Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n8 bluetooth mouse yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forcecell
Üye
Konu Sahibi
n8 bluetooth mouse yardım
arkadaşlar n8 için bluetooth fare almayı düşünüyorum ama hepsini desteklemiyormuş
desteklenen marka ve modeller nelerdir aceba
ben aslında pc için alıcam ama almışken telefonda da kullanırım diye n8 in destekeldiği modeli alıyım dedim
TheORCUN
Üye
Microsoft denemiştim oldu büyük usb li. Yeni bir tane Logitech aldım nano alıcılı; onu çalıştırmıyor.
blackbird48
Üye
ben kullandm mıcrosoft mause çalıştı ama 5 dakıka kullandktan sonra takılmalar oluyor tavsiye etmem
mustafakamikaze
Üye
ben turkcell in mouse unu denedim olmadı genelde microsoftlarla uyumludur HP de dahil
gokturk_prensi
Üye
bnde bişşey sormak istiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkteki hddyi çalıştırırmı n8 ?
Dampierre
Üye
n8 in batarya gücü hdd yi çalıştırmaya yetmez ama Y model usb kablosu kullanırsan, gücü bilgisayardan alırsın data kablosunu n8 e takarsın çalışır. Yalnız hdd fat32 formatında olmalı, ntfs desteklemiyor cihaz.
Uruloki
Üye
göktürk o cihaz ı açar açmasına ama usb3 o usb 2 olanını bulursan açar
dampierre ye katiliyorum batarya gucu yetmicek onu calistirmaya..
Dampierre
Üye
Bu kablonun yandan çıkan sadece güç için ayrılmış tarafını pc ye; kalın, hem data hem güç için olanını n8 e takın çalışır. Usb 3.0 olması birşey değiştirmez.
mcnpl4
Üye
boyle bilgisayarra bagimli iyi olmuyo.. Normal sekilde baglanicak bisey yok mu? Cok yuksek hafiza olmasa da onemli degil
Dampierre
Üye
2.5 inç diskleri çalıştırmanın imkanı yok diyebilirim. 1.8 inçlik diskler var onlarında çalışacağını sanmıyorum. Elinde olan biri varsa denerse öğrenmiş oluruz.
Utku
Üye
gereksiz alma bence
Uruloki
Üye
dostum nasıl değiştirmez ikisi farklı teknoloji usb 3 ün çıkışı ve girişi bile farklı
forcecell
Üye
Konu Sahibi
bu kablo bende var arkadaşın dediğini yaptım taşınabilir hardiski bu kabloyla taktım desteklenmeyen usb cihazı dedi ama formatı ntfs idi fat32 yaparsan hardiske bir şey olur mu ntfs den farkı ne