merhaba bızde ıkı gunluk trıdent androıd a2000 rezaletınden sonra lg optımus black aldık ıkı tane esımle bırlıkte yanlız ılkdefa andridli bı cıhaz kullanıyoruz yanı kullanım acısındn yabancıyız yenı yenı kesfetmeye calısıyoruz ama sunu soylıyebılırım kı ekran gercekten kusursuz incelıgı mukemmel sesıde gayet net konusma yaparken anlıcagınız bıze gorede tavsıye edılır bı cıhaz ama sorun bızde cözmeye çalısıyoruzbu arada bız evkurdan aldık 24 ay taksıtlı fıyatı 1300 tl bir tanesı
![]()
bunun kamerası söykendiği kadar berbat mı?

Kötü Diyen arkadaşlar İyice baksınlar
ya arkadaş sonuç olarak fotograf makinası almıyorsunuz
cep telefonu alıyorsunuz hatta smartphone alıyorsunuz
yetinmeyi bilmeliyiz bence gayet net ve sorunsuz çekiyor 
elimden geldiğince yardımcı olurum optimus black hakkında.baktım kamera için laflar vardaya arkadaş sonuç olarak fotograf makinası almıyorsunuz
cep telefonu alıyorsunuz hatta smartphone alıyorsunuz
yetinmeyi bilmeliyiz bence gayet net ve sorunsuz çekiyor
kafalardaki optimus black kamerası hakkındaki soru işaretleri atmanız açısından yardımcı olmak istedim, umarım yardımcı olmuşumdur.. sormak istediklerinizi sorabilirsiniz, arkadaşımdan bir kaç haftalığına kullanmak için aldım..elimden geldiğince yardımcı olurum optimus black hakkında.
2 gündür kullanıyorum. Hayatımda gördüğüm en kötü 5 mp kamera bu cihazda, igrenç bir kamerası var. 2mp k750 kamerası bile bunu 10'a katlar 1mp 7610 camerası bile bundan daha iyi, ayrıca karşı tarafın konuşma sesi çok kötü. Bir önceki telefonumu (x6) çok aratacğa benziyor bu telefon. Symbian ve nokia'nın değerini bilememişim. Turkcell rom da cabası vodafone hat ile markete giremiyorum.
Bir 5mp kamera adına oldkça güzel resimler bence, hatta 5'ten üstün gibi duruyor optimus black'in kamerası.. Ön kamerası nasıl acep.![]()
Bazı arkadaşlar kötülemişte Optimus Black'in Kamerasını bende bir jest yapmak istedim. Ekran kaliteside bir o kadar güzel arkadaşlar. Ön kamera 2MP ve Smartphone larda bu bir ilkti sonradan bazı telefonlarda çıkardı 2MP ön kamerayı. Gayet güzel ön kamerası ama 3G ile pek ilgilenmediğim için tam bir bilgi veremiyicem.
Arkadaşlar telefonun içersinden çıkan 2 GB'lik hafıza kartı yetmediği için 8 GB Micro-sdhc Samsung Class4 hafıza kartı aldım ama veri aktarırken çok yavaş kalıyor acaba içinden çıkan 2 GB olan dahamı hızlıydı bumu Class4 değil anlamadım bir fikri olan varmı ?![]()
Edit: Telefonu satacagima dair mesaj yazmistim ama sansa almak isteyen adam son dakika vazgecmis.. Biraz daha dusuneyim satip satmayacagima sonra pisman olmasida var..
LG Optimus Black'i satma nedenin varmı ? Ekran mı seni yanıltan kalitemi , donanım mı anlayamadım ?