En iyi internet paketi hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

electroizm

Üye
Cep Telefonundan Benim kadar İnternete giriyorsanız Ay sonunda sadece 85 Mb internetiniz kalır :) Bence en Güzeli avea Korkmadan istediğim siteye giriyorum istediğimi indiriyorum. Ayrıca İstanbul'da bulunduğum yerlerde avea çekiyor o yüzden benim probLemim yok. ama en çok sevindiğim birbirimiz arasında fikir alışverişi yapıp insanlara bilgi vermek ;)

85mb kaldığını nerden öğreniyorsun bende italya 9euro'ya 1gb alıyorum kota aşımında 32kbit/s düşüyor artık çekilmez bi hal alıyor görüntülü konuşma yapamıyorum vodafone'de 96kbit/s var ve görüntü açısından pek sorun olmuyor birde avea'da 1gbtan sonra hızmı düşüyor yoksa paket tamami ilemi bitiyor

OzGuRKnowN

Üye
85mb kaldığını nerden öğreniyorsun bende italya 9euro'ya 1gb alıyorum kota aşımında 32kbit/s düşüyor artık çekilmez bi hal alıyor görüntülü konuşma yapamıyorum vodafone'de 96kbit/s var ve görüntü açısından pek sorun olmuyor birde avea'da 1gbtan sonra hızmı düşüyor yoksa paket tamami ilemi bitiyor

Avea'dan 9333'ü aradığında sana söyLüyor Kaç MB Kaldığını. 1GB hiç aşmadığım için Hızmı düşüyor Yoksa paketmi bitiyor bilmiyorum. Ama gerçekten Cepten 1 GB'La bir sürü şey yapılıyor..

yani sen telefonunla bu tarifeyle 3,5g olarak baglanabiliyorsun? vodafon uckagitcilik yapiyor cunki aldigim bilgiye gore 300mb mi 400mb mi sonra edge den baglaniyormus. o hesap olmasinda :aha:

Aynen 3,5G ile bağlanabiliyorum. EDGE'De zaten internet çekilmez bir hal alıyor. Bağlantı hızıda düştüğünü görmedim..

one2one2

one2one2

Üye

Avea'dan 9333'ü aradığında sana söyLüyor Kaç MB Kaldığını. 1GB hiç aşmadığım için Hızmı düşüyor Yoksa paketmi bitiyor bilmiyorum. Ama gerçekten Cepten 1 GB'La bir sürü şey yapılıyor..

Aynen 3,5G ile bağlanabiliyorum. EDGE'De zaten internet çekilmez bir hal alıyor. Bağlantı hızıda düştüğünü görmedim..

yorum icin eyvallah ;) yurtdisindanim izne geldigimde yurtdisi baglantilarimi koparamiyorum maalesef onun icin sip kullanicam yani super olucak :)

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
Üstündağ

Üstündağ

Üye
aveanında şebeke problemi var kardeşim her yerdede çekmiyorki vodafon genede en iyisi babalar gibi kullanıyorum

----------Eklendi @ 14:56:17 ---------- Yazıldı @ 14:47:49 ----------

illaki bir yerde kullanacam dersenizde akıllı telefonlarda nerdeyse hepsinde wifi var ya eve normal bir internet (ttnet) çekin yada komşunuzda varsa ona ortak olun böylesi daha cazip zira şebeke operatoru diye tutturursanız genede vodafon daha iyi telefondan video izleseniz bile aveadan adam gibi izleyemezsiniz ama normal işlem için vodafon gayet iyi

Kardeş bir şey soracam bilgin var mı? wifi ile bağlantı hakkında...Bizim evin hemen yanında internet kafe var da öğrenmek istediğim şey bu internet kafeler sınırsız internet mi bağlıyorlar yoksa belirli bir sınırı var mi ve buraya bağlanabilir miyim wifi ile?Bir de kaç metre arası olması gerekiyor bağlanmak için?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
arkadaşlar valla ben vodafone sınırsız kullanıyorum aylık ortalama 4gb veri harcıyorum:) diğerleri bana gelmez:)

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
ben avea 1 gb paketını kullanıyorum ve neredeyse 15gün oldu sımdı aradım 9333ü 945 mb daha varmıs gunde en az 1 saat faceye ve dıger sıtelerede gırmeme ragmen cok ıyıymıs tavsiye ederım:=:ehe

yilan53

Üye
Dostum sen napıcan o saçma tarifeyi ben onu anlamıyorum. İlla Karalama Kampanyası başlatıcan dimi ;)
amacım karalama değil sadece bu nasıl bir anlayış onu anlamadım bi yanlışlık mı var diye bakıyordum

pRime.

pRime.

Üye
bence en iyisi vodafone ceptnet sınırsız. Ben şahsen turkcell 250 mb eko paket kullanıyorum ve yetiyor bana.

Devildare66

Üye
arkadaslar peki bu aveanın ”1 gb/9 tl” paketi edge denmi 3,5g denmi baglanıyor? Ve alanya tarafında çekim problemi yaşanırmı sizce bilgisi olan? :bo

ben mugladayım 3g var 9tl likte şuan bilgisayara bagladgmda mugladaki en hızlı internet bende xd 29tl ye 4 gb liğe geçtim vın jet filan hepsinin canı cehenneme yasasın n8 yasasın avea yurtta yatagımda nete giriyom son sürat mal gibi bakıyo gelenler nası ya diye xd indirme hızı 1400 kbps ye çıkıyo ya torrentte yok bole bsey xd

electroizm

Üye
amacım karalama değil sadece bu nasıl bir anlayış onu anlamadım bi yanlışlık mı var diye bakıyordum

tam olarak belirtmemişler ama anladığım kadarı ile ay içinde en fazla 1kere 9liralık paketten alabiliyorsun sonra kb başına para kesiyor yada işte o secenekteki paketten başka paket alabiliyorsun bu tlf şirketindekiler o kadar kurnazki bi şekilde oltaya geliyorsun :) yoksa boşuna onu yazmalar oraya komik bi durum tablo doğrusu aylık 250mb 17tl 1gb 9tl hangi enayi gider ilk paketi alır :)

----------Eklendi @ 05:32:37 ---------- Yazıldı @ 05:22:52 ----------

incelediğim kadar şu anda en iyisi vodafone sınırsız 8tl galiba çünkü kota aşımında hız düşüyor ama en azından sormadan parana kıymıyor ama buna rağmen türkiye geldiğimde vodafone'den tekrar aveaya geçiş yapacam keşke turkcell'in adam gibi kampanyası olsaydıda onda kalsaydık vodafone tarafından son bi ay içinde müşteri hizmetleri ile 3görüşme kayıtlarımız incelemeye alındı ilki mesaj geldi birhata tespit edilmemiştir diye 3gün sonra yine benzer mesaj birde 10tl üçüncüsü daha haber alamadım onda küfürde vardı bakalım ne olacak sonumuz :-) arzu hanım annemle bile bu kadar konuşmadım deyince güldü bende ne gülüyorsun yar. var sonrasında sıctık :(

najanaja

najanaja

Üye
walla yavaş falan iş görüyo yine vodafone benim aylık 5-6 gb gidiyor geçenlerde film indirdim hergün radyo dinliyorum bol bol mp3, albüm indiriyorum. Büyük boyutlu hd oyunları falan yani herşeyi telden indiriyorum. Ttnet e kota dayanmıyo. En iyisi yine vodafone bence.

----------Eklendi @ 09:23:37 ---------- Yazıldı @ 09:16:07 ----------

dün burnout revenge oyununun mp3 albümünü indirdim. Toplam 40 mp3 300 mb ama şarkılar canawar gibi ya.

esatgelmedi

Üye
arkadaşlar dün avea nın sayfasına baktım da bu 1 gb 9 tl paketi günlük olarak gözüküyor. anlamadığım konu 1gb 1 ay içinde mi kullanabiliyoruz yoksa daha kısa sürede bitirmek zorunda mıyız? kullanan arkadaşlar açıklayabilir mi?:allalla:

iatis

iatis

Üye
Aveanın 1 gb internet paketi JET tabir edilen internet paketi olması lazım.Mobil telefon internet paketi değil bildiğim kadarıyla.:allalla:

OzGuRKnowN

Üye
Avea 1GB internet paketi Bir ayLık Kullanıyorsunuz arkadaşlar..

esatgelmedi

Üye
Avea 1GB internet paketi Bir ayLık Kullanıyorsunuz arkadaşlar..
peki bu paketi cepten mi yoksa iatis arkadaşın dediği gibi modem üzerinden mi kullanıyoruz?
bana cepten kullanabileceğim bir paket lazım da.

OzGuRKnowN

Üye
peki bu paketi cepten mi yoksa iatis arkadaşın dediği gibi modem üzerinden mi kullanıyoruz?
bana cepten kullanabileceğim bir paket lazım da.

Ben Cepten Kullanıyorum dostum iatis arkadaş karıştırıyor galiba ;)

kraldost

kraldost

Üye
Kardeş bir şey soracam bilgin var mı? wifi ile bağlantı hakkında...Bizim evin hemen yanında internet kafe var da öğrenmek istediğim şey bu internet kafeler sınırsız internet mi bağlıyorlar yoksa belirli bir sınırı var mi ve buraya bağlanabilir miyim wifi ile?Bir de kaç metre arası olması gerekiyor bağlanmak için?

kardeş telefonlarda wifi mesafesi 25 metre biliyorum yanlışsam düzeltin internet cafelerin paketleri nasıl gerçekten bilmiyorum gidip komsunla konusursan mutabık kalacaksın

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaşlar ben avea 1gb paketı kullanıyordum turkcellde kullandım Vodafonede cepten kulladım sımdı pc den leptop kullanıyorum. Genelde facebooka gırıyorum gunde 4saat fılan. Cepten 500mb harcıyordum ebuddy ve opera ıle artı gezmedıgım sıte yoktu. Sizce 1gb yeter mi? Veya Turkcell hattımla sınırsız facebook paketı alıp + 7tl tye 250 mb mı alsam. Birde sınırsız facebook paketı ıle pc den gırıyormu? Cep telefonu moderm olarak kullanp ınternete gırıcem. Bilgisi olan arkadaslar yazsın. Avea her yerde cekmıyor ornek bugun denıze gıttık ınternete gırcektım gıremedım avea hattım cekmedı. Turkcell hattı cekıyordu 50 kurusa sınırsz facebook aldık oyle gırdık. En fazla ıkı ay evımde sınırsz ttnet var. Yardımlarınzı ıcın tessekkurler :)

USAForever

USAForever

Üye
sadece Vodafone . Düşmüş Hızı da Olsa Unlimited.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
vodafone aylıkcepnet

Üst Alt