"""samsung galaxy s2 2.3.4 güncellemesi hakkında"""

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
    Konu Sahibi
"""samsung galaxy s2 2.3.4 güncellemesi hakkında"""
arkadaşlar açıkçası bu güncellemeyi yapmaya çekiniyorum odinle flash atmayı biliyorum ama edindiğim bilgiye göre imeı problemi yapabiliyormuş ne ölçüde doğruluk payı vardır yapan varsa nasıl yaptığını ve sonucun ne olduğunu paylaşırsa sevinirim...herkese iyi forumlar lütfen bakıp geçmeyelim yardımcı olmaya çalışalım..

ozan2020

ozan2020

Üye
Gayeete güzl valla :)

berkcombil

Üye
Flash atmadan telefonunu Root et.Ardından Root Explorer brogramını edin.Bu program Android'in gizli dosyalarını görmeni sağlar.Bu program sayesinde telefonun imei dosyalarının bulunduğu EFS klasörünün yedeğini al.(EFS dosyasını koplayalayıp belirlediğin bir klasöre yapıştır,ardından bilgisayarına aktar)Sonra Flash atabilirsin.Eğer imei sorunu yaşarsan da ters mantık,yedeğini aldığın EFS ile kendi EFS klasör içeriğini değiştirirsin.:oke:Bir Galaxy S kullanıcısı olarak bizlerde de aynı sorun yaşanabiliyor.Bu yüzden bende aynı yolu izliyorum:oke:

Mikado_suphi

Üye
arkadaşlar bende güncelleme yapılamıyor ne kieste nede telde 2.3.3 sürümü kullanıyorum. andoid marketi sildim geri getirmek için bana yardımcı olurmusunuz lütfennnnn

klongs

klongs

Üye
*272*imei no# yi tusla turu sec gunceller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt