Avea Dolandırıcılık yapıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pcboysone

Üye
    Konu Sahibi
Avea Dolandırıcılık yapıyor.
551 413 28 ** abone numarası ile 2010 yılında katılmış olduğum 12 ay taahhütlü Avea taraftar mobil modem kampanyası süresince 33,75 TL üzerinden faturalarımı ödedim ancak tarifenin bitmesiyle beraber haber vermeden işlem yapan Avea bu ay faturama 232,75 TL yansıtmış bulunmaktadır. Bu basbaya sahtekarlık dolandırıcılıktır. İnternette araştırmamdan sonra bir çok kişiye aynı şeyi yapmışlar. İnsanları reklamlarla kampanyalarla müşterisi yapıp en ufak zafiyette faydalanmaya çalışmak hiç bir şirketin hakkı olamaz. Faturama itiraz edeceğim, sonucu ne olacak bilmiyorum ama aynı şeyleri yaşamamaları adına buradan diğer Avea müşterilerine çağrımı yapmak istiyorum. Dolandırılmayın

pcboysone

Üye
    Konu Sahibi
Faturamın ayrıntısını istedim ve bugun maıl ıle elıme ulaştı aylık toplam kullanımım 1.114,11 mb ve 4 gb aşmma söz konusu olmamasına rağmen, 4gb aşıldı die faturamı 232,75 tl olarak kesen avea bakalım bu pisliği nasıl temizleyecek. şikayetvar adlı sitedeki şikayetlere bakarsanız zaten her 5 kişiden birine 232,75 tl fatura çıkardıklarının şikayetini görüceksiniz. Lütfen dikkat edin sizide dolandırmasınlar.

cozturk

cozturk

Üye
551 413 28 ** abone numarası ile 2010 yılında katılmış olduğum 12 ay taahhütlü Avea taraftar mobil modem kampanyası süresince 33,75 TL üzerinden faturalarımı ödedim ancak tarifenin bitmesiyle beraber haber vermeden işlem yapan Avea bu ay faturama 232,75 TL yansıtmış bulunmaktadır. Bu basbaya sahtekarlık dolandırıcılıktır. İnternette araştırmamdan sonra bir çok kişiye aynı şeyi yapmışlar. İnsanları reklamlarla kampanyalarla müşterisi yapıp en ufak zafiyette faydalanmaya çalışmak hiç bir şirketin hakkı olamaz. Faturama itiraz edeceğim, sonucu ne olacak bilmiyorum ama aynı şeyleri yaşamamaları adına buradan diğer Avea müşterilerine çağrımı yapmak istiyorum. Dolandırılmayın
Hemen şikayetvar.com 'a konu aç ...

pcboysone

Üye
    Konu Sahibi
Konu açtım Şikayetvar' gerçekten bu konularda hatrı sayılır iyi bi site ama Avea'yı dizginlemez çünkü bununla ilgili bir ton mesaj var herkese yüklemişler faturaları. Ben faturam çıksın tüketici mahkemesine başvurucam. En kesin yol bu bence 100 % haklıyım çünkü. Yersen diye fatura kesiyor karaktersiz firma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt