telefonunuzda kurulu oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
telefonunuzda kurulu oyunlar
telefonlarımızda kurulu olan oyunların resmını burada paylaşırsak iyi olur diye dusundum.yuzbınlerce oyun arasından işe yarar olanları ayıretmek helekı ıngılızce oyun acıklamasıyla (ıngılızce bılmeyenler ıcın)bir haylı zor oluyor
ılk ekran resmı benden gelsın sızlerdende devamını dılıyorum.boylece olabıldıgınce en seckın oyunlardan haberdar olmuş oluruz
[/IMG]

aarda

Üye
dostum fruit ninja hdyi galaxy ace icin nerden bulabilirim ya da bulabilirmisin? hdsini bulamadim bi uygun olani

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
kardes bendede galaxy gio var acaba su oyunlarn linklerini atabilirmisin bende kurim oyunları

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
dostum fruit ninja hdyi galaxy ace icin nerden bulabilirim ya da bulabilirmisin? hdsini bulamadim bi uygun olani
upload ettim şimdi
kardes bendede galaxy gio var acaba su oyunlarn linklerini atabilirmisin bende kurim oyunları
hepsini mi lınklerı bende yok ama apk olarak var upload edebılrım kaldıkı

bu yukardakı linkten bırcok oyun uygulama vs ındırebılırsın gio ve android sistemlı telefona sahıp olanlar ıcın baya buyuk acıklamalalı ve tek link halınde uygulama oyunlar mevcuttur
not :dh den hayalci nin kendi sayfasıdır

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

rstsn

rstsn

Üye
benim vodafone 945 de Okey,Gangster,Speedx 3D,Dungeon Hunter,PES2011,Nova,NFS Shift işte bunlar (h)(h)(h)

fahreneit

Üye
angry birds üçlemesi, fruit ninja. o kadar daha yeni güncelledim :ehe

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Link istiyoruz:nono:

duranyu

Üye
lınk versenız keske:ah

metin5657

Üye
Benim İpadimdeki Oyunları yazıcam aslında resim vardı ama bir türlü upload edemedim onun için oyunları yazıcam

Reckless Getaway,Fruit Ninja,Zombie Smash,Kungfu Warrior,Cut The Rope,Veggie Samurai,Air Hockey Extreme Lite,Angry Birds,Balloon Pop,Death Rally,Gangstar Miami Vindication,İnfinity Blade,War Pinball,Real Football 2011,Hired Gun 3D,Reckless Racing,Real Racing 2,Kick Flick Football,Modern Combat 2 BP,Jenga,Big Time Gangsta.

Bu kadar İsteyenlere link atarım apk olarak android için bendekiler ipad için ioslu ama isterseniz apk atarım :D

ANDROİD

ANDROİD

Üye
Link verirmisiniz apk olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt