şimdi resimdeki arkadaş satın mı almak istiyor bişey anlamadım pek ?en fazla 1 kez satılır, sonra sen ne kadar çırpınsan da forumlarda o satın alan adam paylaşmaya başlar, millet o profesyonel temayı bedavadan yükler.
şimdi resimdeki arkadaş satın mı almak istiyor bişey anlamadım pek ?

harika fikirpekala tema ufak şeyler ise
sen symbian için az sık dişini uğraş, kodlamaları falan öğren, androiddeki oyunlar/programlar falan nasıl symbian'a entegre ediliyormuş öğren
sonra symbian'a androiddeki flash 10,2 'yi entegre et.
programı ovi'de 50 liraya satışa çıkar.
köşeyi dönersin.

web tasarım bence tema yapmaktan daha zor.sana kısayoldan en çok para kazandıracak işi söyleyim;bilgisayarlar.anahtar kelime bu.benim bir arkadaşım var,çocuk bilgisayar dehası.gerçi benim dedigim iş için deha gerekmez
en basitinden format atmayı biliyorsan çevren de genişse,format atmaya git.bizim arkadaş bir yere format atmaya gitmiş,adam bayagı cahil oldugu için 50 tl mi 100 tl mi ne vermiş.başka bir yerde 10 tane bilgisayara format atmış 100 tlyi kapmış.bunun haricinde mesela media market de adamlar antivirüs falan kuruyorlar 50 kagıdı indiriyorlar.formatın yanında bilgisayarı da korumaya alayım diceksin 20-30 kagıda bi antivirüs kuracan bi 20-30 lirayı da oradan kapacan.40 ile 100 tl arası para bir kerede cepte.