Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy Ace vs Samsung Galaxy Tab vs Apple İphone 3GS ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Ace vs Samsung Galaxy Tab vs Apple İphone 3GS ?
Soru başlıkta ki gibi arkadaşlar üçü arasında kaldım. Galaxy serisi android olduğu için oyun ve uygulamada çok fazla sorun çekmem. İnternet daha ön planda benim için ama galaxy tab alırsam wifi modelini alabilirim 600 lira 3gli modelini alamam 900 liraya. İphone zaten malum app olarak bayağı önde ama oyun çağım bitti artık kaliteli 2-3 oyun olsun bir de ufak oyunlar olsun yeter bunlar da zaten androidde de var :D Androidde facebooktan falan video izlenebiliyor mu ? :D Yardımlarınızı bekliyorum. (İlk defa android kullancam sorun yaşar mıyım ? ) Şu anlık aklımdan geçen galaxy ace almak.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence ace al. Bırak facebooku heryerden video izlersin. :oke:

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
bence ace al. Bırak facebooku heryerden video izlersin. :oke:
Benim de alacağım büyük ihtimal o iphone eledim çünkü pahalı ve benim için o kadarda yüksek değil ve yeni çıkan sürümleri desteklemez falan diyolarlar.Ace ile tab arasında kaldım :D Tab da bilidğiniz gibi flash desteği mevcut hem de ufak bir tablet o nedenle cezbetti beni ama 5800la beraber kullanmam lazım :D Ace de flash desteği sunuyor mu ? Yoksa illaki skyfire yükleyip mi flash çalıştırcaz :D Bir de skyfire kurunca isteiğin her şeyi yapabiliyor musun ? Farmville haxball :D Eğer şu flash işini ve uygulama işini ace hakkıyla veriyorsa gidip ace alcam.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Benim de alacağım büyük ihtimal o iphone eledim çünkü pahalı ve benim için o kadarda yüksek değil ve yeni çıkan sürümleri desteklemez falan diyolarlar.Ace ile tab arasında kaldım :D Tab da bilidğiniz gibi flash desteği mevcut hem de ufak bir tablet o nedenle cezbetti beni ama 5800la beraber kullanmam lazım :D Ace de flash desteği sunuyor mu ? Yoksa illaki skyfire yükleyip mi flash çalıştırcaz :D Bir de skyfire kurunca isteiğin her şeyi yapabiliyor musun ? Farmville haxball :D Eğer şu flash işini ve uygulama işini ace hakkıyla veriyorsa gidip ace alcam.

bildiğim kadarıyla skyfire gerek yok. oyunlar için de farklı bi tarayıcı var. Adını şu anda hatırlamıyorum. Onu kullanabilirsin. :oke:/COLOR]

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla skyfire gerek yok. oyunlar için de farklı bi tarayıcı var. Adını şu anda hatırlamıyorum. Onu kullanabilirsin. :oke:/COLOR]

Ya peki android açık bir platform olduğu için yok rom yok güncelleme falan bayağı zor işlermiş :S Nokiadaki gibi yazılım güncelleme tek tıkla hallomuyormuş sanırım. Aslında sadece telefon özellikleri olarak bakarsak samsung wave cazip gelmişti ama malum işletim sistemi BADA :s Tabi ben daha 2-3 ay bekleyeceğim için bada 2.0 la flashın gelmesini oyunların ve uygulamaların artmasını bekliyorum bir anda ona da dönebilirim :D Rom işleri falan çok zor mu ? :D Eğer zorsa büyük ihtimal hiç değiştirmem telefonumu ipod touch alırım ya da sonradan tablet pc :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt