5800 mı ? x6 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
5800 mı ? x6 mı ?
Beyler sizce hangisi ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ikiside birbirine benziyor tek fark kamera bence ikiside değil alacaksan android bişeyler al illaki ikisinden birisi diyosan x6 :bye2:

ea55trwof

ea55trwof

Üye
5800 kullanıcısıyım aradaki tek fark kamerası diyebilirim.Bence bütçen varsa android tellere kaydır derim.İllaki nokia alacaksan x6.

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Müzik çok önemli kardeşim benim için. Galaxy gio filan ses kalitesi 5800 kadar iyi ve net mi ?

PureFood

PureFood

Üye
X6 Kapasitif ekran, ses kaltiesi olarak 5800 biraz daha üstün, ve kamera da 5e 3.2 . X6 birazcık önde.

----------Eklendi @ 23:44:54 ---------- Yazıldı @ 23:43:53 ----------

Merak etme X6 da müzik telefonu, asla yarı yolda bırakmaz, X serileri müzik telefonlarıdır.

X6, Yeni çıkan X7, 'X'pressMusicler..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Müzik çok önemli kardeşim benim için. Galaxy gio filan ses kalitesi 5800 kadar iyi ve net mi ?

ses önemliyse 5730 xpressmusıc al ama sakın 5800 alma ilerde keşke başka alsaydım dersin x6 da 5800 in bi kopyası sayılır sadece ekran ve kamera açısından iyi

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Bunların civarında fiyatlara göre daha güzel bildiğiniz telefon varsa söyleyebilirsiniz arkadaşlar :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Bunların civarında fiyatlara göre daha güzel bildiğiniz telefon varsa söyleyebilirsiniz arkadaşlar :)

arkadaşım yarım saatten beri diyorum LG OPTİMUS ME P350 O FİYATA BULABİLECEGİN EN İYİ TELEFONDUR HATTA 50 100 LİRADA CEBİNDE KALIIIIRRR

baranselona

baranselona

Üye
5800 = 450-550 TL
x6= 600-750 TL

iki telefonda ederlerinin çok üstünde fiyata satılıyor 0 alacaksanız kesinlikle önermem 2. eldede önermem ama fiyatı uygunsa belki..

2 telefonda birbirlerinin aynısı sadece x6 da kapasitif ekran ve 5mp kamera var başkada hiçbir artısı yok tıpatıp aynılar nerdeyse..

x6 kuzenimde var telefon çok yavaş menülerdeki yavaşlığı oyunlardaki kasması-telefonun donması herşeyi 600 lira için çok kötü sadece kamerasını beğendim...

yukarda dediğim gibi 0 alacaksan ikisinide alma kısacası... daha iyi modellere yönel illa nokia olsun dersen o fiyatlarda c6-01 var ha samsung olsun dersen samsung galaxy gio var marka takıntım yok dersende huawei ideos x5 var o fiyatlarda bu cihazları inceleyin

iyi akşamlar

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Beğenmiyorum kardeşim o telefonu.

baranselona

baranselona

Üye
müzik çok önemli denmiş ozaman huawei ideos x5 ve samsung galaxy gionun hoparlör seslerinin nokia x6 ya göre aşşağıda kaldığınıda söylemeliyim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Beğenmiyorum kardeşim o telefonu.

ozaman samsung galaxy fit veya mini android istiyosan olmadı sony ericsson xperia x10 mini bunlarıda beğenmessen illaki ikisiden biri diyosan x6 tabiki

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Beyler sizce hangisi ?

ikisi arasında x6 :oke:

beni etkileyen özellikleri:

kapasitif dokunmatik
mükemmel bi kamera
harika ses kalitesi

kullandığım en iyi nokialardan :oke:
hayırlı olsun şimdiden :)

PureFood

PureFood

Üye
X6 Kapasitif unutma bu çok önemli bir artı, illaki istiyorsan mutlaka 2sinden X6'yı tercih etmelisin.

baranselona

baranselona

Üye
evet eğer müzik-dokunmatik ve kamera için alıyorsan bu ikisi arasından x6 5800 a göre daha iyi

guero

guero

Üye
Nokianın Hiçbir Telefonunu alma verdiğin paraya yazık gerçekten ben bu telefonların hala türkiyede nasıl satıldığına insanların neyine aldanıp aldıklarına şaşırmaktayım.Çok ilginç bi olay bana göre.

süper nova

süper nova

Üye
neden herkes android diyorki ne var şu android te nokia x6 çok iyidir bir aya kadar bende alacağım müzik kalitesi , kapasitif ekranı , kolay kullanımı herşey ha android cilere lafım yok ama android ve samsung un sürekli övülmesi .....?? bilemiyorum yaniiii :bilmm

kaptannova

Üye

ben almayı düşünüyorum. bak bu sitede wave 2 nin fiyatına x6 ile aynı...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben c7 kullanirken aldm x6'yi müzik ve kamerasi çok hosuma gidiyordu.Laf aramizda c7'yi unutturdu desem yalan olmaz.58 ile donanimlari ayni sistemler falanda ayni ama x6 çok çok üstün sebebini tam kestiremiyorum ama x6 daha stabil ve hizli.Fiyatindan da belli zaten hep aklimi kurcalardi 2-3 sene önce 5800 ile n97 ayni standartlarda ama nye n97 daha pahali diye.Ayni sey x6da da oldu ve anlamis oldum. Piyasadaki en kaliteli hoparlördür duru bir bass sunar.Kamerasini tartismak bile yersiz harika ötesi bunlar benim yorumlarim.Oyun falan pek oynamam telefonda.Oyun için telefon alan adam da en fazla 1 ay oyun oynar ilk hevesle ki zaten sarmaz sonralari..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben c7 kullanirken aldm x6'yi müzik ve kamerasi çok hosuma gidiyordu.Laf aramizda c7'yi unutturdu desem yalan olmaz.58 ile donanimlari ayni sistemler falanda ayni ama x6 çok çok üstün sebebini tam kestiremiyorum ama x6 daha stabil ve hizli.Fiyatindan da belli zaten hep aklimi kurcalardi 2-3 sene önce 5800 ile n97 ayni standartlarda ama nye n97 daha pahali diye.Ayni sey x6da da oldu ve anlamis oldum. Piyasadaki en kaliteli hoparlördür duru bir bass sunar.Kamerasini tartismak bile yersiz harika ötesi bunlar benim yorumlarim.Oyun falan pek oynamam telefonda.Oyun için telefon alan adam da en fazla 1 ay oyun oynar ilk hevesle ki zaten sarmaz sonralari..

katılmamak elde değil :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt