Telefon Tavsiyesi telefon tavsiyesi istiyorum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
telefon tavsiyesi istiyorum!
Arkadaşlar öncelikle istediğim özellikleri ve fiyat aralığını yazayım da siz de buna göre tavsiye edin.
ben 5 yıllık bir N70 kullanıcısıyım ve artık telefonumu değiştirmek istiyorum. istediğim özellikler ise çok sık mesajlaştığım için mesaj kolay yazılsın, kamerası en az 3 mp ve kesinlikle flaşlı olsun, wifi kesinlikle olmalı ki wireless olan yerlerden girebileyim nete ve hızlı olsun bağlantı hızı, oyun oynamam telefonda o yüzden o önemli değil, bataryası güçlü olsun, dokunmatik hiç kullanmadım ama kullanabilirim ancak sağlam ise yani 5800 gibi değilse, ve android nedir pek bilmem eğer bu android oyun için çok önemliyse bence gereksiz, yok telefonu da hızlandırıyorsa olabilir. çünkü telefonda da bilgisayarda da yavaşlıktan nefret ederim. ayrıca android market deniliyor ücretysiz midir o? yani ne yararı olur bana?

şimdilik aklıma gelenler bunlar. telefonu 1 ay sonra almayı düşünüyorum. 500-600 arası verebilirim. belki 750 de olur ama iyi dayanacak telefona en az 4-5 yıl yani. benim aklımdakileri de yazayım: Nokia E52, nokia E72, Samsung Galaxy Ace S5830, Samsung Galaxy Fit S5670

evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum :good:

pRime.

pRime.

Üye
Tuşlu istiyorsan Nokia E52 en iyi seçim olur, dokunmatik istersen galaxy ace :oke:

STaT!C

STaT!C

Üye
galaxy fit bildiğim kadarıyla flashsız özellikleri iki telefonun da aşağı yukarı aynı flashlı kamera istiyorsan g. ace, telefonun görünüşüne önem veriyorsan g. fit. Eğer nokia isterim dersen c6-01 8MP symbian annayla yazılımı daha da düzelebilir. Tuşlu telefon için de e52 iyidir.

52mrt1905

Üye
c6 01 kmera 8mp hd 680 mhz işlemci 256 ram amoled ekran daha ne istiyon :aha::aha::aha::aha:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
önce sen nokiayı sil kafandan symbian bitti artık hesaplı android istiyosan lg optimus me p350 öneririm sony ericsson düşünürsen xperia x10 mini samsung galaxy düşünürsen fit mini ace hepsinin ortak özellikleri aynı zaten 600 mhz işlemci android 5 mp kamera kapasitif ekran

mangdaşire

mangdaşire

Üye
5730 çok güzel telefon ona da bak bence kamerası 3.15 mp,müzik telefonu,wifi,qwert ve normal telefon klavyesi(t9 klavye),ngage,müzik tuşları vs... bi aralar 5800 almadan önce onu tavsiye etmişlerdi 680-700 tl gibi birşeydi.şimdi 400-500 e bulursun.ama dokunmatik olmadıgı için internette gezmek zor olur bunuda söylemiş olayım.

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
c6-01'in foto çekimi iyi değil deniliyor ama forumlarda ayrıca tel ne kadar hızlıysa o kadar sevinirim ve şuan e52 ile galaxy ace favorim. ancak androidler piyasayı kapatacaksa e52 akıllı bir yatırım olarak görünmüyor galiba, öyle mi?

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
kardeş bence samsung wave 8500 al rahat et, süper bi telefon.

kalitesi kallavi,
fiatı tam sana göre... :)

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
bir de bu galaxy ace'de görüntülü konuşma imkanı var mı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence e72 al

61semih

61semih

Üye
dusundugun telefonlar arasında en hızlısı galacy ace hız senın ıcınde onemlı kapasıtıf coklu dokunmatık ekranı ve kamerasıyla hem mesaj yazma hem resım cekme ve mesaj yazmada kolaylıklar sağlar.eğer flaş onemlı olmasaydı gıo yu onerebılırdım.

dangerouz

dangerouz

Üye
LG Optimus Black düşenebilirsin, Galaxy Ace iyidir ve son tavsiye Nokia (Smartphone modellerini) alırken 50 kez düşün derim :) Optimus Black vatanbilgisayarda ucuzlamış baya.

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
dusundugun telefonlar arasında en hızlısı galacy ace hız senın ıcınde onemlı kapasıtıf coklu dokunmatık ekranı ve kamerasıyla hem mesaj yazma hem resım cekme ve mesaj yazmada kolaylıklar sağlar.eğer flaş onemlı olmasaydı gıo yu onerebılırdım.

flaş önemli çünkü gece foto çekmeyi severim ayrıca, görüntülü konuşma yok diyor samsun galaxy ace için hepsiburada.com görüntülü konuşma için 3g olması yeterli değil mi?

Kefelon

Üye
c6-01 iidir senin için fazla para vermene gerek yok sadece 599 tl oyuna programa ihtiyacım yok demişsin o zaman androidin tek hızını ihtiyacın oluyo hız içinde androidli alamana gerek yok c6-01 güzeldir ama fotoğraf çekerken yakın çekimi zor yaparsın bulanık çıkar....

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 iidir senin için fazla para vermene gerek yok sadece 599 tl oyuna programa ihtiyacım yok demişsin o zaman androidin tek hızını ihtiyacın oluyo hız içinde androidli alamana gerek yok c6-01 güzeldir ama fotoğraf çekerken yakın çekimi zor yaparsın bulanık çıkar....

sadece yakın çekimde mi oluyor bulanıklık? ve androidin hızla ilgili pek farklılığı yoksa yine nokia'ya yönelebilirim. bir de bu telefonları nerede deneyebilirim?

----------Eklendi @ 19:52:45 ---------- Yazıldı @ 19:45:53 ----------

bu duruma göre e72'nin şarjı daha mı çok gider?

N'name

N'name

Üye
sadece yakın çekimde mi oluyor bulanıklık? ve androidin hızla ilgili pek farklılığı yoksa yine nokia'ya yönelebilirim. bir de bu telefonları nerede deneyebilirim?

----------Eklendi @ 19:52:45 ---------- Yazıldı @ 19:45:53 ----------

bu duruma göre e72'nin şarjı daha mı çok gider?

Fazla farklar yok benim tavsiyem e52 veya dokunmatik olarak C6-01.

samsunluyasir

samsunluyasir

Üye
    Konu Sahibi
eğer c6-01'in kamerası kötüyse e52 alacağım, yoksa onu. başka yorum yok mu? ve bu telefonları nerede en ucuzz bulabilirim. tekno marketlerde mi yoksa cep tel satan dükkanlarda mı sizce? bir de C7 nasıl arkadaşlar, c6-01 ile farkları ne?

sreamt

Üye
C6-01 ;)

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
c6-01 tavsiyemdir. AF olmadıgı içn sadece yakından biraz bulanık çıkar. hd video kayıt seceneği de gayet iyidir. şu anda 599 tl den satısta. kaçırma derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt