Wave 2 İçin BADA 2.0 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Wave 2 İçin BADA 2.0 ?
8530 var bende, nası yapabılırım bu güncelleştirmeyi bi anlatırmısın? link atarmısın birde,cok teşekkürler şimdiden.Bir soru daha,bu güncelleme yapıldıktan sonra kies den oyun falan yükleyebilecekmiyim?:vur

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu yardımcı olabilecek kimse?

muhbar

muhbar

Üye
Oyun yükleyemezsin. Wave 2 için gerekli firmware sitede mevcut arama yaparak bulabilirsin. Gereksiz yere konu açmışsın.

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
Özür diledim,peki bu mevcut güncellemede türkce dil secenegi mevcutmu?

----------Eklendi @ 20:04:26 ---------- Yazıldı @ 19:27:13 ----------

Bilmiyormu 1 allahın kulu türkçe dil olup olmadıgını sımdı? 78 kişi bakmış

muhbar

muhbar

Üye
Evet türkçe desteği var

Lynchey

Üye
    Konu Sahibi
tşk

ercizm

Üye
telefondan samsung apps girip yükleyebiliyorsun kies den yüklenmiyor veya ben yükleyememiş de olabilirim
kies bada 2.01 versionu görmüyor bende

mustafa1800

Üye
biraz kurcalayın görüceksnz :)

burkalp

Üye
ama bazıları diyorki 2.0 da sorun oluşuyor korkuyorum yapmaya

fullwar

fullwar

Üye
Telefona Firmware atma konusunda tecrübeniz yoksa denemeyin. Telefonunuz garanti dışına çıkabilir yada kullanılamaz duruma gelebilir. Her halükarda riski göze alıyorsanız forumda araştırma yapınız, gerekli konulara ulaşacaksınız. Bada 2.0.1 Beta sürümü s8500 ve s8530 modellerine çıkmış olup iyi yada kötü yönlerini Youtube dahil bir çok kaynaktan görebilirsiniz. Henüz Beta dahi olsa değişen özellikler çok fazla ve gerçekten harika bir sistem olduğunu düşünüyorum ama eksikleride hala çok sayıda. Bence riske girmeyin ve 1-2 ay gibi bir sürede Kies versiyonunu yüklersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt