iyi geceler size.ben ckar:)
'Patron Üye Tuba_erva' Alıntı: iyidir patron seni sormali Genişletmek için tıkla ... avatarındakı bayanın adını hatırlamaya çalışıyorummm ve Şevval Samdı
Tuba_erva' Alıntı: iyidir patron seni sormali Genişletmek için tıkla ... avatarındakı bayanın adını hatırlamaya çalışıyorummm ve Şevval Samdı
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: hangisini aşık oldugunu mu bilmiyon düğünü mü Genişletmek için tıkla ... düğün tarihini
Elektr0' Alıntı: hangisini aşık oldugunu mu bilmiyon düğünü mü Genişletmek için tıkla ... düğün tarihini
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: iyi geceler size.ben ckar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler aBBa gene gel özletme kendini fazlaa
Tuba_erva' Alıntı: iyi geceler size.ben ckar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler aBBa gene gel özletme kendini fazlaa
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Tuba_erva' Alıntı: iyi geceler size.ben ckar Genişletmek için tıkla ... iyi geceler tatlı rüyalar
Elektr0 Üye 'Enver'' Alıntı: düğün tarihini Genişletmek için tıkla ... tuttum bunu güzeldi bu .geç kalmasın fazla 27 temmuzda dügünü yap hemen... ----------Eklendi @ 02:12:07 ---------- Yazıldı @ 02:09:17 ---------- Gençlik size yetişemiyorum artık yaşlandık ya gençligimizde nasıldık halbuki yaşlamanın ne oldugunu bilmeden yaşlandık hadi iyi geceler iyi sohbettler
'Enver'' Alıntı: düğün tarihini Genişletmek için tıkla ... tuttum bunu güzeldi bu .geç kalmasın fazla 27 temmuzda dügünü yap hemen... ----------Eklendi @ 02:12:07 ---------- Yazıldı @ 02:09:17 ---------- Gençlik size yetişemiyorum artık yaşlandık ya gençligimizde nasıldık halbuki yaşlamanın ne oldugunu bilmeden yaşlandık hadi iyi geceler iyi sohbettler
serinaga Üye 'TUĞ'' Alıntı: a.s birey hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk ... Yaa kusura bakma birşeye takıldıydım da hemen cevap dönemedim, Havalar nassı oralarda ?
'TUĞ'' Alıntı: a.s birey hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk ... Yaa kusura bakma birşeye takıldıydım da hemen cevap dönemedim, Havalar nassı oralarda ?
SilentOne Üye slm gençlik biraz günlük ayrılmamızdan sonra bn yine geldim knihgta takıldık sizleri unuttuk
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap serinaga' Alıntı: Hoşbulduk ... Yaa kusura bakma birşeye takıldıydım da hemen cevap dönemedim, Havalar nassı oralarda ? Genişletmek için tıkla ... çok nemli ----------Eklendi @ 03:50:55 ---------- Yazıldı @ 03:50:25 ---------- enkazcı' Alıntı: sa arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... a.selam arkadaşım
serinaga' Alıntı: Hoşbulduk ... Yaa kusura bakma birşeye takıldıydım da hemen cevap dönemedim, Havalar nassı oralarda ? Genişletmek için tıkla ... çok nemli ----------Eklendi @ 03:50:55 ---------- Yazıldı @ 03:50:25 ---------- enkazcı' Alıntı: sa arkadaşlar... Genişletmek için tıkla ... a.selam arkadaşım
Elektr0 Üye 'İsmet'' Alıntı: Hayırlı işler millet Genişletmek için tıkla ... sanada güzel kardeşim hoş geldin.. ----------Eklendi @ 00:21:16 ---------- Yazıldı @ 00:09:22 ---------- [video=dailymotion;xjxenb]http://www.dailymotion.com/video/xjxenb_hakan-peker-karemela-yeni-klip-2011_music[/video]
'İsmet'' Alıntı: Hayırlı işler millet Genişletmek için tıkla ... sanada güzel kardeşim hoş geldin.. ----------Eklendi @ 00:21:16 ---------- Yazıldı @ 00:09:22 ---------- [video=dailymotion;xjxenb]http://www.dailymotion.com/video/xjxenb_hakan-peker-karemela-yeni-klip-2011_music[/video]