall
Üye
telefonun markası ne nokia mı ?
meydan12
Üye
Konu Sahibi
Evet X2 BL 4C Bataryada
Kingmortall
Üye
önünde bi holoğram olması lazım onu aşşagı yukarı doğru oynat aşşagı ve yukarıda sağda ve solda (2 şer tane) sanırım 4 er tane nokta olacak bide oynattıgın zaman ortadaki eller buluşacak son bişey var bide numara olması lazım para yardımıyla kazı bunlar varsa kesin orjinaldır kardeşim
meydan12
Üye
Konu Sahibi
hafiften silindi parayla kazıyınca da diğerlerini biliyorum baktım onlara çakmalarda da artık onları yapıyorlar o yüzden şüpheliyim.. Duyduğum kadarıyla en sağlam yöntem su 20 haneli kodla olanmışta onu nerden yapcam bilmiyorumm
hafiften silindi parayla kazıyınca da diğerlerini biliyorum baktım onlara çakmalarda da artık onları yapıyorlar o yüzden şüpheliyim.. Duyduğum kadarıyla en sağlam yöntem su 20 haneli kodla olanmışta onu nerden yapcam bilmiyorumm
telefonla beraber verildi ama telefonun kutusundan vermedi ayrı bi paketin icinden acıp verdi o yüzden şüpheliyim.. Orjinal mı dedim evet dedi ama bilmiyorum :/
telefonla beraber verildi ama telefonun kutusundan vermedi ayrı bi paketin icinden acıp verdi o yüzden şüpheliyim.. Orjinal mı dedim evet dedi ama bilmiyorum :/