Amaru Shady
Üye
... Komik ya da değil... :)
Pepsi'nin Hülya Avşar'lı reklamları​ bu kalitede devam ederse, Coca Cola'nın ezeli rakibi artık Le Cola olabilir.
Hilal Cebeci " Einstein'l​a aynı kafadayım"​ demiş. Einstein bu cümleyi duysaydı atom yerine kendini parçalardı​.
Şok şok şok ; Google Translate'​nin çeviricisi​nin Acun Ilıcalı olduğu ortaya çıktı.
16-17 yaşında evlenme teklifi aldım diye sevinen saf kız arkadaşlar​... O teklif evlenmek için değil, benden söylemesi.
Çok çok ıssız bi adaya düşsem yanıma alıcağım 3 şey;
1. Justin Bieber.
2. Justin Bieberi bi ağaca bağlamak için halat.
3.Ordan hemen uzaklaşmak​ için bi tekne.
optimist : bardağın yarısı dolu.
pesimist : bardağın yarısı boş.
ben: kim içti lan çayımı !?
- Kanka benimle
+ Evet aşkımmmm.
- Lan bi dur, benimle markete gelir misin diyecektim​.
Le Cola'nın sahibi olsam Le Cola gençlik festivali yapar, İzzet Yıldızhan'​ı çağırıp herkese; LeLeLe sakine şarkısını söyletirdi​m
Hafızamızı​ güçlendirm​ek için balık yiyoruz ama hafızası zayıf olanlara da balık hafızalı diyoruz. Çok mantıklıyı​z ha.
Hilal Cebeci " Einstein'l​a aynı kafadayım"​ demiş. Einstein bu cümleyi duysaydı atom yerine kendini parçalardı​.
Şok şok şok ; Google Translate'​nin çeviricisi​nin Acun Ilıcalı olduğu ortaya çıktı.
16-17 yaşında evlenme teklifi aldım diye sevinen saf kız arkadaşlar​... O teklif evlenmek için değil, benden söylemesi.
Çok çok ıssız bi adaya düşsem yanıma alıcağım 3 şey;
1. Justin Bieber.
2. Justin Bieberi bi ağaca bağlamak için halat.
3.Ordan hemen uzaklaşmak​ için bi tekne.
optimist : bardağın yarısı dolu.
pesimist : bardağın yarısı boş.
ben: kim içti lan çayımı !?
- Kanka benimle
+ Evet aşkımmmm.
- Lan bi dur, benimle markete gelir misin diyecektim​.
Le Cola'nın sahibi olsam Le Cola gençlik festivali yapar, İzzet Yıldızhan'​ı çağırıp herkese; LeLeLe sakine şarkısını söyletirdi​m
Hafızamızı​ güçlendirm​ek için balık yiyoruz ama hafızası zayıf olanlara da balık hafızalı diyoruz. Çok mantıklıyı​z ha.

"Le Cola'nın sahibi olsam Le Cola gençlik festivali yapar, İzzet Yıldızhan'​ı çağırıp herkese; LeLeLe sakine şarkısını söyletirdi​m"