Bilgisayardan Telefondaki İnternete Bağlanma Yardım Lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayardan Telefondaki İnternete Bağlanma Yardım Lütfen...
Arkadaşlar Benim Nokia 5730 XpressMusic Telefonum Var Bunun ile Hem Kablo Baglantısı Hem de Bluetooth Baglantısı ile Nokia Pc Suite Bağlanıyorum İnternete Bağlan Diyorum Fakat Bana Şu Uyarıyı Veriyor
Kod:
Şebekeye Bağlanılamadı! Modem Başka Bir Uygulama Tarafından Kullanılıyor ve ya Doğru Yapılandırılmamış Olabilir...

Lütfen Yardım Edin...

Teşekkürler erhank98...

burakefe56

Üye
kardeşim ağ bağlantılarım sag tıkla özellkler de orada mobile nokia ... Çğkacak çift tıkla #99 gibi bişi var entera bas baglan

• Beğen
Tepkiler: erhank98
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
dediğini yapıyorum fakat

Kod:
hata 633: Modem (ve ya diğer bağlantı aygıtı) zaten kullanımda ya da dogru yapılandırılmamış

hatasını verıyor ve 3 secenek var seçenekler.:

Yeniden çevir
İptal
Ek Bilgi

Yardım Lütfennn...

uribaju

uribaju

Üye
telefonda ve pcde wifi varsa joikuspot programini onerebilirim

• Beğen
emoliii

emoliii

Üye
telefondaki interneti kapat (turkcell wap, vodafone internet gibi) ağ bağlantılarına gir kablolu veya wifi iptal et kabloyu çıkartıp nokia suit'i tekrar aç ve bi tavsiye bluetooth ile bağlanma hem tel fazla ısınır hem bir az daha yavaş (zaten hız en fazla 20kb)

• Beğen
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
telefondaki interneti kapat (turkcell wap, vodafone internet gibi) ağ bağlantılarına gir kablolu veya wifi iptal et kabloyu çıkartıp nokia suit'i tekrar aç ve bi tavsiye bluetooth ile bağlanma hem tel fazla ısınır hem bir az daha yavaş (zaten hız en fazla 20kb)
deneyeceğim
uribaju' Alıntı:
telefonda ve pcde wifi varsa joikuspot programini onerebilirim
WİFİ VAR... 2 CİHAZDADA

----------Eklendi @ 11:10:08 ---------- Yazıldı @ 10:37:51 ----------

DEDİKLERİNİ yAPtım kardeş fakat yine aynı şeyi diyor
Ama sen teldeki interneti kapat dedin kapattım.
Birşey dikkatimi çekti.
Telefonun üst sol tarafında çekme gücü simgesi varya onda hep 3G veya E İşareti var.
İnterneti Kapatıyorum Fakat Bunlar Hep Kalıyor...

uribaju

uribaju

Üye
deneyeceğim

WİFİ VAR... 2 CİHAZDADA

----------Eklendi @ 11:10:08 ---------- Yazıldı @ 10:37:51 ----------

DEDİKLERİNİ yAPtım kardeş fakat yine aynı şeyi diyor
Ama sen teldeki interneti kapat dedin kapattım.
Birşey dikkatimi çekti.
Telefonun üst sol tarafında çekme gücü simgesi varya onda hep 3G veya E İşareti var.
İnterneti Kapatıyorum Fakat Bunlar Hep Kalıyor...
ikisinde de varsa kardeş dediğim programı indir en kolay yolu bu :oke:

• Beğen
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
bu senin dediğin program 9 EURO kardeş...

----------Eklendi @ 12:05:12 ---------- Yazıldı @ 11:52:50 ----------

Kardeş saol o Programı buldum indirdim imzaladım çalıştı fakat bu verdiğim link imzalı değıldır isteyen varsa indirebilir...

http://www.maxicep.com/attachments/59517d1288931802

uribaju

uribaju

Üye
bu senin dediğin program 9 EURO kardeş...

----------Eklendi @ 12:05:12 ---------- Yazıldı @ 11:52:50 ----------

Kardeş saol o Programı buldum indirdim imzaladım çalıştı fakat bu verdiğim link imzalı değıldır isteyen varsa indirebilir...

