En iyi internet paketi hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

bozokhan

Üye
bence en iyisi vodafone aylık cepnet. Gözleri sınırsız Çok iyi gören bi kaplumbağa. Günlük erişimım zaten 120 mb. Kaldı ki aylık 100 mb nerde kalıyo :D

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
kazıkçı türksell

ahıskalı95

ahıskalı95

Üye
vodafone aylık 8 tl sınırsız tek geçerim :good:

zodyak58

Üye
bir türkcell de iş yok kzık fiyatlar

Samsun55''

Samsun55''

Üye
vodafone aylık cepnet

Dmw21

Üye
Ben telefonu bilgisayara bağlıyorum ve internt ihtiyacımı görüyorm bu 8 tl lik vodafone yavaş geliyor bana önericeğnz hızlandırma yöntemi varmı

ilo53

ilo53

Üye
Turkcellde sınırsız facebook paketı alıyorum 3tl hız dusmuyor kullanıyorum suan.. 250mblık paket alıyorum msn fılan gırmek ıcın. Eger cok ınternete gırme ıhtıyacım varsada pepsı kapakı gonderıyorum yetıyor zaten suan tatıld oldugumdan dolayı boyle. Evımde ınternetım var.3ay ıdare edıyorum.bırde benım bulundugum bolgede tek turkcell cekıyor ondan once avea 1gb turkcell uygun bır paket yapsa 1gb ıyı olurdu.. Ama yapmıyrr

----------Eklendi @ 09:58:17 ---------- Yazıldı @ 09:57:15 ----------

avea 1gb 9tl

By_Casparov

By_Casparov

Üye
yaw 8 tl'ye vodafone sınırsız warken ne bnlarla uğrasıyon?

hilmi84

Üye
vallahi arkadaşlar ben laptopdan bağlanıyorum yani teli modem olarak kullanıyorum vodofone cepnet sınrsızı kullandım adamı verem ediyo tabi bu yazdıklarım teli modem olarak kullanıp laptopdan bağlananlar için söylüyorum turkcell de çok pahalı en iyisi bana göre eğer size de aylık 3 yada 4 gb yetiyorsa avea nın aylık 1gb 9tl paketı var onu alın hız diğerlerıne göre cok iyi ve diyelim ki 1gb 10 gunde bıtti hemen aveanın sıtesıne gırın ınternet paketlerı kısmından abonelığinizi iptal edın ve yeniden 9tl ye 1 gb alıp ayrıca ay bitmeden herseferınde böyle yapabılırsınız 1ay da 4gb kullansanız 36tl ödersınız şimdilik en iyisi bu bundan iyi hız ve fıyat bilgisi olan varsa yazsın ama yok telden girince yetiyo dıyosanız hiç ugrasmayın alın aylık cepnet sınırsız 8tl bakın keyfınıze...

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
en iyisi vodafone adam sana dmş 8 tl ver sana ilk 100 mb 7.2 mp hız 100 bittimi 128 kb sınırsız 1 günde 4 film indirdim 1 gb harcadım 1günde turkcell veya avea nın kampanyaları bi halta yaramaz ay sonuna kadar yaklaşık 120 film indiririm bu da yaklaşık 30 gb harcarım :)

hy965

Üye
En İyisi Vodafone Şuan Köydeyim Avea Ve Turkcell Çekmiyor Ama Vodafone 3.5g Çekiyor.

TheCower

TheCower

Üye
Aynen vodafone köyde önceden çekmiyordu şimdi 3g çekiyor :)

phasan

phasan

Üye
en iyisi vodafone

Kingmortall

Kingmortall

Üye
vodafone 8 lira veriyon 1 ay sınırsız :naughty:

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
internet konusunda en kazıkçı turkcel hatta diğer konulardada kazıkçı aveada 500 dk 1gb net 1000 sms 19 tl tcelle ise 1000 dk 1gb net 1000 sms 69 tl uçuruma bakın

K1a2

Üye
şuan en iyisi vodafone sınırsız internet paketi... 1 numara internet konusunda

phasan

phasan

Üye
en iyisi vodafone ben cepneti bilgisayara baglayıp internete giriyorum

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Avea nın 9 tl lik paketide fena değil aslında :hmmm bana 10 gün yeter :D

ali5822

Üye
Arkadaşlar vodafone iyi ama az kullanımda yavaşlıyor avea 1gb'dı geçince ne oluyor ücret mi alıyor yoksa yavaşlıyor mu? Şimdi vodafone kullanıyorum ve çok yavaş bu sayfada kaldım

Üst Alt