n8 bluetooth mouse yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forcecell

forcecell

Üye
    Konu Sahibi
n8 bluetooth mouse yardım
arkadaşlar n8 için bluetooth fare almayı düşünüyorum ama hepsini desteklemiyormuş
desteklenen marka ve modeller nelerdir aceba

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
uruloki'ye sorabilirsin:oke:

atmaca508

atmaca508

Üye
mausa ne gerek var arkadaşlar klavye olsa neyse ama mausla ne yapacaksın sanırsam microsoftun oluyor

forcecell

forcecell

Üye
    Konu Sahibi
mausa ne gerek var arkadaşlar klavye olsa neyse ama mausla ne yapacaksın sanırsam microsoftun oluyor

ben aslında pc için alıcam ama almışken telefonda da kullanırım diye n8 in destekeldiği modeli alıyım dedim

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Microsoft denemiştim oldu büyük usb li. Yeni bir tane Logitech aldım nano alıcılı; onu çalıştırmıyor.

blackbird48

blackbird48

Üye
ben kullandm mıcrosoft mause çalıştı ama 5 dakıka kullandktan sonra takılmalar oluyor tavsiye etmem

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben turkcell in mouse unu denedim olmadı genelde microsoftlarla uyumludur HP de dahil ;)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
bnde bişşey sormak istiyorum Linkteki hddyi çalıştırırmı n8 ?

Dampierre

Dampierre

Üye
n8 in batarya gücü hdd yi çalıştırmaya yetmez ama Y model usb kablosu kullanırsan, gücü bilgisayardan alırsın data kablosunu n8 e takarsın çalışır. Yalnız hdd fat32 formatında olmalı, ntfs desteklemiyor cihaz.

Uruloki

Uruloki

Üye
göktürk o cihaz ı açar açmasına ama usb3 o usb 2 olanını bulursan açar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
n8 de usb3.0 yok mu?

----------Eklendi @ 13:39:37 ---------- Yazıldı @ 13:37:55 ----------

dampierre ye katiliyorum batarya gucu yetmicek onu calistirmaya..

Dampierre

Dampierre

Üye

Bu kablonun yandan çıkan sadece güç için ayrılmış tarafını pc ye; kalın, hem data hem güç için olanını n8 e takın çalışır. Usb 3.0 olması birşey değiştirmez.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
boyle bilgisayarra bagimli iyi olmuyo.. Normal sekilde baglanicak bisey yok mu? Cok yuksek hafiza olmasa da onemli degil

Dampierre

Dampierre

Üye
2.5 inç diskleri çalıştırmanın imkanı yok diyebilirim. 1.8 inçlik diskler var onlarında çalışacağını sanmıyorum. Elinde olan biri varsa denerse öğrenmiş oluruz.

Utku

Utku

Üye
gereksiz alma bence

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum nasıl değiştirmez ikisi farklı teknoloji usb 3 ün çıkışı ve girişi bile farklı

forcecell

forcecell

Üye
    Konu Sahibi
bu kablo bende var arkadaşın dediğini yaptım taşınabilir hardiski bu kabloyla taktım desteklenmeyen usb cihazı dedi ama formatı ntfs idi fat32 yaparsan hardiske bir şey olur mu ntfs den farkı ne

----------Eklendi @ 01:07:35 ---------- Yazıldı @ 01:07:07 ----------

benim harddisk usb2

Uruloki

Uruloki

Üye
ntfs okuyamıyor telefon ondan dolayı fat32 yapıcan

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Aslında bi ara samsungun 160 gblık modeli vardı ama bulamadım çalıştırıyordu heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt