gardaş doğru diyonda bu azına tükürdümün nokia sı da çıkarmadı gitti bekliyok zati aylardır. zaten yazılım hazır şu an çıkarmamalarının sebebi sadece angutluk
----------Eklendi @ 13:37:59 ---------- Yazıldı @ 13:37:05 ----------
ingilizce yerler bendede sorun değil ama wirelessı açmaya çalışınca erişim engellendi diyip bağlanmıyor
bunun Türkçesini nasıl bulabilirimslm,arkadaslar c7 icin rky yeni yazilimi cikartmis v3 diye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
slm,arkadaslar c7 icin rky yeni yazilimi cikartmis v3 diye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunun Türkçesini nasıl bulabilirim
----------Eklendi @ 18:15:21 ---------- Yazıldı @ 18:11:22 ----------
bune ya adamın ismine bak ne zannediyo kendini? bu ...dan hiçbirşey indirmem ben sizde indirmeyin
----------Eklendi @ 18:16:14 ---------- Yazıldı @ 18:15:21 ----------
bu konudaki kimseyi kastetmiyorum dailymobiledaki adamdan bahsediyorum yanlış anlamayın
bu linkteki ile ne farkı varki, bu da türkçe..
teşekkürler arkadaş bizimle paylaştığın için.
Araçlar >Ayarlar>Bağlantı>Wi-Fi>Seçenekler>Turn Wi-Fi on böyle dene birdeYükleme macerası : arkadaşlar c7 için forumda iki farklı firmware var ben ikisinide denedim her ikisinde de wireless malesef çalışmıyor veya ben ayarlayamadım.14.02 sürümüne dönmeye çalıştığım da ise makina açılmaz oldugece 3 e kadar makinayı kurtarmaya uğraştım.Wireless çalışıyorsa bu konuda yorumlarınızı bekliyorum şu an batus67 nin upload ettiği firmware var en azından türkçe ve istendiği kadar ev ekranı oluşturulabiliyor.qwerty klawyeyi çok beğendim ama interneti deneme şansım olmadı
![]()
Araçlar >Ayarlar>Bağlantı>Wi-Fi>Seçenekler>Turn Wi-Fi on böyle dene birde
wlanı widget den açıp kapatabilen var mı?
Deniyorum teşekkürler.ben olayı çözdüm sorunsuz kullanabilmek için inglizce olarak kullanmak gerekiyor telefonu ben öyle yaptım widgeti kuallanıyorum
bende ingilizce kullanıyorum ama olmuyor bende.
ovi mağazayada giremiyorum.
oviyi türkçe iken güncelledim giremedim sonra ingilizce yaptım giriyorum ben .s hard format attıysa girmiyor..