Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
türkcell vodafone avea hangisi
Sponsorlu Bağlantılar
s3l3m6
Üye
Konu Sahibi
türkcell vodafone avea hangisi
daha iyi çekiyor?????
India
Üye
vodafone tabiki
By_GaBLiN
Üye
Bence De Vodafone Ama Turkcell De İyi Çekiyor Diyorlar
GREENxEYES
Üye
4ever vodafone
y n s c n
Üye
ahahaha vodafone batsın ya kesinlikle ve kesinlikle TURKCELL
İstanbulda Farketmiyor doğru ama dağ tepe köyde çok farkediyo
phasan
Üye
En iyisi vodafone
cardanadam
Üye
arkadaşlar vodafone ve turkcell çekim konusunda bir birleriğle yarışıyorlar türkiye geneli gezen biri olarak ve hem turkcell(şirket hattı) hemde vodafone hat kullanıyorum ikiside iyi turkcellin çektiği yerde vodafone nin çekmediğide oluyor vodafone un çektiği yerde turkcell in çekmediğide ama fiyat avantajı olarak vodafone derim avea yı hiç düşünmeyin bence onuda kullandım tamam avantajlı ama konuşmak tam bir işkence
u_cosar
Üye
turkcell
phasan
Üye
vodafone kullan
Amaru Shady
Üye
bence vodafone
betülmmm
Üye
Ben bir yıl içinde 3 gsmide kullanarak yanıtımı veriyorum. aralarında en iyisi vodafone. vodafonede çok mu iyi diye sorarsanız hayır. ülkemizdeki hatlara göre iyi. yurt dışındada kullandım . ülkemizdeki gsmlerle karşılaştırılamayacak kadar iyiler.
milestone
Üye
hepsi birbirinden beter ama vodafone sınırsız interneti yüzünden en iyisi bence,, heryerde çekiyor artık hikaye arkadaşlar artık hepsi heryerde çekiyor