Arkadaşlar N9 mu? Galaxy S II mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
bence SII.
Benim için en büyük etmen tarayıcısı. :oke:
internet önemli değilse N9 :oke:

Arkadaşım sen n9'un tarayıcısını gördün mü? Symbian değil meego kullanıyor.

----------Eklendi @ 19:15:27 ---------- Yazıldı @ 19:09:42 ----------

e yani kullanan yazmış oyun anlamında ve sistemin stabilitesi konusunda sgs2 tokatlayamaz iphone 4 diye e nerde çift çekirdek işlemci ki iphone 4 de işlemci downclock edilmiştir hızı 750mhz civarı siz düşünün farkı ee tabi hakan abinin dediği gibi belli farklards var mesela mkv olayı ki 1080p çekim ve oynatımı ben hala saçma buluyorum mesela lens ufak net çıkmaz iki ekran çözünürlüğü belli her ne kadar tam oturtsada tam manasıyla 1080p olmaz ama yok kardeşim ben multimedya oynatıcı istiyorum evde lcd ye bağlıcam diyorsanız o duruma okey ama gerisi için saçma ki şunu da belirtmek istiryorum N9 da conversations nokia nın belirttiği gibi üçüncü parti uygulamalar flash player destekliyor örnek olarak mozilla fennec ee hız konusunda kanıt isteyen olursa ki pistelero vermiş bir video ama tatmin olmayanlar iphone 4 vs sgs2 yazıp ordan her hangi bir videoyu izlesinler sonrasında iphone 4 vs n950 yazıp videoyu izlesinler ne demek istediğimi anlayacaksınız

----------Eklendi @ 18:29:53 ---------- Yazıldı @ 18:19:24 ----------

artı sadece 1080p mkv olayında N9 canınızı sıkabilir mp4 olarak oynatabiliyor(yuh üç sene önceki çip diyenlere özel) sonra dolyb digital sertifikası ile her türlü birinci olacak ses kalitesini unutmayalım aynı zamanda çoklu işlem performansı(ki çift çekirdek burda işe yarıyor ama android bunu 3'ncü sürümü olan honeycomb da başarabilmiş sistem) resmi açıklama 100 uygulamaya kadar sorun yaratmadan uygulamaya açmaya devam(ki şunu belirtmek isterim ne ios ne de android de ki gibi uygulamayı dondurmuyor arkada çalışıyor bildiğiniz görmek isteyen olursa n9 yazıp ilk videolarda software yazan bir video var ordan görebilir ayrıca 720p videoyu swipe işlemi ile kaydırırken oynatmya devam ediyor(yuh üç senelik çip diyenlere özel ) ve t3 ün yaptığı incelemece 200 evet 200 uygulamaya kadar sorun yapmadan çoşturabiliyor cihaz) yani çift çekirdekmiş filan bunlar martaval boşuna sadece 1080p mkv açmaya yaracak ki onu da yukarıda açıkladım isteyen olursa açabilirim işte tüm bu nedenlerden dolayı N9 şunu da eklemek istiyorum SGS2 MeeGo yüklü gelse idi performansı o zaman görürdünüz aynı anda hem 1080p çekip hemde hd oyun oynabilirdiniz

Helal sana kardeşim. :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Arkadaşım sen n9'un tarayıcısını gördün mü? Symbian değil meego kullanıyor.

----------Eklendi @ 19:15:27 ---------- Yazıldı @ 19:09:42 ----------

Helal sana kardeşim. :D

n9'da tarayıcı flash player desteklemiyor. Onu kastediyorum :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
n9'da tarayıcı flash player desteklemiyor. Onu kastediyorum :oke:

kardeşim kendi tarayıcısı desteklemiyor doğrudur fakat resmi açıklama başka programlarla destekleyebilir dendi aynı N900 de ki gibi onda yoktu geldi yani geliştiriciler yaptı ve ya şimdiden mozilla fennec flash player 10 u destekliyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

kardeşim kendi tarayıcısı desteklemiyor doğrudur fakat resmi açıklama başka programlarla destekleyebilir dendi aynı N900 de ki gibi onda yoktu geldi yani geliştiriciler yaptı ve ya şimdiden mozilla fennec flash player 10 u destekliyor

peki teşekkürler

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu açıklamalardan sonra meego baya hoşuma gitti. :oke: n9 şu an satışta olsa alırdım o derece. 1 ay içinde çıkarsa alabilirim ama çıkmazsa s2 alacağım :oke:

----------Eklendi @ 20:09:00 ---------- Yazıldı @ 20:07:13 ----------

bu arada hasan'a(uruloki) çok teşekkür ederim. Beni baya aydınlattı :oke: :tşk:

pRime.

pRime.

Üye
bu açıklamalardan sonra meego baya hoşuma gitti. :oke: n9 şu an satışta olsa alırdım o derece. 1 ay içinde çıkarsa alabilirim ama çıkmazsa s2 alacağım :oke:

----------Eklendi @ 20:09:00 ---------- Yazıldı @ 20:07:13 ----------

bu arada hasan'a(uruloki) çok teşekkür ederim. Beni baya aydınlattı :oke: :tşk:

Hangisini alırsan hayırlı olsun şimdiden.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla sgs2 alırdım fakat android hatta htc sensation da olurdu arayüzü süper ama android

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
valla sgs2 alırdım fakat android hatta htc sensation da olurdu arayüzü süper ama android

Sistemleri android olmasa o donanımlarla çıkmazlardı zaten :d:
En iyi olmak istiyorsan ve android kullanıyorsan iyi besleyeceksin androidi :kotu:

Uruloki

Uruloki

Üye
robot çok güç çekiyor de mi?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yani donanım olarak en güçlü telefon s2 ama android olması biraz kötü. O donanımda meego olsa tutulmazdi.

Doğru mu anlamışım beyler?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Galaxy S II

• Beğen
Tepkiler: cascı

nonamex

Üye
Robot <3 :)
(Meego'da guzel sistem ama ben N9'da daha guclu GPU ve CPU gormek isterdim)

Uruloki

Uruloki

Üye
@ponduss çok doğru anladın ki "gerçekten" linux olan bir sistem kullandıysan farkı anlarsın

Üst Alt