600 TL'ye kadar tavsiye cep telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackaid

blackaid

Üye
trident wt 5 kamerasında flash çiftsim android flash player fiyatıda uygun 400

Ocean258

Ocean258

Üye
en fazla 600 verebılırım dıyorsan. Lg optimus me tavsiye ederım sana 600 dende daha dusuktur fiyatı.. benım bı oncekı telefon.. gercekten cok guzel bence.. tasarımı, hızı, şarjının dayanma suresı gayet iyidi.. android 2.2 froyo yuklu.. fiyatında ozellıklerıne gore en iyi smartphone bence.. bı bak onada..

technoblue

technoblue

Üye
huawei x5 ya da lg optimus one tavsiye ederim. fiyatı ve özellikleri karşılaştırıldığında en uygun smartphone olarak göze çarpıyorlar.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Su optimus me çılgınlıgını anlamıs degilim forumda.Adam 200 liram var dese - optimus me al.600 var dese optimus me al :bilmm
Adam verebiliyorsa verecek demekki o parayı.Optimus me'nin fiyatı 350-400 lira arkadaslar.O parası varsa C6-01 almaması arkadasın büyük kayıp olur..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Su optimus me çılgınlıgını anlamıs degilim forumda.Adam 200 liram var dese - optimus me al.600 var dese optimus me al :bilmm
Adam verebiliyorsa verecek demekki o parayı.Optimus me'nin fiyatı 350-400 lira arkadaslar.O parası varsa C6-01 almaması arkadasın büyük kayıp olur..
Toplasan şu forumda 2-3 tane vardır yoktur LG Optimus me kullanan. Android diye öneriyorlar işte. Tabi ki C6-01 alınabiliyorken LG'nin adı geçmesi bile komik.

adrianoo

Üye
ideos x5 varken dıyer tellerı onermek buyuk ayıp:aha:

blackaid

blackaid

Üye
katılıyorum

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bence optimus one ya da 600e bulabilirsen ace.bende ace veya optmius black düşünüyorum da hem telefon daha yeni oldugu için(2 senelik) hem de optimus black 800 den aşagı olmadıgı için daha alamayacagım.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
eğer fotocuysan fit ya da c6-01 al ama foto önemli değilse samsung gio 3.2 inç 800 mhz işlemci fitde 3.3 olabilir o yataylamasına ve media markt ta kendi telefonumla inceledim fit in ekran kartı gio dakinden daha kötü

fireman87

fireman87

Üye
600 lira gibi bir bütçeye İdeos x5 almak daha mantıklı olur, c6-0.. X5'i performans açısından geçemez.

blackaid

blackaid

Üye
ideos X5 en uygun telefon hem fiyat hem özellik olarak

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar konuda telefon tavsiyesi istenmiş.
Birbirinizin mesajlarına karışarak birbirinizi eleştirmeniz son derece gereksiz - BOŞ!..

Adam tavsiye ediyorsa ona göre en uygunu odur. Senin sözünle mi kararını değiştirecek?
Neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz...

Başkalarının fikirlerine çamur atacağınıza kendi fikrinizin neden daha uygun olduğunu yazarsınız olur biter.
Haybeye sorun çıkartmayın forumda...

Ocean258

Ocean258

Üye
Arkadaşlar konuda telefon tavsiyesi istenmiş.
Birbirinizin mesajlarına karışarak birbirinizi eleştirmeniz son derece gereksiz - BOŞ!..

Adam tavsiye ediyorsa ona göre en uygunu odur. Senin sözünle mi kararını değiştirecek?
Neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz...

Başkalarının fikirlerine çamur atacağınıza kendi fikrinizin neden daha uygun olduğunu yazarsınız olur biter.
Haybeye sorun çıkartmayın forumda...

Herkes senın gıbı dusunmuyor işte.. kefal çok.. ben kullandıgım ıcın tavsıye edıyorum.. ama cıkmıs lg çılgınlıgı dıyor.. Anlayısın için teşekkurler..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Herkes senın gıbı dusunmuyor işte.. kefal çok.. ben kullandıgım ıcın tavsıye edıyorum.. ama cıkmıs lg çılgınlıgı dıyor.. Anlayısın için teşekkurler..
Bu ne demek oluyo simdi kardesim.Biz kullanmadan mı öneriyoruz.Sanki hiç LG optimus almadık elimize.Optimus me'nin tek rakipi galaxy minidir.X10 minidir falan.C6-01 ile karsılastırmak asırı derecede komiktir.Aynı sekilde Gio ile bile kıyaslanmamalı daha fazla uzatma kefal falan yılısıklıga gerek yok konu kapansın herkes içine yatan modeli alsın kullansın..

'Patron

'Patron

Üye
xperia serisine bak bence

fireman87

fireman87

Üye
xperia x10 alabilirsin fakat görünyülü görüşme için ön kamerası yok. Bu snein için sorun olmaz sanırım..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu ne demek oluyo simdi kardesim.Biz kullanmadan mı öneriyoruz.Sanki hiç LG optimus almadık elimize.Optimus me'nin tek rakipi galaxy minidir.X10 minidir falan.C6-01 ile karsılastırmak asırı derecede komiktir.Aynı sekilde Gio ile bile kıyaslanmamalı daha fazla uzatma kefal falan yılısıklıga gerek yok konu kapansın herkes içine yatan modeli alsın kullansın..
+1 :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt