Telefon Tavsiyesi telefon tavsiyesi istiyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
ama optimus me de flaş yok ve 5 değil 3.15 mp kamerası

Ocean258

Ocean258

Üye
aklın yolu bir buket ;)

dj_dewintt

Üye
yok pasaport la actırmıycaz türküyecen İMEİL attırcaz türkiyedeki adamlar açcak ben diyorumki EĞER YURT DIŞINDAN GELEN TELEFONU BURDAN İMEİL ATTIRRIP TADA ACTIRIP P TEL LE İNTERNETE İGERERSEN BENİM TEL KAPANIRMI DİYE SORDUM PASAPORT YOK PASAPORT OLSA İNTERNETE GİREBİLİRİM RAHATCA BU TELEFON ORJİNAL HEM YURT DIŞI OLDUGU İÇİN İNTERNETE GİRİNCE KAPANIR MI DİYE SORDUM LÜTFEN YARDIM Bİ CVP VERİN:vur

----------Eklendi @ 16:38:56 ---------- Yazıldı @ 16:38:25 ----------

Ve tellenum nokia n97

----------Eklendi @ 16:40:15 ---------- Yazıldı @ 16:38:56 ----------

yok pasaport la actırmıycaz türküyecen İMEİL attırcaz türkiyedeki adamlar açcak ben diyorumki EĞER YURT DIŞINDAN GELEN TELEFONU BURDAN İMEİL ATTIRRIP YADA ACTIRIP P TEL LE İNTERNETE İGERERSEN BENİM TEL KAPANIRMI DİYE SORDUM PASAPORT YOK PASAPORT OLSA İNTERNETE GİREBİLİRİM RAHATCA. BU TELEFON ORJİNAL HEM YURT DIŞI OLDUGU İÇİN İNTERNETE GİRİNCE KAPANIR MI DİYE SORDUM LÜTFEN YARDIM Bİ CVP VERİN:vur

serinaga

serinaga

Üye
yok pasaport la actırmıycaz türküyecen İMEİL attırcaz türkiyedeki adamlar açcak ben diyorumki EĞER YURT DIŞINDAN GELEN TELEFONU BURDAN İMEİL ATTIRRIP TADA ACTIRIP P TEL LE İNTERNETE İGERERSEN BENİM TEL KAPANIRMI DİYE SORDUM PASAPORT YOK PASAPORT OLSA İNTERNETE GİREBİLİRİM RAHATCA BU TELEFON ORJİNAL HEM YURT DIŞI OLDUGU İÇİN İNTERNETE GİRİNCE KAPANIR MI DİYE SORDUM LÜTFEN YARDIM Bİ CVP VERİN:vur

Ve tellenum nokia n97

yok pasaport la actırmıycaz türküyecen İMEİL attırcaz türkiyedeki adamlar açcak ben diyorumki EĞER YURT DIŞINDAN GELEN TELEFONU BURDAN İMEİL ATTIRRIP YADA ACTIRIP P TEL LE İNTERNETE İGERERSEN BENİM TEL KAPANIRMI DİYE SORDUM PASAPORT YOK PASAPORT OLSA İNTERNETE GİREBİLİRİM RAHATCA. BU TELEFON ORJİNAL HEM YURT DIŞI OLDUGU İÇİN İNTERNETE GİRİNCE KAPANIR MI DİYE SORDUM LÜTFEN YARDIM Bİ CVP VERİN:vur

Annadıysam ARAP olayım, Ne Diyon GARDAŞŞ, hele bi sakince anlat :kop:

blebonq

Üye
dokunmatiklerin şarjı 1gün gidiyo

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar alternatiflerim arasına iki tel daha girdi: Samsung S7233 Wave 723 ve Samsung S8530 Wave II. ancak bunlar bada işletim sistemiymiş. bada nasıldır ve bu ilkinde görüntülü konuşma yokmuş. gerçi pek de önemli değil ama fiyat olarak lgoptimus black'dan daha uygun gibi ayrıca yine nokia c7 nin fiyatı da daha uygun, sizce o nasıl bir telefon

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
unutuldum mu yahu???

STaT!C

STaT!C

Üye

Ve tellenum nokia n97

Orjinal nokia bb5 telefonlara (N97 dahil) imei atılmıyor diye biliyorum. sadece pasaportla açtırabiliyorsun. Eğer çin malıysa imei atılır. Piyasadaki çoğu çin malı telefona başka imeiler atılmış ve internete girilebiliyor. Özet : orjinalse imei attıramazsın o yüzden hat daki kullanamazsın, çin malı ise imei atıp kullanırsın. ayrıca imei attırıp kullandığın telefonun kapanma ihtimali her ihtimalde yüksek.:oke:

'Patron

'Patron

Üye
e72 al bataryası 1 hafta gidiyor

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
benim de en son kararım e72 olacak galiba ama bir sorum var, duvarkağıdı yapılan resim tüm ekranı kaplıyor mu yoksa n70deki gibi belli bir alana mı yerleşiyor

----------Eklendi @ 12:11:22 ---------- Yazıldı @ 11:34:25 ----------

Huawei İdeos x5 de özellik ve fiyat açısından harika ama foto kalitesi ve şarj süresi konusunda forumlarda olumsuz yorumlar var. gerçekten öyle mi? alsak teknik servis desteği bulabilir miyiz? kvk lı mı

STaT!C

STaT!C

Üye
benim de en son kararım e72 olacak galiba ama bir sorum var, duvarkağıdı yapılan resim tüm ekranı kaplıyor mu yoksa n70deki gibi belli bir alana mı yerleşiyor

Nokia tuşlu telefonların genelinde duvar kağıdı ekranın tamamını kaplamaz. e72 kullanmadım ama büyük ihtimalle resim yarım ekran olur. ama 3. parti bir programla duvar kağıdını tam ekran yapma şansın olabilir.

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
onu biliyorum hocam yine de sağolun peki huawei de nasıl, onda tam ekran mı oluyor?

STaT!C

STaT!C

Üye
onu biliyorum hocam yine de sağolun peki huawei de nasıl, onda tam ekran mı oluyor?

Huawei kullanmış değilim. O konuda birşey söylersem yalan olur ama nokia samsung vb. gibi pek tutulan bir cihaz değil. Türkiyede kvk garantili oluyor bahsettiğin cihaz ama yurtdışından getirmeyi düşünüyorsan olası bir arızada tamir fiyatı biraz tuzlu olabilir.

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
ben kvk bayiinden almayı düşünüyorum. sorun olmaz değil mi o zaman?

Ocean258

Ocean258

Üye
sen bılırsın kardesım de symbian lı telefon alırken bı daha dusun derım ben..

Larismus

Larismus

Üye
bende buna benzer bir konu actım ve android işlemci önerdiler. lg optimus ve samsung galaxy serileri güzel

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
sen bılırsın kardesım de symbian lı telefon alırken bı daha dusun derım ben..

dokunmatik hiç kullanmadım ama pek oyun oynamam telden. ben öğretmen olduğum için genelde not tutmak ve elimin altında küçük bir pc olsun istiyorum. oyun için zaten bende playstation var ve de laptoptaki oyunlarım yeterli.

----------Eklendi @ 12:43:33 ---------- Yazıldı @ 12:39:31 ----------

bir de bu c7 nin bataryası 1200 c6-01in 1050 ama c6nın bekleme ve konuşma süresi daha uzun nasıl oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt