Beyler gelin bi [öneri - 5800]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Beyler gelin bi [öneri - 5800]
Sunrise 2.6.2 cwf'si yükleyin (ki cihaz 2 kat hızlansın) sonra ev ekranındaki bütün widgetları kaldırın ram yemesin, daha sonra spb yükleyin böyle yapınca hiç kasmıyo cihaz da android gibi oluyo eheh çok sevdim :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
c7 içinde öyle bi cfw varmı

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
c7 de zaten kasmaz sen direk yükle spb yi

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bize de geleydi bi cfw gelecek mi orası meçhul

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ya sunrise iyimi çok ballandırarak anlatıyolar ama benim ilk kullandığım fw m sunrise oldu sunrise la ilk hackımı yaptım o zamanlar iyi gibiydi sonra başka bi fw denedim 100 kat daha iyiydi sonra sunrise geliştirdi görünüm olarak hosuma giden bi fw bidaha onu attı telefon çok kasıyo görsellik harika ama telefon acaip yavaş bu son versiyondada böylemi genelde sunrise ram düşük yavaş görsellik olarak üstün bi fw benim açımdan sunrise veya başka bi fw tavsiyeniz var mı ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
c6 cfw kurup spb shell kullanmak :D telefon yavaşlıktan havaya uçar vallaha :ehe bence c6 cfwsi kuran arkadaşlar overclock konusu var oradan o programı indirip kursunlar.ben de dün yeni c6 cfw kurmuştum.bu ilk c6 cfwsi atışımdı.açınca tabi dogal olarak bi yavaş geldi.bu gün overclock konusu aklıma geldi.birisi "5800 ı bilmem ama c serisi telefonlar uçuyor" gibi bir mesaj yazmıştı hemen aklıma o geldi.sabah 650 mhz e bi getirdim şu anda telefon hızdan uçuyor :D

V/RS

V/RS

Üye
c6 cfw kurup spb shell kullanmak :D telefon yavaşlıktan havaya uçar vallaha :ehe bence c6 cfwsi kuran arkadaşlar overclock konusu var oradan o programı indirip kursunlar.ben de dün yeni c6 cfw kurmuştum.bu ilk c6 cfwsi atışımdı.açınca tabi dogal olarak bi yavaş geldi.bu gün overclock konusu aklıma geldi.birisi "5800 ı bilmem ama c serisi telefonlar uçuyor" gibi bir mesaj yazmıştı hemen aklıma o geldi.sabah 650 mhz e bi getirdim şu anda telefon hızdan uçuyor :D

o overlock konusunun linkini atabilrimisin sana zahmet

PureFood

PureFood

Üye
Bende ev ekranında sade saat var CFW'de.

sbp ye de gerek yok çok fıs hacı

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
En güzeli orjinal gerisi fasa fiso

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Yok cfwleri demiyorum spbyi diyorum onlardan konuşmuşsunuz programla hiç iyi olmuyor hem ram yiyo hem de sadece bi görünüm bi süre sonra sıkılıyorsun

• Beğen
Tepkiler: PureFood
brutalhacker

brutalhacker

Üye
Teşekkürler .. :good:

PureFood

PureFood

Üye
Yok cfwleri demiyorum spbyi diyorum onlardan konuşmuşsunuz programla hiç iyi olmuyor hem ram yiyo hem de sadece bi görünüm bi süre sonra sıkılıyorsun

Haa aynen hacı SPB fıs zaten ya + arka planda uygulama açık olmuş oluyor

PureFood

PureFood

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt