LG optimus black alanlar buraya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

nonamex

Üye
Şu telefonla ilgili canımı sıkan tek şey, ekranın gorilla glass olması.. Çizilmedi ama çizilecekmiş gibi geliyor..

(Ekran N8'in ekranına göre hissedilecek derecede zayıf)

buket2

buket2

Üye
merhaba bızde ıkı gunluk trıdent androıd a2000 rezaletınden sonra lg optımus black aldık ıkı tane esımle bırlıkte yanlız ılkdefa andridli bı cıhaz kullanıyoruz yanı kullanım acısındn yabancıyız yenı yenı kesfetmeye calısıyoruz ama sunu soylıyebılırım kı ekran gercekten kusursuz incelıgı mukemmel sesıde gayet net konusma yaparken anlıcagınız bıze gorede tavsıye edılır bı cıhaz ama sorun bızde cözmeye çalısıyoruz :ehe bu arada bız evkurdan aldık 24 ay taksıtlı fıyatı 1300 tl bir tanesı :hmmm

optimus black'i güle güle kullanın öncelikle... fiyat olarak gerçekten uygun ... 24 ay taksıtlı başka bir telefon alsaydınız herhalde 2 katına mal olurdu...arkadaşlar ön kamera ile çektiği fotoğrafları paylaşmıştı o zaman sizden de 1-2 örnek bekliyoruz.

asdas6

Üye
bunun kamerası söykendiği kadar berbat mı?

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Oldukça iyi kamerası varmış cem, paylaştığın için sağol.

technoshark

technoshark

Üye
baktım kamera için laflar varda :) ya arkadaş sonuç olarak fotograf makinası almıyorsunuz :) cep telefonu alıyorsunuz hatta smartphone alıyorsunuz :) yetinmeyi bilmeliyiz bence gayet net ve sorunsuz çekiyor :)

kafalardaki optimus black kamerası hakkındaki soru işaretleri atmanız açısından yardımcı olmak istedim, umarım yardımcı olmuşumdur.. sormak istediklerinizi sorabilirsiniz, arkadaşımdan bir kaç haftalığına kullanmak için aldım.. :oke: elimden geldiğince yardımcı olurum optimus black hakkında.

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
baktım kamera için laflar varda :) ya arkadaş sonuç olarak fotograf makinası almıyorsunuz :) cep telefonu alıyorsunuz hatta smartphone alıyorsunuz :) yetinmeyi bilmeliyiz bence gayet net ve sorunsuz çekiyor :)

kafalardaki optimus black kamerası hakkındaki soru işaretleri atmanız açısından yardımcı olmak istedim, umarım yardımcı olmuşumdur.. sormak istediklerinizi sorabilirsiniz, arkadaşımdan bir kaç haftalığına kullanmak için aldım.. :oke: elimden geldiğince yardımcı olurum optimus black hakkında.

Haklısın birde böyle düşünmek gerekiyor.. Ön kamerası met ettikleri kadar iyimi ?

Masha

Masha

Üye
2 gündür kullanıyorum. Hayatımda gördüğüm en kötü 5 mp kamera bu cihazda, igrenç bir kamerası var. 2mp k750 kamerası bile bunu 10'a katlar 1mp 7610 camerası bile bundan daha iyi, ayrıca karşı tarafın konuşma sesi çok kötü. Bir önceki telefonumu (x6) çok aratacğa benziyor bu telefon. Symbian ve nokia'nın değerini bilememişim. Turkcell rom da cabası vodafone hat ile markete giremiyorum.

Hayatımda gördüğüm en kötü 5 MP kamera demissin yalnız biraz abartmışsın. Sonuç itibariye fotoğraf makinası değil Smartphone alıyorsun sonuçta. Fotoğrafçılık yapmak istiyorsan Profesyonel Kamera almanı öneririm. Bende LG Optimus Black kullanıcısıyım ve gayet memnunum telefondan. Senin beğenmediğin 5MP kameradan bir kaç tane çektiğim fotoğrafları ekliyorum buraya. Fotoğraflardan sonra senin fikrini alalım.Ayrıca 2 MP den bahsetmişsin bu telefonun zaten ön kamerası 2 MP bilgine..En Son Fotoğraf Orjinal boyutudur..

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Bir 5mp kamera adına oldkça güzel resimler bence, hatta 5'ten üstün gibi duruyor optimus black'in kamerası.. Ön kamerası nasıl acep. :hmmm

Masha

Masha

Üye
Bir 5mp kamera adına oldkça güzel resimler bence, hatta 5'ten üstün gibi duruyor optimus black'in kamerası.. Ön kamerası nasıl acep. :hmmm

Bazı arkadaşlar kötülemişte Optimus Black'in Kamerasını bende bir jest yapmak istedim. Ekran kaliteside bir o kadar güzel arkadaşlar. Ön kamera 2MP ve Smartphone larda bu bir ilkti sonradan bazı telefonlarda çıkardı 2MP ön kamerayı. Gayet güzel ön kamerası ama 3G ile pek ilgilenmediğim için tam bir bilgi veremiyicem.

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Bazı arkadaşlar kötülemişte Optimus Black'in Kamerasını bende bir jest yapmak istedim. Ekran kaliteside bir o kadar güzel arkadaşlar. Ön kamera 2MP ve Smartphone larda bu bir ilkti sonradan bazı telefonlarda çıkardı 2MP ön kamerayı. Gayet güzel ön kamerası ama 3G ile pek ilgilenmediğim için tam bir bilgi veremiyicem.

Bilgilendirme ve resimler için teşekkürler..

nonamex

Üye
Edit: Telefonu satacagima dair mesaj yazmistim ama sansa almak isteyen adam son dakika vazgecmis.. Biraz daha dusuneyim satip satmayacagima sonra pisman olmasida var..

huseyinos

huseyinos

Üye
Arkadaşlar telefonun içersinden çıkan 2 GB'lik hafıza kartı yetmediği için 8 GB Micro-sdhc Samsung Class4 hafıza kartı aldım ama veri aktarırken çok yavaş kalıyor acaba içinden çıkan 2 GB olan dahamı hızlıydı bumu Class4 değil anlamadım bir fikri olan varmı ?:hmmm

fireman87

fireman87

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonun içersinden çıkan 2 GB'lik hafıza kartı yetmediği için 8 GB Micro-sdhc Samsung Class4 hafıza kartı aldım ama veri aktarırken çok yavaş kalıyor acaba içinden çıkan 2 GB olan dahamı hızlıydı bumu Class4 değil anlamadım bir fikri olan varmı ?:hmmm

Veri aktarım hızı sence telefondan sebep olabilirmi ? Kartta sorun var aldığın yere bi göster ve baska cihazlardada dene.

huseyinos

huseyinos

Üye
Evet Samsung S8300 Ultratouch'ta denedim hız aynı sanırım hafıza kartı yavaş kalıyor orjinal kutusundan çıkana göre :hmmm

technoshark

technoshark

Üye
ilk dakıkalarda direkt hafıza taraması yaptığı için , yavaş gelmiş olabilir gözünüze taraması bittikten sonra ilerleyen dakikalarda deneyin, sonuç olarak optimus black 32 gb hafıza destekliyor, yavaşlama gibi sorun teşkil etmesi düşünülemez.. :oke:

Masha

Masha

Üye
Edit: Telefonu satacagima dair mesaj yazmistim ama sansa almak isteyen adam son dakika vazgecmis.. Biraz daha dusuneyim satip satmayacagima sonra pisman olmasida var..

LG Optimus Black'i satma nedenin varmı ? Ekran mı seni yanıltan kalitemi , donanım mı anlayamadım ?

nonamex

Üye
LG Optimus Black'i satma nedenin varmı ? Ekran mı seni yanıltan kalitemi , donanım mı anlayamadım ?

Yok, daha önce Türkiye'de çıkmayacağını sandığım Samsung Galaxy S plus çıkmış.. Onu almak için satacaktım, almak isteyen adam vazgeçti.. Sonra bende fikrimden vazgeçtim..

Optimus Black'ten memnunum yoksa, bir şikayetim yok.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Ben üzerindeki hafıza kartını çıkarttım yerine 16gb. Toshiba aldım 700mb lık film dosyasını hafıza kartına yüklemek dakikalarımı almıyor. Gerçekten çok hızlı işlem yapıyor tavsiye ederim

Takipçi Satın Al

Üst Alt