Opera Mobile 11 Facebook Chat

Sponsorlu Bağlantılar

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile 11 Facebook Chat
Arkadaşlar biraz araştırma yaptım bununla ilgili konular var ama eski konular malum facebook değişti. Operada nasıl chat yapacağız yeni facebookta ? şimdiden teşekkürler

electroizm

Üye
facebook' un linkini yazarak ama bu link ana sayfa yada profilini gösteren bir link olmasın olsun biraz o zaman bilgisayardaki gibi normal facebook sayfası açılır ordan chat yapabilirsin ama bunu yapmak yerine ebuddy programını kurabilirsin opera mobile 1mb ram yerken ebuddy sadece 24k ram yiyor bu hem şarj açısından hemde telefonunu yormamak için daha mantıklıdır :ehe

OğuzcanAbi

Üye
evet bende cepdeyken ebuddy kullanıyorum :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
nimbuzz öneririm. :oke:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Nimbuzz :)

anlamamki

Üye
tabıkıde nimbuzz

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
peki ebuddy de yada nimbuzzda facebook chat var mı ? :D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Var. Ben e buddy Öneririm. İstediğin Kadar Oturum Aç...

Emre-45

Emre-45

Üye
Kesinlikle nimbuzz öneriyoruum.. Ama birden fazla hesap açarım derseniz ebuddy iyidir.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
ebuddy yi begendim arkadaslar cok tesekkurler

electroizm

Üye
ebudyy'nin tek eksiği kapama tuşuna bastığın zmn programdan çıkıyor .jar uzantıli bütün programlarda olduğu gibi avantajları tabiki istediğin kadar hesap yükleyebilme şansın var az ram yiyor nimbuzz gibi 1mb değil ve tabi giriş ekranına gelen mesaji göstermediği için mesaj geldiğini öğrenmek için program arayüzünü açmak gerekir

RedColt

RedColt

Üye
ebudyy'nin tek eksiği kapama tuşuna bastığın zmn programdan çıkıyor .jar uzantıli bütün programlarda olduğu gibi avantajları tabiki istediğin kadar hesap yükleyebilme şansın var az ram yiyor nimbuzz gibi 1mb değil ve tabi giriş ekranına gelen mesaji göstermediği için mesaj geldiğini öğrenmek için program arayüzünü açmak gerekir

uyar ı sesleri var diye biliyorum

u_cosar

u_cosar

Üye
nimbuzz iyidir.:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt