Telefon alıcam. Lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
ya android diyince de insan gerizekalı gibi bişi alıgılıyo :D telefonun işlemcisi ne diye soruklarında gönül rahatlıhıyla cevap veremem :d: bu gio nun fiyatı 470 falan yazıyo ama dogru mudur

gerizekalı gibi bişey ha :kop: gionun fiyatı o aralarda 480 den başlar 530 540 a kadar çıkar araştırıp almak lazım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
en yeni işletim sistemi en yeni oyunlar ve tabiki hız ve en önemlisi arayüzü hep nokia syimbian çıkardı artık devir android devri
Hocam arkadasın söyledigi fiyat çok uygun ve harika modeller çıkar ortaya ama olay yaratmasan iyi olur.Symbian ile derdini kendin hallet.Tamam bak herkes android alıcak bunu yazdın diye tamam mı :op:
Mini alma o fiyata arkadasım Gio daha iyi seçenektir.Ama mantıgım c6-01 diyor.Tabi biraz bütçe daha eklemelisin.
Gio'da wifi var tabiki.Kamerası 3.2 Mp ve otofokuslu iyi çekimler yapar.Ayrıca mini'nin kamera vga falan degil arkadasın uykusu gelmis video kaydı ile karıstırmıs onu :aha:

nonamex

Üye
Galaxy Gio tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Larismus
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Hocam arkadasın söyledigi fiyat çok uygun ve harika modeller çıkar ortaya ama olay yaratmasan iyi olur.Symbian ile derdini kendin hallet.Tamam bak herkes android alıcak bunu yazdın diye tamam mı :op:
Mini alma o fiyata arkadasım Gio daha iyi seçenektir.Ama mantıgım c6-01 diyor.Tabi biraz bütçe daha eklemelisin.
Gio'da wifi var tabiki.Kamerası 3.2 Mp ve otofokuslu iyi çekimler yapar.Ayrıca mini'nin kamera vga falan degil arkadasın uykusu gelmis video kaydı ile karıstırmıs onu :aha:

arkadaşım ben kendi fikrimi paylaşıyorum neden atlıyosun :hmmm

Larismus

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
ben simdiye kadar nokia dısında telefon kullanmadm. o yüzden tereddüt etmiyor da degilm. 500+100tl ye kadar ekleyebilirim o kadarı farketmez. ama android islemcide şu anda gözde bulunanlardan birisi. insan hepsini alıp kullanmak istiyor :) şu anda gio dan yanaym. ama nokia c6 ve x3 de hosuma gidiyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben simdiye kadar nokia dısında telefon kullanmadm. o yüzden tereddüt etmiyor da degilm. 500+100tl ye kadar ekleyebilirim o kadarı farketmez. ama android islemcide şu anda gözde bulunanlardan birisi. insan hepsini alıp kullanmak istiyor :) şu anda gio dan yanaym. ama nokia c6 ve x3 de hosuma gidiyor

artık değişiklik lazım değilmi :hmmm

nonamex

Üye

Klavyeli C6 ise aldiginiza pisman eder, soyleyim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
arkadaşım ben kendi fikrimi paylaşıyorum neden atlıyosun :hmmm
Atlamıyorum uyrarıyorum bos bos islerden millet birbirini kırıyor ve fazla sivrisin sende farketmissindir.
Arkadas C6 ve X3 nerden çıktı simdi.Android deneyimi tatmak istiyorsan Gio'yu al kullan gider merakını.
Ama bana kalırsa 100 lira daha ekleyebiliyorsan C6-01 almalısın.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Atlamıyorum uyrarıyorum bos bos islerden millet birbirini kırıyor ve fazla sivrisin sende farketmissindir.
Arkadas C6 ve X3 nerden çıktı simdi.Android deneyimi tatmak istiyorsan Gio'yu al kullan gider merakını.
Ama bana kalırsa 100 lira daha ekleyebiliyorsan C6-01 almalısın.
bana kalırsa galaxy modellerinden birini al androidin önü herzaman açık

• Beğen
Tepkiler: Larismus
Larismus

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
öyle gözüküyor zaten. ben biraz da gider yarn telefonlara bakarım. artk hangisi hosuma giderse
Aynen arkadasım telefonları eline al begendigini içine sineni al.Ama x3 lafı ettin az önce,çok yakısıklı bir telefon aman içini yakmasın bi hata yapma :ehe Önerileri incele sadece :oke:
Gio
Mini
C6-01
Optimus me

Larismus

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
Optimus me ? :D

Larismus

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
fireman87

fireman87

Üye
500 civarı alabiliceğin en iyi cihaz bence ideos x5, f/p lideri ama marka takıntın varsa düşünme bile.

technoshark

technoshark

Üye
ALLAH'tan ki 5800 için fikirlerin değişmiş, yoksa almaman için ısrarın kralını görürdün :) neyseki arkadaşlar seni doğru yola çevirmişler . :)

Optimus Me, Galaxy Gio , iyi güzel demişşinde :) @El~PisToLeRo c6-01 nerden çıktı yaw :) symbian işletim sistemi o , annalı olanlar olsa eywallah yine bir nebze ;)

Arkadaşım Optimus me tercih sebebin olabilir bence :oke: sonuçta android froyo işletim sistemine sahip klasindaki en iyi smartphonelerden :oke: bir tanesi ... listene ekle lazım olabilir ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Symbian olmasi neyi degistirir arkadasim ya saçma sapan yazilar yazmayin suraya.Arkadas inceler diyorum c6-01 in en iyisi oldugunu anlar zaten.

technoshark

technoshark

Üye
saçma sapan konuşmak değil arkadaş, doğru olandır. çünkü işletim sistemi son derece piyasada değişti ve en elle tutulur gözle görülür olarakta android işletim sistemi fırladı , yani buda demek oluyor ki nokia ufak ufak irtifa kaybediyor... bu yüzden android bana göre tavsiye sebebi olmalı diye düşünüyorum.. saçmalıkta bulunduğunu düşünmüyorum açıkcası ;)

telefon iyidir kalitelidir birşey demiyorum ki , sadece işletim sistemi vasat o kadar :) yani androide alıştığım içinde olabilir :)

Larismus

Larismus

Üye
    Konu Sahibi
androidlere baktıktan sonra nokiadan soğudum zaten :) gio da 800mhz hız yazıyo zaten. optimusla aynı yani

----------Eklendi @ 12:03:10 ---------- Yazıldı @ 12:00:49 ----------

bir de bunlarda wap yok yazıyor ama wap tam olarak ne oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt