Bakar mısınız beyler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Bakar mısınız beyler ?
Beyler ben c6-01 almayı düşünüyorum. Ama ses kalitesi iyi mi değil mi bilemiyorum. Kullanan arkadaşlar bilinçlerndirse çok mutlu olurum. Birde nokıa 5800'da aklımı kurcarlıyor çünkü express music oldugundan dolayı benim için ses önemli beyler ne yapmalıyım ? 600 tl civarında daha iyi müzik veren bir telefon biliyorsanız paylaşabilir misiniz ? Şimdiden çok teşekkürler :artist:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
C6-01 kullanıcısı olarak belirteyim ses kalitesi güçlü net ve kaliteli, tabiki sesden ziyade kullanım kolaylığı ekran hassasiyeti de önemli. piyasada sıfır fiyatı 599 tabi bulunursa malatyada biraz zor bulunuyor. ekran boyutu diğerlerine göre biraz ufak olduğu için amoled çok canlı parlak duruyor. bende senin gibi ses kalitesine biraz düşkünüm ve memnunum. tabi son karar senin.

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
Çok sağ ol kardeşim :) Hemen c6-01 almaya gidiyorum. :d:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:ehe

foreverthe

foreverthe

Üye
    Konu Sahibi
:aha:

Ocean258

Ocean258

Üye
kardesım nokia tavsıye etmem sana symbian yuzunden.. Android 2.2 froyo olan telefonlara bak bence.. benım bi oncekı telefon lg optimus me tavsıye ederım sana.. hem fıyatı uygun hemde tasarımı ekran kalitesi ve parlaklıgı,şarj süresi wifi hızı cok ıyı.. ses çıkışındanda gayet memnundum son ses calınca muzıgı bozmak gıbı bı durumu yok. fıyatı ve ozellıklerını karsılastırdıgında en ıyı smartphone bence.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
kardesım nokia tavsıye etmem sana symbian yuzunden.. Android 2.2 froyo olan telefonlara bak bence.. benım bi oncekı telefon lg optimus me tavsıye ederım sana.. hem fıyatı uygun hemde tasarımı ekran kalitesi ve parlaklıgı,şarj süresi wifi hızı cok ıyı.. ses çıkışındanda gayet memnundum son ses calınca muzıgı bozmak gıbı bı durumu yok. fıyatı ve ozellıklerını karsılastırdıgında en ıyı smartphone bence.

Hocam vallaha bıktırdın artık.Ne optimus me'ymis ya her yerde bu saçma telefon.200 lira bütçesi olanada me 600 olanada me tavsiye ediyosun nasıl istir bu.Symbian'ın ne zararını gördün hiç S^3 kullandın mı acaba :nono:
Ayıptır Adam C6-01 bir diyo sen kalkıp Optimus me diyosun arkandan güldürme bence milleti.İsletim sistemine bakarak telefon alan sadece 2-3 einstein var bu forumda zaten.Dün daha adam gibi uygulama açamayan android bugün kral olmus ta symbian'ı ezmis..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt