Symbian Anna Firmware(Nokia C7) Yükledim Resimler ve Ayrıntılar İçeride

Sponsorlu Bağlantılar

muratsert

muratsert

Üye
upload ı nerede yaptınız ? link verirmisiniz rica etsem

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Yazım dilini türkçe yapmayı başardım sonunda :D

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Firmware Linki eklendi konu güncel.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Resimli anlatım eklendi konu güncel.

adela

Üye
USB kablonun bağlantısını kesillinceye kadar zaman da
1-c7. kapalımı/açıkmı? olacak.
2-bende böyle hata verdi sonunda..USB kablonun bağlantısını kes demeden
Flashing started
All operations completed
Firmware updating failed.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
benim telefonum siyah renkli fark eder mi?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
yükledim bazı yerler halen ingilizce karışımı biişey ve galeride bazı resimleri görmüyor bozuk dosya diye gösteriyor ama dosya yöneticisinde hepsini açıyor :S:S??

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yükledim bazı yerler halen ingilizce karışımı biişey ve galeride bazı resimleri görmüyor bozuk dosya diye gösteriyor ama dosya yöneticisinde hepsini açıyor :S:S??

bence sen e hafizasini pc ye kopyalayip soft format at sonra dosyalarini yeniden e ye at.. Soft format *#7370# ama duzgunnyedekle rehberi resmleri fln..

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
USB kablonun bağlantısını kesillinceye kadar zaman da
1-c7. kapalımı/açıkmı? olacak.
2-bende böyle hata verdi sonunda..USB kablonun bağlantısını kes demeden
Flashing started
All operations completed
Firmware updating failed.

kapalı olacak telefon o ekran gelince usb kabloyu bağlayıp ok tuşuna basın.

----------Eklendi @ 00:14:59 ---------- Yazıldı @ 00:07:58 ----------

rengi falan farketmiyor arkadaşlar ne renk olursa olsun yükleyebilirsiniz. Orjinal anna çıktığı an sorunsuz üst versiyon falan beklemeden yükleyebilirsiniz orjinal anna v21 olarak gelecekmiş bu v20 :)

----------Eklendi @ 00:15:54 ---------- Yazıldı @ 00:14:59 ----------

O konuda birşey diyemiyorum fotoğraflar bozuk olabilir

rojnet

Üye
Tşkler GüzeL PayLaşımdı.. Kardeşim

adela

Üye
kırmızı dosyanın üstüne gelip delete dediğimzde (soruyor yes no diye)yes diyorum.x86 da böyle dosya yok diyor. HATA veriyor.
ne yapmalıyım?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
şimdi deniyorum..

----------Eklendi @ 01:10:51 ---------- Yazıldı @ 01:02:38 ----------

denedim olmadı .s ya resimler sevgilimin resimleri olması sorun değil ama :ehe:ehe ne yapıcam ben?
sorunu çözdüm.. yardımlarınız ve fw için teşekkürler.

muratsert

muratsert

Üye
Yükleme macerası : arkadaşlar c7 için forumda iki farklı firmware var ben ikisinide denedim her ikisinde de wireless malesef çalışmıyor veya ben ayarlayamadım.14.02 sürümüne dönmeye çalıştığım da ise makina açılmaz oldu :( gece 3 e kadar makinayı kurtarmaya uğraştım.Wireless çalışıyorsa bu konuda yorumlarınızı bekliyorum şu an batus67 nin upload ettiği firmware var en azından türkçe ve istendiği kadar ev ekranı oluşturulabiliyor.qwerty klawyeyi çok beğendim ama interneti deneme şansım olmadı :(

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
arkadaş neden uğraşıyorsunuzki böyle crackli annalarla al sağı solu dökülüyor telefonlarınızın sonra..az daha sabredin düşsün navifirm e orjinali öyle yükleyin..oyuncak gibi oynamayın şu telefonlarla..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Yükleme macerası : arkadaşlar c7 için forumda iki farklı firmware var ben ikisinide denedim her ikisinde de wireless malesef çalışmıyor veya ben ayarlayamadım.14.02 sürümüne dönmeye çalıştığım da ise makina açılmaz oldu :( gece 3 e kadar makinayı kurtarmaya uğraştım.Wireless çalışıyorsa bu konuda yorumlarınızı bekliyorum şu an batus67 nin upload ettiği firmware var en azından türkçe ve istendiği kadar ev ekranı oluşturulabiliyor.qwerty klawyeyi çok beğendim ama interneti deneme şansım olmadı :(

arkadaşım wireless de sorun yok ben şuan kullanıoyorum sadece ufak tefek ingilizce olan yerler var onlarda sorun değil bence.

muratsert

muratsert

Üye
gardaş doğru diyonda bu azına tükürdümün nokia sı da çıkarmadı gitti bekliyok zati aylardır. zaten yazılım hazır şu an çıkarmamalarının sebebi sadece angutluk

----------Eklendi @ 13:37:59 ---------- Yazıldı @ 13:37:05 ----------

ingilizce yerler bendede sorun değil ama wirelessı açmaya çalışınca erişim engellendi diyip bağlanmıyor

mesut1979

Üye
arkadaslar wirellesinin cözümü 7370 ile hardformat yapmaniz lazim ondan sonra düzeliyor bendede aynisiydi.

Üst Alt