----------Eklendi @ 12:05:27 ---------- Yazıldı @ 12:05:12 ----------

imzalı signed versiyonu da vardı :) neyse sen şuan kullanabiliyorsan sorun yok..

• Beğen
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
kendim imzaladım telefonumda :) en son surumu oldugu ıcın bunu ındırdım neyse teşekkürler :)

süwari

Üye
arkadaşım önce tlfnun ayarların dan bağlantı seçeneğine tıkla paket veri seçeneğine tıkla orada paket veri bağlantısını istediğine göre değiştir sürekli veya gerektiğinde ben gerektiğinde seçeneğini öneririm

----------Eklendi @ 21:44:26 ---------- Yazıldı @ 21:36:12 ----------

erişim noktasına (internet) yaz i harfinin küçük olmasına dikkat et parantez içinde yazma tabi . . . Bundan sonra bluetooth veya veri kablosu kullanarak tlfnu bağla pc süit olmasına gerek yok yada farketmez çevirmeli bağlantı üzerine tıkla orada özellikler seçeneğini aç eğer pc ye bir kaç cihaz tanıttın ise hepsinin com bağlantı noktaları vardır orada sadece senin tlfnun işaretli olacak şekilde kayıt et ve bağlan seçeneğine tıkla orada sana numara soracaktır oraya *99# yaz ve ara büyük ihtimal bağlanacaktır

----------Eklendi @ 21:47:38 ---------- Yazıldı @ 21:44:26 ----------

ben pc süit e ihtiyaç duymadan bluetooth üzerinden tlfn ile internete girebiliyorum çevirmeli bağlantı bant genişliğini artırsan 100 kb/s indirme yapabilirsin

• Beğen
Efe Takmaz

Efe Takmaz

Üye
joikuspot Bu Programın Premiumunu Ovi Store Uygulamasının Son Sürümünü Yüklersen Hediye Olarak Ücretsiz İndirip Vodafone 7.99.tl Net Paketini Alıp Sınırsız Pc den Kablo Derdi Olmadan Girebilirsin Denenmiş Ve Başarılı Sonuç Alınmıştır.

digital72

Üye
herhangi bir programa ihtiyaç duymadan bunu kullanabilirsiniz

"modem zaten kullanımda" sorusunun cevabıdır.
bluetooth ile bağlanırken modem kullanımda hatasının çözümü önceki tüm aygıtları siliyoruz
(cep telefondaki ve bilgisayardaki bluetooth ile bulunan sadece agıtları siliyoruz)
sonra bilgisayardan bluetooth aygıtlarının bu bilgisayarı bulmasına izin ver. işaretliyoruz.
sonra telefondan bluettoth ile aygıt arıyoruz
bulduğumuz bilgisayarımıza tıklıyoruz.
onay iletişimi çıkacaktır.(ikisindede onyalıyoruz)
daha sonra "ağ ve paylaşım merkezine" geçip
"yeni bağlantı veya ağ kurun" seçeneğini seçin.
"çevirmeli bağlantı kur" seçeneğinden
avea, vodafone ve turkcell için:
çevirmeli telefon numarası: *99#
bağlantı adına istediğimiz bir isim verip
diğerlerini yerleri boş bırakıp
bağlan düğmesine tıklıyoruz.

"hata:734 ppp bağ denetimi protokolü sonlandı sorusunun" cevabıdır.
denetim masasındaki modem seçiminden sonra, modem'in gelişmiş sekmesini
seçiyoruz ve buraya ek başlatma komutu yazıyoruz
bu komutlar;
turkcell için:at+cgdcont=1,"IP","internet"
vodafone için:at+cgdcont=1,"IP","telsim"
avea için :at+cgdcont=1,"IP","internet"

bayon

Üye
bi yöntem de benden telefon ve modem seçenekleri ne gir denetim masasından ordan bütün aygıtları sil sonra pc suit ile telefonu bağla tekrar modem ayarlarını yükleyecektir otomatik sonra internete bağlan de pc suit den büyük ihtimal olacaktır

- - - Eklendi - - -

birde nokia suit varsa daha iyi olur senin için onda direk bağlan diyosun hiç bi hata vermeden bağlanıyor

Üst Alt