İşte Symbian Belle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
İşte Symbian Belle
symbian belle güncellemesinin betası.[video=youtube;UWP2A7bEiFg]http://www.youtube.com/watch?v=UWP2A7bEiFg&feature=player_embedded[/video]Burdan resimlere ulaşabilirsiniz.yorum sizin...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
zaten görmüştüm. :tşk:

mami24

mami24

Üye
symbian belle filan hikaya ANDROİD ŞAHANE:yuru:yuru

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Multitasking ve arayüz meego'ya benzemis ve bu iyi bir olay :yuru

Uruloki

Uruloki

Üye
multinin neresi benzemiş acaba pistelero şu an kinin aynısı sadece kapatma tuşu değişmiş

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Şaka maka nokia Symbian'ı baya bir geliştiriyor. Belle güzelmiş de Anna'yı bence biran önce artık çıkartsınlar 2-3 ay sonra ben de symbian 3'e geçiş yapıcam Allah'ın izniyle. Java telefon başlarda çok eğlenceli olsa da artık biraz sıkmaya başladı.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Şaka maka nokia Symbian'ı baya bir geliştiriyor. Belle güzelmiş de Anna'yı bence biran önce artık çıkartsınlar 2-3 ay sonra ben de symbian 3'e geçiş yapıcam Allah'ın izniyle. Java telefon başlarda çok eğlenceli olsa da artık biraz sıkmaya başladı.

hayırlı olsun .

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Multitasking derken.Genel bakıs ekranı anlamında demedim hasan.Ekranın altından falan kaydırıyor ya ekranın onu söylüyorum.
Ana ekranlar arasındaki geçis yani.Meego'yu çok andırdı bana :good:

Uruloki

Uruloki

Üye
he oraları benziyor ama android ve ios a benzemiş kullanışı mesela az htc sense i andrıyor

Ocean258

Ocean258

Üye
nokia symbianı gelıstırmek ıcın baya ugrasıyor harbıden ama nedenını anlamıyorum ya.. yanı ne bılım satmıyor ıste telefon degıstır artık su kafayı.. adamlar androide gecse yıne 1 numara olabılırler.. yahudiler ıcın tıcaretten anlar dıyorlar bıde :)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Güzel olmuş güzel. :) androidler kötü yorum yapamadığına göre baya ilerleme var.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Son yaşanan olaylardan, ve de bloga yazılan yorumlardan sonra benim de birkaç şey kafama takılmamış değildi. Bu nedenle de Nokia'da çalışan arkadaşlarıma sordum (Shop'ta çalışıyorlar)

N9 ile ellerinde henüz somut bir kanıt olmadığını söylediler. Fakat, devam ettiklerinde Nokia N9'un ağırlıklı olarak -bu kelimeye dikkat- MeeGo olacağını öğrendim. Yani MeeGo tabanını kullanacaklar. Fakat Nokia Symbian'dan vazgeçmeyerek aralara Anna'dan birkaç şey serpiştirmiş. Kısaca, yeni N Serisi telefonumuz bir kırma olarak gelecek! Bu da tüm tartışmaları, kısaca polemiği açıklıyor.

Symbian Belle konusuna gelince, bunun belki de bir şehir efsanesi bile olabileceğini, bunun nedenininse Nokia'nın ağırlıklı olarak WP 7 telefonlara başlamasıymış. Aynı zamanda da yakında güncelleme gelmeyecek, çünkü merkezdeki Symbian çalışanları bile atılmak üzerelermiş.

Bu nedenle de Symbian Belle ve Nokia N9 ile ilgili yazılarımda, aslında yalnızca Nokia N9 ile ilgili olan yazımdaki Symbian Belle'yi Anna aromalı MeeGo olarak algılayın.

Kim bilir, belki bu "Anna Aromalı" MeeGo, MeeGo Belle olabilir. "alıntı"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...